Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

recycle

Skip to main content
Asistență - Pagina de pornire

Subiecte

Service și reparațiiDispozitiv
Verificați dacă garanția este valabilă

Reciclează

Nu îți arunca telefonul vechi și accesoriile acestuia. Trimite-ni-le nouă noi ca să fii sigur că vor fi casate în siguranță și fără probleme, fără niciun cost pentru tine.

Trimite o cerere de reciclare

Îmi pot recicla telefonul vechi?

Îți putem prelua oricare dintre telefoanele tale vechi sau nedorite pentru a le recicla sau casa în siguranță. În cazul în care crezi că bateria din dispozitiv este deteriorată în orice fel, te rugăm să ne contactezi înainte de a trimite dispozitivul. Bateriile deteriorate nu pot fi transportate și trebuie casate în siguranță în apropiere.

Trebuie să plătesc ceva pentru a mi se recicla telefonul vechi?

Trimiterea telefonului către noi pentru reciclare este complet gratuită. Dispozitivele sunt reciclate sau casate în siguranță.

Trebuie să îmi șterg datele de pe telefon dacă îl reciclez?

Se recomandă ca utilizatorul să șteargă întotdeauna datele de pe telefon înainte de a-l trimite pentru reparare sau reciclare. Deși luăm toate măsurile de precauție pentru a-ți șterge în siguranță datele, nu suntem responsabili pentru pierderi sau acces neautorizat la datele de pe telefoane.

Îmi pot recupera telefonul dacă mă răzgândesc?

Din păcate, odată ce primim dispozitivele, acestea sunt procesate în unitatea noastră de reciclare și nu pot fi returnate.

Doresc să trimit dispozitivul pentru reciclare. Cum trebuie să îmi pregătesc telefonul pentru expediere?

După ce soliciți casarea dispozitivului folosind formularul, vei primi prin e-mail o confirmare și instrucțiuni de pregătire a telefonului în vederea transportării sigure. Este important să urmezi aceste instrucțiuni cu atenție și să tipărești și să atașezi AWB-ul (scrisoarea de transport aerian) furnizat pe colet.

În ce țări este disponibil serviciul online de reciclare?

Serviciul nostru online de reciclare este disponibil în prezent în Uniunea Europeană, Norvegia, Elveția, Regatul Unit și SUA.

Considerați utile aceste informații?