Nokia 8.3 5G

[skipToMainContent]

Nokia 8.3 5G

Îmbunătățește-ți creativitatea

Creare cont

Efecte ZEISS

Înregistrări video de excepție

Oferă videoclipurilor tale o un aspect profesionalt, cu efectele cinematice ZEISS încorporate. Adaugă reflexii anamorfotice și albastre cadrelor tale, pentru un aspect incredibil. În plus, îți poți distribui filmările spectaculoase 4K prin 5G1.
Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Cameră de 64 MP

Reține chiar și cel mai mic detaliu

Poți face fotografii detaliu fenomenale, poți surprinde peisaje senzaționale, poți realiza portrete în culori vii și orice alte imagini cu impresionanta cameră cvadruplă. Și poți să treci în modul Action Cam, pentru videoclipuri mai stabile, înregistrate în viteză.
Mai multe informații
Mai multe informații
Mai multe informații

Modul Action Cam

Stabil în timp ce mergi

Scapă de videoclipurile sacadate cu modul Action Cam, conceput pentru acele momente interesante, surprinse în mișcare. Nu rata nimic.

Google One

Obține mai multe de la Google cu Google One

Ca membru Google One, beneficiezi de: 100 GB de spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Photos, salvare automată de backup pentru telefon și acces la experții Google – toate printr-un abonament comun de familie.

Ecran de 6,81”

Afișaj uimitor fără ramă

Lasă-te captivat de uimitorul ecran de 6,81”, ideal pentru pasionații de jocuri și creatorii de conținut. Ecranul este impresionant de mare și extrem de clar – datorită tehnologiei inovatoare PureDisplay.

Conectivitate 5G

Viteză de neegalat cu 5G

Trăiește-ți viața fără întârziere. Vizualizează filme fără probleme, distribuie videoclipuri instantaneu și joacă jocuri fără a mai fi distras, cu cel mai bun 5G din domeniu. În plus, platforma modulară Qualcomm® Snapdragon™ 765G este optimizată pentru 5G și roaming global, pentru ca tu să fii pregătit pentru orice ne rezervă viitorul.

Baterie cu autonomie de 2 zile²

Ai timp pentru mai multe

Distracția nu se sfârșește niciodată. O singură încărcare ține până la 2 zile – așa că oriunde te-ai duce, nu vei fi limitat de telefonul tău.

Pregătit pentru Android 11

Cel mai bun Android™. Întotdeauna.

Fii cu un pas înainte, datorită performanței optimizate - fără bloatware. Cu 2 ani de upgrade-uri de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate vei prelungi durata de viață a telefonului tău.

Butonul Google Assistant³

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Accesarea asistentului preferat este și mai ușoară cu ajutorul butonului dedicat Google Assistant3. De asemenea, învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Senzorul de amprente

Deblochează într-o clipă

Nokia 8.3 5G combină butonul de pornire și senzorul de amprentă pentru un mod mai ușor și mai simplu de accesare a telefonului.

Design

Design nordic – inclusiv alegerea culorii

Conceput cu precizie. Cu un design minuțios. Nokia 8.3 5G are un design inspirat de istoria noastră nordică, de la corpul său realizat integral din sticlă până la culoarea uimitoare – Polar Night – inspirată de aurora boreală.

Revizuire

GQ pe Nokia 8.3 5G

„Cel mai mult atrage atenția aspectul estetic și ne-am trezit pierzându-ne de multe ori în profunzimile frumoasei sale carcase, în culori asemănătoare luminilor nordice..”

Revizuire

TechRadar pe Nokia 8.3 5G

„Nokia 8.3 5G este unul dintre cele mai recente dispozitive care oferă tehnologie pentru o conectivitate super rapidă, împreună cu câteva specificații destul de impresionante pentru un telefon mid-range.”

CERTIFICAT DE TÜV RHEINLAND

Ochii tăi îți vor mulțumi

Cu ecranul său larg, ne-am asigurat că vei avea grijă de ochii tăi. Acesta este motivul pentru care Nokia 8.3 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, ceea ce înseamnă mai puțin stres pentru ochii tăi atunci când urmărești aplicațiile, jocurile și videoclipurile preferate.

De ce să alegeți un telefon Nokia?

Pe scurt, este de încredere, bine securizat și proiectat să reziste.

Telefoanele Nokia conduc în clasamentele încrederii în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor1. Oferim o garanție standard de 2 ani, deoarece suntem siguri că smartphone-urile noastre sunt construite pentru a rezista. În plus, cu 3 ani de actualizări de securitate lunare, până la 2 seturi de actualizări de software pentru sistemul de operare și o durată de viață a bateriei semnificativă, puteți avea încredere că vor face față până la capăt.

Caracteristici

Nokia 8.3 5G

Fotografii și videoclipuri la nivel profesional, fără efort. Efectele cinematice ZEISS transformă orice material video într-unul senzațional, iar camera cvadruplă PureView îți permite să surprinzi momente pe care vei dori să le arăți tuturor.Descoperă noi posibilități cu incredibila viteză 5G – cum ar fi redare în flux, jocuri și multe altele. În plus, vei fi întotdeauna cu un pas înainte datorită ultimelor actualizări Android.
Camera foto cvadruplă PureView cu ZEISS Optics

Camera foto cvadruplă PureView cu ZEISS Optics

Creează fotografii profesionale cu impresionanta cameră cvadruplă și efectele cinematice ZEISS.
Conectivitate 5G

Conectivitate 5G

Fii în avantaj cu forța și viteza rețelei rapide și de viitor 5G pentru smartphone.
Cel mai bun Android

Cel mai bun Android

Simte-te în siguranță cu 2 ani de upgrade-uri Android și 3 ani de actualizări lunare de securitate
Performanță puternică

Performanță puternică

Fără întârzieri datorită platformei modulare Qualcomm® Snapdragon™ 765G, eficientă energetic.
Specificații complete

Nokia 8.3 5G

Disponibile acum la vânzare

Prețurile pot varia între diferiți distribuitori și în funcție de specificațiile produselor, cum ar fi memoria disponibilă. Fiind o firmă asociată Amazon, HMD Global câștigă din achizițiile care se califică.

Vreau să mă înregistrez

Fii printre primii care află ultimele noastre noutăți.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1 Este posibil ca 5G să nu fie acceptat de furnizorul tău de servicii de rețea sau de furnizorul de servicii pe care îl folosești atunci când călătorești. Viteza reală depinde de rețea și de alți factori. 2 Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby. 3Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant. 4Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei. 5Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter