Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Restore Bothie Quad camera Front camera

Nokia X20

Skip to main content

This product is no longer available to purchase from the Nokia phones online store.

Fotografiază din mai multe unghiuri cu camerele multiple Dual Sight și distribuie prin 5G.

Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Front
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Back
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Back
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Front and Back
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Front
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Back
Enlarge Soare la miezul nopții Nokia X20 from Front and Back
CuloareSoare la miezul nopții
Memorie internă

Model

Dual SIM

Doresc să primesc notificări

Anunțați-mă când Nokia X20 este disponibil pentru cumpărare

Completați adresa de e-mail mai jos și vă vom anunța când acest produs devine disponibil.

  • Emag
  • Evomag
  • Altex.ro
  • MediaGalaxy

Schimbă perspectiva

Nokia X20

Rareori ai acel sentiment de căldură și confort în legătură cu un telefon, dar acesta chiar ți-l oferă. Pentru că nu este doar excelent pentru tine, ci este mai bun și pentru mediu. Beneficiază de o garanție de 3 ani și o carcasă care se transformă 100% în compost, astfel încât este conceput să dureze mai mult și să dispară ulterior. Pentru că îl vei avea o perioadă, știam că trebuie să fie bun. De aceea am inclus un mod inovator cu camere multiple Dual Sight, care îți permite să fotografiezi din unghiuri diferite în același timp și, cu ajutorul 5G¹, să îți partajezi într-o clipă videoclipurile. 3 ani de actualizări de software și securitate îți vor oferi, de asemenea, certitudinea că telefonul de mâine este chiar mai bun decât cel de astăzi.

Specificații complete

3 + 3 + 3 durabilitate

Păstrează-ți dispozitivul mai mult timp datorită celor 3 ani de garanție, 3 ani de actualizări de securitate și 3 ani de actualizare a sistemului de operare.

Modul de camere multiple Dual Sight

Surprinde întreaga poveste cu mai multe camere.

Cameră cvadruplă de 64 MP

Crește calitatea videoclipurilor de acasă sau de la locul de muncă cu ZEISS Optics.

Cameră frontală de 32 MP

Bucură-te de o cameră care este întotdeauna pregătită, indiferent de moment.

Modul de camere multiple Dual Sight

Surprinde multiplele perspective asupra vieții

Nokia X20 îți permite să aduci o perspectivă nouă asupra muncii tale. Datorită camerelor multiple Dual Sight, poți înregistra videoclipuri din diferite unghiuri în același timp. Iar datorită vitezei 5G, le poți încărca și distribui instant.

Securitate

Securitate din ce în ce mai bună

Când vine vorba de protejarea tuturor fișierelor tale de lucru, a datelor de pe rețelele sociale, a videoclipurilor și a fotografiilor, nu există niciodată prea multă precauție. De aceea, oferim actualizări de securitate în fiecare lună, timp de până la 3 ani. Un lucru mai puțin pentru care să îți faci griji.

Sustenabilitate

Simte-te și mai bine cu telefonul tău

Garanția extinsă de 3 ani înseamnă că poți păstra ceea ce îți place și mai mult timp. Nu este inclus un încărcător de perete din plastic și, având în vedere carcasa 100% biodegradabilă, am redus impactul Nokia X20 asupra mediului. Știm că nimeni nu poate face totul, dar toată lumea poate face ceva.

Camera foto cvadruplă 64 MP cu ZEISS Optics

ZEISS Optics face din fiecare film o capodoperă

Camera cvadruplă de 64MP cu ZEISS Optics și asistență AI îți permite să realizezi imagini la calitate cinematografică cu peisaje mărețe, prim-planuri fenomenale și portrete pline de viață. Există, de asemenea, instrumente pentru gradarea culorilor și setări pentru moduri care să-ți înfrumusețeze povestea. Felicitări – tocmai ai devenit regizor de film!

Cameră frontală de 32 MP

Acum întunericul îți este prieten

Uneori, nevoia de a efectua un apel video nu dispare brusc odată cu apusul soarelui. Cu Nokia X20, poți avea încredere în camera frontală de înaltă calitate, pregătită pentru acțiune, zi și noapte.

Ecran 6,67” Full HD+

Vezi imaginea de ansamblu

Elimină efortul pe care trebuie să îl depui pentru verificarea e-mailului, vizualizarea prezentărilor și pentru a ține pasul cu colegii, datorită ecranului Full HD+. Și, când ai terminat cu serviciul, același ecran mare de 6,67” este perfect pentru a viziona filme sau a juca jocuri. Imaginează-ți acest lucru măcar pentru o clipă.

Culori frumoase, durabile

Rezistența se împletește cu stilul

O primă vedere îți va spune că Nokia X20 este unul dintre cele mai elegante dispozitive în stil scandinav.Analizează-l cu mai multă atenție și vei aprecia cu siguranță rezistența de durată a calității nordice, construită pentru a dura în timp. Cât despre culoarea pe care s-o alegi, Midnight Sun sau Nordic Blue... contăm pe decizia ta. .

Baterie cu autonomie de 2 zile

Din zorii zilei de azi, până la amurgul de mâine

Când te afli față în față cu ele, ultimul lucru de care ai nevoie este să te lase telefonul. Nokia X20 are o autonomie a bateriei de până la două zile², deci este posibil să fie nevoie să te reîncarci tu înaintea telefonului tău.

Procesor

Spune adio ecranelor blocate și frustrării

Treci peste buffering. Folosește-ți aplicațiile, află ultimele știri și bucură-te de emisiunile preferate așa cum sunt ele concepute. Fără frustrare.

Android™ 11 pur

Rămâi la curent cu ultimele noutăți

Android™ 11 aduce o serie de funcții inovatoare pe telefon, cum ar fi posibilitatea de a-ți păstra toate conversațiile din toate aplicațiile de mesagerie diferite, într-un singur loc, ușor de accesat. Astfel, indiferent de câte notificări primești, nu vei rata niciodată nimic. Iar datorită celor 3 ani de actualizări de software, vei fi mereu la curent.

E-waste

Schimbăm conținutul cutiei pentru a reduce deșeurile electronice

Încărcătoarele telefoanelor generează în fiecare an mii de tone de deșeuri electronice în UE. Întrucât mulți dintre noi avem deja unul, înlocuim încărcătorul inclus cu o carcasă compostabilă, pentru a ajuta la reducerea deșeurilor electronice și pentru a-ți ajuta telefonul să reziste mai mult timp. Ai nevoie de un încărcător? Poți cumpăra în continuare unul și vom dona veniturile către o cauză ecologică.
Mai multe informații

apreciază-l, bazează-te pe el, păstrează-l

În Finlanda, abordarea noastră față de viață și fericire este simplă – ține-ți aproape lucrurile pe care le iubești și în care ai încredere. Când aplicăm această filosofie proiectării unui telefon, rezultatul este clar: un companion de zi cu zi pe care te poți baza și care va rezista timpului. Cea mai recentă gamă de telefoane Nokia nu face excepție. Cu funcții inovatoare, versiuni durabile și actualizări software și de securitate continue, acestea îți vor fi alături timp de multe, multe zile de acum înainte.

Îmbunătățește-ți securitatea cu ExpressVPN

Fie că folosești Wi-Fi, fie că folosești date mobile, ExpressVPN adaugă un plus de securitate conexiunii tale la internet, protejându-ți datele de priviri indiscrete. Obține o versiune ExpressVPN de probă, gratuită timp de 30 de zile, numai pe telefoanele Nokia selectate.

Aflați mai multe
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Tot ce vrei să asculți, ba chiar mai mult

Toate melodiile și podcasturile pe care le știi și le iubești — și milioane pe care încă nu le-ai descoperit. Smartphone-urile Nokia au acum preinstalat Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio din lume. Astfel, ești la doar câteva atingeri distanță de cele mai de succes melodii cântate de cei mai de succes artiști din lume. Nu-ți rămâne decât să asculți muzică pe Spotify în fiecare săptămână.

Aflați mai multe
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Nu rata nimic. Înscrie-te și fii printre primii care află noutățile și ofertele pentru telefoanele Nokia.

HMD Global Oy este deținător de licență exclusiv al mărcii Nokia pentru telefoane și tablete. Nokia este marcă comercială a Nokia Corporation. Android, Google și alte mărci și sigle asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Oferta poate varia. Verifică disponibilitatea locală. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Imaginile au scop strict ilustrativ.

1Acoperirea 5G este limitată și este posibil să nu fie acceptată de furnizorul tău de servicii de rețea. Viteza reală depinde de rețea și de alți factori. 2 Testarea autonomiei de 2 zile a bateriei a fost realizată printr-un test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Testul a constat în utilizarea activă a dispozitivului timp de 5 ore pe zi cu o baterie nouă. Utilizarea a inclus, de ex. jocuri, redare video, apeluri, trimitere de SMS, navigare și utilizarea aplicațiilor (precum rețele sociale, știri, navigare și muzică). Testul a fost realizat folosind setările normale ale dispozitivului, într-un spațiu interior luminat. Dispozitivul a fost lăsat peste noapte în modul standby.