‌‌

Nokia 8.1

Așteaptă-te la mai mult

Creare cont

Camera

Selfie-uri superbe, zi și noapte

Mai multe informații

Vizualizare superioară

Afișajul PureDisplay Full HD+ 6,18’’ are culori naturale și este vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui. Funcția HDR10, gama cromatică 96% și raportul de contrast de 1:1500 oferă o experiență video cu detalii mai clare și culori mai vii. În plus, noua funcție Luminozitate adaptivă a sistemului Android 9 Pie memorează preferințele de luminozitate a ecranului și reglează automat setările.

  • 6,18’’ Ecran Full HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Design

Design rafinat

Hardware

Bateria durează zile întregi

Procesorul ultraperformant cu AI Qualcomm™ Snapdragon® 710 îți oferă viteza necesară, iar noua funcție Baterie adaptivă din Android 9 Pie îți oferă o autonomie de 2 zile1 a bateriei.

  • Android 9 Pie Baterie adaptivă
  • 18 W încărcare rapidă

Android 9 Pie

Economisești timp și baterie cu Android 9 Pie

Android 9 Pie dezlănțuie puterea inteligenței artificiale făcând smartphone-ul Nokia 8.1 și mai util. Se adaptează la tine și la modul în care folosești telefonul, învățându-ți preferințele pe parcurs și îmbunătățindu-ți experiența de la o zi la alta, pentru o funcționare optimă de lungă durată.

  • Baterie adaptivă
  • Interfață intuitivă bazată pe gesturi

Android One

Cel mai bun Android

Android One este o serie de telefoane care îndeplinește cerințele foarte stricte stabilite de Google. Fiind un dispozitiv Android One, Nokia 38.1 îți oferă tot ceea ce vrei și te scapă de tot ceea ce nu-ți dorești: o interfață optimizată și ușor de folosit și un set select de aplicații preinstalate, precum și spațiu de stocare gratuit nelimitat pentru fotografii pus la dispoziție de Google Foto2. Datorită actualizărilor de securitate regulate și perioadei de doi ani în care beneficiază de upgrade-uri de software, noul Nokia 8.1 cu Android One rămâne securizat și beneficiază de cele mai recente inovații Google, fiind optimizat pentru Google Assistant.

Nokia 8.1

Creare cont
Specificații complete
Specificații complete
Specificații complete

Google, Android și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies Inc. și/sau filialelor sale. USB Type-C™ este o marcă a USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Spațiul de stocare gratuit de calitate superioară necesită un cont Google și o conexiune la internet.

3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.

4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

5 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.