Nokia 7.2

Nokia 7.2

Surprinde momente inedite

Ecran color

Video HDR. Întotdeauna.

Bucură-te de o experiență de vizionare deosebită, cu PureDisplay, disponibil numai pe smartphone-urile Nokia. Toate videoclipurile pe care le urmărești sunt transformate în timp real într-o gamă dinamică înaltă (HDR), pentru un plus de claritate. Te poți așeza confortabil, relaxându-te și urmărind ecranul luminos Full HD+ de 6,3”.

Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

baterie

Mai puternic. Timp de încărcare mai mic.

Procesorul puternic Qualcomm® Snapdragon™ 660, alături de cel mai recent sistem de operare Android™ 9 Pie, îți oferă certitudinea că poți folosi telefonul două zile, fără să îl încarci.1 Nokia 7.2 este prevăzut cu baterie adaptivă dotată cu funcționalități AI, care stabilește prioritatea duratei de viață a bateriei în funcție de aplicațiile pe care le folosești cel mai mult.

Design

Totul despre estetică

Inspirat din designul finlandez, Nokia 7.2 combină precizia manoperei cu materialele de calitate, într-o armonie desăvârșită. Un design atemporal, care nu este conceput doar ca să arate bine, ci și să dureze în timp.

Mai multe informații

Nokia 7.2

Laureat al premiilor pentru inovație CES 2020

Premiat la categoria Dispozitive mobile și accesorii pentru funcțiile sale inovatoare, designul estetic și calitățile sale tehnologice.

Google Assistant

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Ține pasul cu ritmul amețitor al vieții tale cu ajutorul butonului Google Assistant2. Poți pune întrebări, îți poți consulta programul și poți chiar să reduci din intensitatea luminii. Asistentul tău învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Mai multe informații

Google Assistant ambiental

Realizează mai multe, cu mâinile libere

Cu Google Assistant în modul ambiental, poți consulta prognoza meteo, lista cu lucruri de făcut, poți controla muzica și dispozitivele inteligente din casă, totul fără a atinge telefonul. În plus, îți poți transforma telefonul într-o ramă foto digitală, în timp ce se încarcă.

Google One

Obține mai multe de la Google cu Google One

Beneficiază gratuit de un abonament de probă, timp de 3 luni, cu spațiu de stocare de 100 GB pe Google One (valoare 8,99 L/lună), la achiziționarea unui Nokia 7.23. Ca membru Google One, beneficiezi de: 100 GB spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Foto, copiere automată de rezervă pentru telefon și acces la experții Google – toate printr-un abonament comun de familie.

Caracteristici

Nokia 7.2

Dă frâu liber creativității cu Nokia 7.2. Realizează fotografii incredibile, urmărește toate videoclipurile tale în HDR și încarcă telefonul abia după 2 zile¹. În plus, totul funcționează perfect datorită software-ului Android 9 Pie – ai putea să crezi că nu se poate mai bine decât atât, însă optimizările nu se opresc aici.

Camere foto

Camere foto

Sistem cu trei camere, care include o cameră principală de 48 MP și ZEISS Optics.

Ecran

Ecran

Ecran Full HD+ de 6,3” cu PureDisplay. Conversie HDR în timp real.

baterie

baterie

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 eficient din punct de vedere energetic, plus baterie adaptivă asistată de AI.

Design

Design

Înveliș cu mai multe straturi, care asigură un finisaj metalic impecabil. Spatele telefonului este din sticlă, cu efect satinat de difuzare a luminii.

Specificații complete

Nokia 7.2

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci conexe sunt mărci comerciale ale Google LLC. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și în alte țări. Qualcomm este marcă comercială a Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite ale Americii și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. Durata de viață a bateriei depinde în mare măsură de setări, utilizare și alți factori.

2Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

3Se aplică Condiții generale.

4Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

5Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global Location External link small Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter