Facebook Instagram YouTube Twitter Android

Smartphone Nokia C32

Skip to main content

Realizează fotografii uimitoare în condiții de lumină slabă și bucură-te de un telefon cu design de lux, plăcut la atingere.

Enlarge Charcoal Nokia C32 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Front
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Front
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Back
Enlarge Charcoal Nokia C32 from Front and Back
CuloareCharcoal
Opțiuni
Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia C32 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Vodafone
  • Altex
Dual 50 MP camera on Nokia C32
Dual 50 MP camera on Nokia C32

Nokia C32

Fă noaptea să strălucească

Testat riguros pentru durabilitate

Pregătit să te însoțească peste tot. Gradul său de protecție IP52 înseamnă că Nokia C32 rezistă la praf și lichide vărsate peste el.

Proiectat să reziste.

Cu sticlă securizată pe ambele părți și un șasiu interior din metal, Nokia C32 inspiră încrederea unui telefon elegant, dar și robust.

Android™ 13

În plus, beneficiezi de cele mai noi funcții de personalizare, securitate și confidențialitate. Și cu un număr redus de aplicații inutile tip bloatware, ai acces la mai mult spațiu de stocare.

Nokia C32

Nu știm mereu încotro ne vor duce drumurile. Însă, Nokia C32 este pregătit să te însoțească peste tot, cu o baterie care rezistă până la 3 zile. Când apune soarele, camera sa principală dublă captează mai multă lumină și realizează fotografii uimitoare în modul de noapte. Și în tot acest timp, spatele său elegant din sticlă și detaliile fine sunt o încântare atât pentru ochi, cât și la atingere.

Specificații complete

Design de lux

Spatele este realizat din sticlă securizată și un cadru cu finisaj metalic, cu un aspect rafinat, dar rafinat și la atingere.

Imagini excelente în condiții de lumină slabă

Camera din spate vine cu un senzor de 50 MP, ce captează mai multă lumină, și cu modul de noapte, atât pentru camera frontală, cât și pentru cea principală.

Durata de viață a bateriei - 3 zile¹

Echipat cu o baterie de capacitate mare, adică 5.000 mAh², și cele mai noi funcții de economisire a bateriei prin tehnologie AI.

Android™ 13

Un smartphone care te protejează și pe care îl poți personaliza. Mai puține aplicații inutile de tip bloatware, mai mult spațiu pentru lucrurile bune.

The luxurious glass back on Nokia C32

Design de lux și durabilitate

Designul atrăgător de tip sandviș și marginile drepte îi oferă telefonului Nokia C32 un stil și o ergonomie moderne, puse în valoare și mai mult de spatele din sticlă cu aspect elegant. Însă nu doar stilul va rezista la proba timpului. Datorită protecției IP52 împotriva prafului și a stropirii cu lichide, Nokia C32 este conceput să facă față cu brio întregii zile.

Dual 50 MP camera on Nokia C32

Surprinde fiecare moment grandios

Nu ai întotdeauna la îndemână lumina potrivită atunci când ai în față cadrul perfect. Din acest motiv, Nokia C32 dispune de o cameră principală dublă cu un senzor principal de 50 MP care captează mai multă lumină. La care se adaugă algoritmii de imagine integrați, care vă vor ajuta să surprindeți imagini senzaționale, indiferent că e zi sau noapte. În plus, modul de noapte și modul portret de care dispun atât camera principală, cât și camera selfie, te ajută să surprinzi toate momentele de pe orice parte a telefonului.

Nokia C32 with a 3-day battery life

O autonomie mai mare a bateriei, pentru călătorii mai lungi

Bateria de 5.000 mAh² este doar începutul. Beneficiind de cele mai recente funcții de economisire a bateriei, precum hibernarea aplicațiilor și opțiunea HMD Super battery saver, Nokia C32 are o autonomie de până la 3 zile. În plus, sistemul de operare optimizat înseamnă mai puține aplicații inutile de tip bloatware care consumă energie în fundal.

Vine cu Android 13 deja instalat.

Telefonul tău, lookul tău. Android 13 aduce o gamă de funcții care îți vor oferi o experiență îmbunătățită și mai personală. Iar extensia de memorie³ care transformă 2 GB din spațiul de stocare în memorie a dispozitivului îți permite să deschizi și să comuți între mai multe aplicații.

Nokia C32 with Android 13
Nokia C32 with Android 13
The fingerprint sensor on Nokia C32

Deblocare facială sau prin amprentă

Prin senzorul de amprentă integrat convenabil în butonul de pornire, cheia deblocării sigure și rapide a dispozitivului se află literalmente în mâinile tale. Preferi deblocarea prin recunoaștere facială? Nokia C32 are și această funcție.

Următoarea ta escapadă, în stilul tău

Rezervă o ofertă pentru un Late Escape* și economisește de la 15% în sus pentru sejururi, până la 3 ianuarie 2024.

Aflați mai multe

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială înregistrată a Nokia Corporation. Android este marcă comercială a Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

¹ Autonomia de 3 zile a bateriei a fost verificată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus activități precum: jocuri, streaming video, apeluri, trimiterea de SMS-uri, navigare pe internet și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Peste noapte, dispozitivul a fost lăsat în modul standby.

² Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, este posibil să fie necesară înlocuirea bateriei.

³Folosirea extensiei de memorie (memorie RAM virtuală) necesită un spațiu de stocare suficient. Pentru a proteja spațiul de stocare, extensia memoriei este dezactivată automat și permanent odată ce se atinge 90% din limita de utilizare. Acest lucru se poate produce după 4 ani de utilizare intensă.


*Economisești minimum 15% la noile rezervări de cazare la proprietățile participante indicate prin ecusonul „Ofertă pentru escapade de ultimă oră” în rezultatele de căutare și paginile de selectare a camerelor.Rezervările pot fi făcute până la data de 03.01.2024, ora 23:59 ora Europei Centrale, pentru sejururi cu data de check-in începând de la 01.10.2023 și data de check-out la sau înainte de 03.01.2024.Discountul se aplică exclusiv tarifului camerei (nu include comisioane sau taxe suplimentare).Dacă efectuezi vreo modificare asupra rezervării, ai putea să îți pierzi discountul și să plătești suma integrală.Discountul nu poate fi folosit cumulat cu alte promoții, cu excepția discounturilor Genius.Tarifele pe cameră etichetate cu „Ofertă de la parteneri” nu sunt incluse în acestă promoție.Această ofertă este pusă la dispoziție de proprietatea participantă și depinde de disponibilitate.

Booking.com poartă responsabilitatea cu privire la ofertă și la aspectele asociate cu rezervarea călătoriei.