Nokia 6.2

Nokia 6.2

Îmbunătățește-ți experiența de vizionare

Creare cont

PureDisplay

Culoare și claritate excepționale

Afundă-te complet în materialele tale video cu PureDisplay – disponibil exclusiv pe smartphone-urile Nokia. Toate înregistrările sunt transformate, în timp real, în materiale cu gamă dinamică excepțională (HDR), cu culori mai vii și o imagine mai clară. În pus, te poți delecta în fiecare secundă cu impresionantul ecran Full HD+ de 6,3”.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

baterie

Baterie care durează câteva zile

Te-ai săturat să ți se descarce zilnic telefonul? Cu Nokia 6.2 nu vei avea problema asta. Telefonul rezistă două zile1 datorită procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 636 cu baterie de 3500 mAh2. În plus, bateria adaptivă cu tehnologie AI acordă prioritate aplicațiilor pe care le folosești mai des.

Design

Design creat cu atenție

Inspirat de designul finlandez, Nokia 6.2 combină măiestria cu materiale de calitate pentru un echilibru perfect. Fiecare detaliu este gândit și conceput în vederea obținerii unui design cu adevărat atemporal, deopotrivă elegant și rezistent.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Android™

Pregătit pentru Android 10 și versiunile ulterioare

Un telefon care se perfecționează în timp. Datorită ultimei versiuni Android 9 Pie, beneficiezi de 2 ani de upgrade-uri Android și 3 ani de actualizări de securitate.

Google Assistant

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Ține pasul cu ritmul amețitor al vieții tale cu ajutorul butonului Google Assistant 3. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Asistentul tău învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Google Assistant ambiental

Realizează mai multe, cu mâinile libere

Cu Google Assistant în modul ambiental, poți consulta prognoza meteo, lista cu lucruri de făcut, poți controla muzica și dispozitivele inteligente din casă. În plus, îți poți transforma telefonul într-o ramă foto digitală, în timp ce se încarcă.

Google One

Obține mai multe de la Google cu Google One

Odată cu achiziționarea telefonului Nokia 6.2, beneficiezi de un abonament de probă Google One inclus de 100 GB (în valoare de 9,99 L/lună)4. Ca membru Google One, beneficiezi de: 100 GB de spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Foto, backup automat pentru telefon și acces la experții Google – toate printr-un abonament comun de familie.

Caracteristici

Nokia 6.2

Îmbunătățește-ți experiența de vizionare cu Nokia 6.2. Urmărește videoclipuri în format HDR, cu PureDisplay. Fii creativ cu fotografiile tale, datorită celor trei camere și redării avansate a imaginii cu ajutorul AI. În plus, smartphone-ul funcționează perfect, datorită software-ului Android 9 Pie, iar optimizările nu se opresc aici.

Ecran

Ecran

Ecran Full HD+ de 6,3” cu PureDisplay. Conversie HDR în timp real.

Camere foto

Camere foto

Trei camere, cu redare AI a imaginilor. Editează-ți fotografiile cu efecte bokeh.

baterie

baterie

Procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 636 eficient din punct de vedere energetic. Durată de viață a bateriei de până la 2 zile¹.

Design

Design

Combină metalul solid și sticla Corning® Gorilla®, care îi conferă un aspect ușor și puternic.

Specificații complete

Nokia 6.2

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

4Se aplică anumite Condiții generale.

5Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

6 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global External link small Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location