Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Warranty Lock Longevity Play Camera 5G 5G Android Processor Arrow right

Nokia 8.3 5G

Skip to main content

Înregistrați clipuri video profesionale și distribuiți-le rapid cu 5G.

Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Front and Back
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Front
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Back
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Back
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Front and Back
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Front
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Back
Enlarge Polar Night Nokia 8.3 5G from Front and Back
CuloarePolar Night
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia 8.3 5G este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

Cele mai de încredere

Întotdeauna sigur

Concepută să reziste

Îmbunătățește-ți creativitatea

Nokia 8.3 5G

Fotografii și videoclipuri la nivel profesional, fără efort. Efectele cinematice ZEISS transformă orice material video într-unul senzațional, iar camera cvadruplă PureView îți permite să surprinzi momente pe care vei dori să le arăți tuturor.Descoperă noi posibilități cu incredibila viteză 5G – cum ar fi redare în flux, jocuri și multe altele. În plus, vei fi întotdeauna cu un pas înainte datorită ultimelor actualizări Android.

Specificații complete

Camera foto cvadruplă PureView cu ZEISS Optics

Creează fotografii profesionale cu impresionanta cameră cvadruplă și efectele cinematice ZEISS.

Conectivitate 5G

Fii în avantaj cu forța și viteza rețelei rapide și de viitor 5G pentru smartphone.

Cel mai bun Android

Simte-te în siguranță cu 2 ani de upgrade-uri Android și 3 ani de actualizări lunare de securitate

Performanță puternică

Fără întârzieri datorită platformei modulare Qualcomm® Snapdragon™ 765G, eficientă energetic.

Efecte ZEISS

Înregistrări video de excepție

Oferă videoclipurilor tale o un aspect profesionalt, cu efectele cinematice ZEISS încorporate. Adaugă reflexii anamorfotice și albastre cadrelor tale, pentru un aspect incredibil. În plus, îți poți distribui filmările spectaculoase 4K prin 5G1.

Instrumente cinematice de gradare a culorilor

Clipuri filmate la nivel profesional

Simte-te ca un expert în editare, cu instrumentele de colorizare ușor de utilizat. Experimentează cu 10 filtre diferite pentru a oferi videoclipurilor tale un plus de creativitate.

Înregistrări video în condiții de iluminat redus

O cameră care nu se teme de întuneric

Fotografii după apusul soarelui? Nicio problemă. Fie că ești într-un restaurant slab luminat, fie că ești la un concert în aer liber, poți surprinde și împărtăși experiențe pe timp de noapte, exact așa cum se petrec în realitate, datorită superpixelilor mari de 2,8 μm.

Sunet OZO

Poți auzi absolut orice sunet

Descoperă sunetul îmbunătățit la materialele tale video, cu OZO audio – care înregistrează toate variațiile sonore la 360°, imitând la perfecție sunetele redate. Trebuie să auzi ca să crezi.

Design

Design nordic – inclusiv alegerea culorii

Conceput cu precizie. Design minuțios. Nokia 8.3 5G are un design inspirat de rădăcinile noastre nordice și este disponibil în nuanța Polar Night – un aspect inspirat din aurora polară.

CERTIFICAT DE TÜV RHEINLAND

Ochii tăi îți vor mulțumi

Cu ecranul său larg, ne-am asigurat că vei avea grijă de ochii tăi. Acesta este motivul pentru care Nokia 8.3 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru emisia redusă de lumină albastră, ceea ce înseamnă mai puțin stres pentru ochii tăi atunci când urmărești aplicațiile, jocurile și videoclipurile preferate.

Cameră de 64 MP

Reține chiar și cel mai mic detaliu

Poți face fotografii detaliu fenomenale, poți surprinde peisaje senzaționale, poți realiza portrete în culori vii și orice alte imagini cu impresionanta cameră cvadruplă. Și poți să treci în modul Action Cam, pentru videoclipuri mai stabile, înregistrate în viteză.

Scapă de videoclipurile sacadate cu modul Action Cam, conceput pentru acele momente interesante, surprinse în mișcare. Nu rata nimic.

Google One

Obține mai multe de la Google cu Google One

Ca membru Google One, beneficiezi de: 100 GB de spațiu de stocare în cloud pe Google Drive, Gmail și Google Photos, salvare automată de backup pentru telefon și acces la experții Google – toate printr-un abonament comun de familie.

Află mai multe despre Google One

Ecran de 6,81”

Afișaj uimitor fără ramă

Lasă-te captivat de uimitorul ecran de 6,81”, ideal pentru pasionații de jocuri și creatorii de conținut. Ecranul este impresionant de mare și extrem de clar – datorită tehnologiei inovatoare PureDisplay.

Conectivitate 5G

Viteză de neegalat cu 5G

Trăiește-ți viața fără întârziere. Vizualizează filme fără probleme, distribuie videoclipuri instantaneu și joacă jocuri fără a mai fi distras, cu cel mai bun 5G din domeniu. În plus, platforma modulară Qualcomm® Snapdragon™ 765G este optimizată pentru 5G și roaming global, pentru ca tu să fii pregătit pentru orice ne rezervă viitorul.

Află mai multe despre 5G

Baterie cu autonomie de 2 zile²

Ai timp pentru mai multe

Distracția nu se sfârșește niciodată. O singură încărcare ține până la 2 zile – așa că oriunde te-ai duce, nu vei fi limitat de telefonul tău.

Pregătit pentru Android 11

Cel mai bun Android™. Întotdeauna.

Fii cu un pas înainte, datorită performanței optimizate - fără bloatware. Cu 2 ani de upgrade-uri de software și 3 ani de actualizări lunare de securitate vei prelungi durata de viață a telefonului tău.

Butonul Google Assistant³

Un pic de ajutor, oriunde te-ai afla

Accesarea asistentului preferat este și mai ușoară cu ajutorul butonului dedicat Google Assistant3. De asemenea, învață și se adaptează cu fiecare utilizare, așadar, vei putea să rezolvi mai mule lucruri folosind mai puțin telefonul.

Senzorul de amprente

Deblochează într-o clipă

Nokia 8.3 5G combină butonul de pornire și senzorul de amprentă pentru un mod mai ușor și mai simplu de accesare a telefonului.

Studiul Counterpoint

Nr. 1 în clasamentele de încredere în produse pentru al doilea an

„Nokia conduce clasamentele de încredere în produse în ceea ce privește soluțiile software, actualizările de securitate și calitatea produselor”

Prin oferirea de actualizări de securitate lunare timp de 3 ani și de upgrade-uri de software Android™ timp de 2 ani, smartphone-urile Nokia se plasează încă o dată în fruntea clasamentelor încrederii, stabilite de Counterpoint Research în 2020. În plus, testele realizate pe dispozitive depășesc media din industrie, plasându-ne în fruntea altor mărci de smartphone-uri și în privința calității fabricației. Pentru mai multe detalii, consultă studiul.

logo-Counterpoint-black-180px
Citiți studiul
Nokia smartphones that get years of security updates

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și logouri asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. USB Type-C™ și USB-C™ sunt mărci comerciale ale USB Implementers Forum. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

¹ Este posibil ca 5G să nu fie acceptat de furnizorul tău de servicii de rețea sau de furnizorul de servicii pe care îl folosești atunci când călătorești. Viteza reală depinde de rețea și de alți factori.

² Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

³ Google Assistant este disponibil pe piețele și în limbile selectate. Acolo unde nu este disponibil, Google Assistant este înlocuit de Google Search. Verifică disponibilitatea pe https://support.google.com/assistant.

⁴ Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.

⁵ Software-ul și aplicațiile preinstalate utilizează o parte semnificativă din memorie.