Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Arrow right

Nokia G10

Smartphone-uri
Nokia G10

Surprindeți și împărtășiți momente cu familia pe un ecran generos și cu o baterie egal de mare.

Culoare

Nokia G10

Pentru a supraviețui vieții de familie, aveți nevoie de energie. Foarte multă energie. Din fericire, Nokia G10 are ceea ce aveți nevoie, o baterie care rezistă zile întregi – nu doar ore – între încărcări. Ecranul mare va captiva copiii pe toată durata călătoriei, iar camera principală triplă cu imagine optimizată vă permite să fiți întotdeauna pregătiți să surprindeți acele momente speciale, indiferent când au ele loc. Combinați acest aspect cu cel mai recent Android™ 11, doi ani de upgrade de software și trei ani de actualizări de securitate și obțineți un telefon care va face față cu brio testului timpului.

Specificații complete

Baterie asistată de AI

Alimentați cu o baterie care vă ține tot weekendul.

Ecran îmbunătățit de 6,5”

Pierdeți-vă într-un ecran mare, suficient de luminos pentru a ieși în evidență.

Cameră triplă cu moduri AI

Surprindeți momente speciale în familie, din orice unghi.

Acces securizat

Deblocare instantanee – este nevoie de o singură privire sau glisare.

Always on the go with the name you know

Vizionează acum

Baterie asistată de AI de 5050 mAh²

Bazați-vă oricând pe el

Secretul fericirii este... durata de viață a bateriei. După ce se epuizează bateria telefonului, vă mai rămân doar apelurile ratate, îmbufnarea și crizele de nervi. Din acest motiv, Nokia G10 are o baterie care poate dura până la 3 zile între încărcări¹.

Actualizări periodice de securitate

Securitate din ce în ce mai bună

Cu actualizări lunare periodice de securitate timp de 3 ani, fișierele, videoclipurile, fotografiile și datele dvs. sunt întotdeauna în siguranță.

Android™ 11

Software care devine din ce în ce mai bun

Vrei să rămâi la curent cu cine, ce a spus și când a spus? Cu Android 11 poți vedea, răspunde și controla conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie, toate în același loc. Iar cu cei doi ani de actualizări de software vei avea întotdeauna cele mai noi funcții. Este ca și cum ai avea astăzi telefonul de mâine.

Ecran îmbunătățit de 6,5”

Divertisment pe un ecran mare, pentru întreaga familie

Nokia G10 cu ecranul său generos este prevăzut cu o amplificare a luminozității, astfel încât toată lumea să se poată bucura în continuare de filmele, emisiunile și aplicațiile preferate chiar și în lumina puternică a zilei.

Cameră triplă cu moduri AI

Surprindeți viața de familie pe măsură ce se desfășoară

Timpul cu familia este agitat, distractiv și poate trece repede. Dar Nokia G10 și camera triplă vă permit să fiți întotdeauna pregătiți să surprindeți aceste amintiri speciale, de la serbările școlare la petrecerile în familie și orice alte momente.

Design

Creat să reziste

Designul nordic este renumit pentru estetica sa minimalistă și elegantă. Exact acest lucru îl veți primi, cu o tehnologie de ultimă generație inclusă într-o carcasă extrem de ușoară, subțire și durabilă – o carcasă disponibilă în două culori unice, inspirate de nord: Night și Dusk.

Deblocare prin recunoaștere facială

Deblocare dintr-o privire. Mențineți siguranța familiei.

Cu un senzor de amprentă lateral și recunoaștere facilă, vă puteți debloca telefonul într-o clipă – dovedind o dată pentru totdeauna că părinții au într-adevăr puteri supranaturale.

apreciază-l, bazează-te pe el, păstrează-l

În Finlanda, abordarea noastră față de viață și fericire este simplă – ține-ți aproape lucrurile pe care le iubești și în care ai încredere. Când aplicăm această filosofie proiectării unui telefon, rezultatul este clar: un companion de zi cu zi pe care te poți baza și care va rezista timpului. Cea mai recentă gamă de telefoane Nokia nu face excepție. Cu funcții inovatoare, versiuni durabile și actualizări software și de securitate continue, acestea îți vor fi alături timp de multe, multe zile de acum înainte.

Îmbunătățește-ți securitatea cu ExpressVPN

Fie că folosești Wi-Fi, fie că folosești date mobile, ExpressVPN adaugă un plus de securitate conexiunii tale la internet, protejându-ți datele de priviri indiscrete. Obține o versiune ExpressVPN de probă, gratuită timp de 30 de zile, numai pe telefoanele Nokia selectate. Nu ai nicio obligație și nu ți se va cere nicio metodă de plată — serviciul va fi activat în mai puțin de un minut.

Aflați mai multe
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Tot ce vrei să asculți, ba chiar mai mult

Toate melodiile și podcasturile pe care le știi și le iubești — și milioane pe care încă nu le-ai descoperit. Smartphone-urile Nokia au acum preinstalat Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio din lume. Astfel, ești la doar câteva atingeri distanță de cele mai de succes melodii cântate de cei mai de succes artiști din lume. Nu-ți rămâne decât să asculți muzică pe Spotify în fiecare săptămână.

Aflați mai multe
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Testarea autonomiei de 3 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex., jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.

2 Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia scade în timp. În cele din urmă, poate fi necesară înlocuirea bateriei.