‌‌
Contact serviciu de asistență

Contactați-ne

Discută cu noi

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Trimite-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Vă puteți gestiona comanda online

Ghiduri de utilizare
Ghid de utilizare

Cele mai noi ghiduri de utilizare pentru telefoane Nokia

Vedeți toate ghidurile de utilizare
Întrebări frecvente

Cele mai accesate articole și subiecte

De ce uneori telefonul meu se oprește din încărcare înainte de a ajunge la 100%?

Telefonul beneficiază de protecție la încărcare în cazul temperaturilor foarte ridicate sau foarte scăzute, pentru ca bateria să se comporte întotdeauna în mod optim și sigur. Pentru a continua încărcarea la viteza normală, vă rugăm să mutați telefonul într-o zonă cu temperatură normală.

>

Telefonul meu nu se încarcă. Ce pot face?

În primul rând, verificați să nu fie o problemă cu priza sau cu rețeaua de alimentare. Puteți verifica rapid acest lucru, cuplând încărcătorul la o altă priză și observând dacă telefonul se încarcă sau nu. Dacă problema nu are legătură cu priza, examinați cu atenție cablul de încărcare și portul de încărcare al telefonului, asigurându-vă că totul este în ordine. Apoi opriți telefonul complet și conectați-l la priză. Rețineți că, dacă bateria este complet epuizată, pot trece 2-3 minute până la începerea încărcării.

>

Cum îmi pot reseta telefonul și cum pot restabili setările originale din fabrică?

Reține: o resetare totală (hard reset) va șterge toate datele, setările și conținutul de pe telefonul tău, readucându-l la setările originale din fabrică. Îți recomandăm să faci un backup al telefonului înainte de resetarea totală. Vizitează această pagină pentru a afla cum poți realiza un backup al telefonului de la distanță.

Pentru a reseta telefonul și a-i șterge tot conținutul, asigură-te mai întâi că telefonul este conectat la o sursă de alimentare. De asemenea, îți recomandăm să ai bateria încărcată în proporție de cel puțin 50%.

Apasă simultan tastele Creștere volum și Pornire timp de 30 de secunde sau până la apariția meniului Root. Apoi alege acțiunea dorită din meniul Root - în acest caz, „Wipe data/factory reset” (Ștergere date/Resetare la setările din fabrică).

De asemenea, poți realiza o resetare totală din meniul Setări > Backup & Resetare > Resetare la setările din fabrică > Resetare telefon > Ștergere integrală.

>
Service şi reparații

Service și reparații

Service reparații online Nokia

Ai o problemă cu telefonul tău? Service-ul nostru online îți permite să-ți programezi cu ușurință smartphone-ul pentru reparații.

Service online reparații
Garanție şi asigurare

Garanție

Verificați garanția

Pentru a verifica dacă garanția ta mai este valabilă, introdu codul IMEI al dispozitivului tău.

Unde găsesc codul IMEI?

Telefoane Android Pentru a afla codul IMEI al telefonului tău, accesează Setări > Despre telefon > Stare > Informații IMEI. Dacă telefonul tău are două coduri IMEI, te rugăm să specifici codul IMEI1.

Telefoane clasice Pentru a afla codul IMEI al telefonului tău, tastează codul *#06# pe ecranul principal.

Alege-ți locația
Verificați garanția

Asigură-ți telefonul Nokia înmpotriva neprevăzutului

Poți achiziționa o asigurare pentru telefonul tău Nokia cu Android în primele 14 zile de la cumpărare. Asigurarea, valabilă 12 sau 24 de luni, te despăgubește în caz de spargere a ecranului, defecțiuni cauzate de pătrunderea lichidelor și multe altele.

Obține o asigurare pentru telefonul Nokia