Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.3 inches 6.3 Camera Battery Design Play Arrow right

Nokia 6.2

Skip to main content

3 camere. Baterie cu autonomie de 2 zile. 1 telefon puternic.

Enlarge Negru Nokia 6.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Front and Back
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Front
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Back
Enlarge Negru Nokia 6.2 from Front and Back
CuloareNegru
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 6.2 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Nokia 6.2

Îmbunătățește-ți experiența de vizionare cu Nokia 6.2. Urmărește videoclipuri în format HDR, cu PureDisplay. Fii creativ cu fotografiile tale, datorită celor trei camere și redării avansate a imaginii cu ajutorul AI. În plus, smartphone-ul funcționează perfect, datorită software-ului Android 9 Pie, iar optimizările nu se opresc aici.

Specificații complete

Ecran

Ecran Full HD+ de 6,3” cu PureDisplay. Conversie HDR în timp real.

Trei camere, cu redare AI a imaginilor. Editează-ți fotografiile cu efecte bokeh.

Baterie

Procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 636 eficient din punct de vedere energetic. Durată de viață a bateriei de până la 2 zile¹.

Design

Combină metalul solid și sticla Corning® Gorilla®, care îi conferă un aspect ușor și puternic.

Îmbunătățește-ți experiența de vizionare

Cameră triplă, pentru un impact mai puternic

Surprinde detalii incredibile cu camera triplă avansată.

Datorită imaginilor îmbunătățite cu inteligență artificială, fotografiile tale prind viață – indiferent de momentul zilei.

Trei camere

Surprinde chiar și unghiuri mai largi

Creează imagini uimitoare cu ajutorul camerei triple. Senzorul principal de 16 MP oferă mai multe detalii, iar senzorul de adâncime de 5 MP asigură focalizarea și efectul de estompare pentru fotografii artistice cu bokeh.

Imagistică avansată datorită inteligenței artificiale

Fotografii care ies în evidență

Imaginile îmbunătățite prin inteligență artificială și instrumentele creative te ajută să obții fotografii uimitoare.

Înregistrare video

Filmează 4K, pentru rezultate uimitoare

Creează povești minunate cu materiale video 4K ultra HD.

Datorită funcției Dual-Sight – care activează atât camera frontală, cât și pe cea posterioară – poți distribui ambele perspective ale poveștii în același timp.

PureDisplay

Culoare și claritate excepționale

Afundă-te complet în materialele tale video cu PureDisplay – disponibil exclusiv pe smartphone-urile Nokia. Toate înregistrările sunt transformate, în timp real, în materiale cu gamă dinamică excepțională (HDR), cu culori mai vii și o imagine mai clară. În pus, te poți delecta în fiecare secundă cu impresionantul ecran Full HD+ de 6,3”.

Culoare

Un miliard de nuanțe de culoare într-un singur video

Cu procesorul dedicat Pixelworks, toate videoclipurile tale beneficiază de îmbunătățiri uimitoare în materie de culoare, în timp real. În loc de 17 milioane de nuanțe de culori, afișajul telefonului Nokia 6.2 are până la un miliard de nuanțe, oferindu-ți o experiență extrem de captivantă.

Ecran adaptiv

Un ecran luminos – chiar și afară

Nu-ți poți vedea ecranul în lumina soarelui? Cu Nokia 6.2 nu vei avea problema asta. Luminozitatea și contrastul local îmbunătățite oferă un afișaj uimitor – oricând și oriunde.

Design

Design creat cu atenție

Inspirat de designul finlandez, Nokia 6.2 combină măiestria cu materiale de calitate pentru un echilibru perfect. Fiecare detaliu este gândit și conceput în vederea obținerii unui design cu adevărat atemporal, deopotrivă elegant și rezistent.

Carcasă

Arată bine. Este rezistent.

Nokia 6.2 este format dintr-o ramă de polimer compozit cu tehnologie de vârf care înconjoară un cadru metalic solid. Rezultatul? Un telefon mai ușor, mai rezistent și mai elegant, pe care te poți baza.

Ecran 2.5D Corning® Gorilla®

Sticlă rezistentă. Stil solid.

Design cu ecran Corning Gorilla 2.5D curbat pe ambele laturi, cu un aspect elegant de oglindă și foarte rezistent.

Înveliș și culori

Finisaj uimitor de fin

Finisajul metalic unic cu înveliș nano îi oferă telefonului nu doar un aspect excepțional, ci îl și protejează împotriva zgârieturilor. Disponibil în două culori natural elegante – negru ceramic și albastru gheață.

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent
Mai multe detalii despre Android 10

Google Assistant ambiental

Realizează mai multe, cu mâinile libere

Cu Google Assistant în modul ambiental, poți consulta prognoza meteo, lista cu lucruri de făcut, poți controla muzica și dispozitivele inteligente din casă. În plus, îți poți transforma telefonul într-o ramă foto digitală, în timp ce se încarcă.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an*

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Google One

Obține mai multe de la Google cu Google One

Odată cu achiziționarea telefonului Nokia 6.2, beneficiezi de un abonament de probă Google One inclus de 100 GB (în valoare de 9,99 L/lună)4. Ca membru Google One, beneficiezi de: 100 GB de spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Foto, backup automat pentru telefon și acces la experții Google – toate printr-un abonament comun de familie.
Află mai multe despre Google One

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4[Se aplică anumite Condiții generale](https://one.google.com/offer/nokia). 5Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 6 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.