Nokia 6.1

Nokia 6.1 with Android One

Un telefon pe care te poți baza

Creare cont

Hardware

Toată puterea de care ai nevoie

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Recomandat de Android Enterprise

Sigiliul dvs. de siguranță

Recomandarea Android Enterprise servește drept garanție că puterea, securitatea și flexibilitatea unui telefon Android sunt potrivite pentru afacerea dvs. Google a testat un dispozitiv care poartă această marcă pentru a se asigura că îndeplinește un set de cerințe foarte specifice.

Optică ZEISS - exclusiv cu Nokia

Audio

Mai mult sunet, mai puțin zgomot

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Audio

Mai mult sunet, mai puțin zgomot

Nu există loc de scuze atunci când toți aud exact cum s-a întâmplat. Noul Nokia 6 înregistrează audio spațial cu două microfoane pentru un sunet de fidelitate înaltă în toate videoclipurile înregistrate.

Design

Solid ca un tanc

Aceasta pornește cu un proces dificil de sculptare care transformă un singur bloc solid de aluminiu într-o carcasa monobloc a unui smartphone durabil pe care îl poți lua oriunde. Noul Nokia 6 are o putere pe care te poți baza oricând

Nokia 6.1

Un telefon pe care te poți baza. Performanțe solide ale procesorului de la platforma de mobil Qualcomm® Snapdragon™ 630. O cameră principală de 16 MP cu optică ZEISS și o cameră de 8 MP cu unghi larg pentru selfie-uri. Un ecran strălucitor cu contrast înalt full-HD de 5,5" care face ca totul să arate bine. Cel mai recent Android Oreo fără software nenecesar și cu securitate modernă și cele mai bune servicii Google.

1099.99 RON

Alege partener

Acesta este prețul când cumpărați dispozitivul de la magazinul online Nokia. Prețul poate fi diferit atunci când achiziționați dispozitivul de la alți comercianți și poate varia în funcție de memorie, culoare și alte variabile.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android, Android One și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oreo este o marcă comercială a grupului Mondelez International, Inc. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Software-ul și aplicațiile preinstalate ocupă o parte semnificativă a spațiului de memorie.

2Noul Nokia 6 Dual SIM are un slot de card hibrid pentru o cartelă SIM sau un card MicroSD.

3Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea sa scade în timp. În cele din urmă, ar putea fi necesar ca bateria să fie înlocuită.

4Google Photos oferă stocare gratuită, nelimitată a fotografiilor la calitate înaltă; este necesar un cont Google și o conexiune la Internet.

5Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter