Nokia 8.1

Nokia 8.1

Așteaptă-te la mai mult

Vizualizare superioară

Afișajul PureDisplay Full HD+ 6,18’’ are culori naturale și este vizibil chiar și în lumina puternică a soarelui. Funcția HDR10, gama cromatică 96% și raportul de contrast de 1:1500 oferă o experiență video cu detalii mai clare și culori mai vii. În plus, noua funcție Luminozitate adaptivă a sistemului Android 9 Pie memorează preferințele de luminozitate a ecranului și reglează automat setările.

  • 6,18’’ Ecran Full HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Design

Design rafinat

Hardware

Bateria durează zile întregi

Procesorul ultraperformant cu AI Qualcomm™ Snapdragon® 710 îți oferă viteza necesară, iar noua funcție Baterie adaptivă din Android 9 Pie îți oferă o autonomie de 2 zile1 a bateriei.

  • Android 9 Pie Baterie adaptivă
  • 18 W încărcare rapidă

Software

Android ™ 10 este disponibil pentru descărcare

Setările de confidențialitate sunt mai ușoare, răspunsurile se scriu mai rapid și optimizările generale fac utilizarea telefonului să pară mai naturală - Android 10 aduce o serie de funcții noi care vă vor ajuta să beneficiați la maxim de smartphone-ul dvs. Nokia.

  • Temă întunecată
  • Răspuns inteligent

Android One

Cel mai bun Android

Android One este o serie de telefoane care îndeplinește cerințele foarte stricte stabilite de Google. Fiind un dispozitiv Android One, Nokia 38.1 îți oferă tot ceea ce vrei și te scapă de tot ceea ce nu-ți dorești: o interfață optimizată și ușor de folosit și un set select de aplicații preinstalate, precum și spațiu de stocare gratuit nelimitat pentru fotografii pus la dispoziție de Google Foto2. Datorită actualizărilor de securitate regulate și perioadei de doi ani în care beneficiază de upgrade-uri de software, noul Nokia 8.1 cu Android One rămâne securizat și beneficiază de cele mai recente inovații Google, fiind optimizat pentru Google Assistant.

Caracteristici

Nokia 8.1

Obține mai mult de la telefonul tău. Realizează fotografii uimitoare cu configurația camerei duble de 12 MP și 13 MP sau camera de 20 MP pentru selfie, toate dotate cu ZEISS Optics. Și cu o autonomie a bateriei de 2 zile1, Nokia 8.1 nu te va dezamăgi.
Camere foto

Camere foto

Cameră principală dublă cu ZEISS Optics și cameră de 20 MP pentru selfie.
Ecran

Ecran

Ecran Full-HD+ de 6,18” cu PureDisplay și compatibilitate cu HDR10.
Baterie

Baterie

Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 710 eficient din punct de vedere energetic. Autonomie a bateriei de până la 2 zile¹.
Comenzi creative

Comenzi creative

Portrete cu iluminare specifică studiourilor foto. Adaugă efecte de estompare cu funcția Live Bokeh.
Specificații complete

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

Google, Android și alte mărci comerciale sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies Inc. și/sau filialelor sale. USB Type-C™ este o marcă a USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate imaginile au doar scop ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 zile pe lună cu noua baterie. Utilizarea a inclus, spre ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 2 Spațiul de stocare gratuit de calitate superioară necesită un cont Google și o conexiune la internet. 3 Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie. 4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 5 Dacă este livrat cu Android Oreo / Android 9 Pie, se poate face upgrade la Android 10. Acest lucru poate duce la costuri suplimentare pentru date mobile.
* Conform studiului din 2020 realizat de Counterpoint Research.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter