Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Ghid de utilizare pentru Nokia 3310 3G

Toate dispozitivele

Nokia 3310 3G

Taste și pieseConfigurați și porniți telefonulÎncărcați telefonulBlocați sau deblocați tastele
Informații despre produs și siguranță

Medii cu pericol de explozie

Închideți aparatul în mediile cu pericol de explozie, cum ar fi pompele de benzină. Scânteile pot provoca explozii sau incendii care pot duce la vătămări corporale sau deces. Conformați-vă restricțiilor din depozitele de carburanți, din incinta combinatelor chimice sau din locurile unde se efectuează lucrări cu explozibili. Este posibil ca zonele cu medii cu pericol de explozie să nu fie marcate vizibil. Acestea includ, de obicei, zone unde se recomandă oprirea motorului, cala vapoarelor, unități de transfer și stocare a substanțelor chimice și zone în care aerul conține substanțe chimice sau particule. Consultați producătorii vehiculelor alimentate cu gaze lichefiate (cum ar fi propanul sau butanul) pentru a stabili dacă acest aparat poate fi utilizat în siguranță în apropierea acestora.

Considerați utile aceste informații?

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Serviciul de chat în limba engleză este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți contacta serviciul nostru de chat în limba engleză, dar vă rugăm să ne comunicați mai întâi detaliile dvs. de contact.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Nokia Mobile Shop support

Encuentra el soporte y contacta a las solicitudes relacionadas con tus compras en la tienda en línea.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.