Facebook Instagram YouTube Twitter

Google One and Nokia phones

Skip to main content

Telefoni Nokia in storitev Google One

Več shrambe, več svobode

Vaša shramba

Več shrambe za vse vaše spomine

Prejmite 100 GB dodatnega prostora za shranjevanje in ga uporabite za karkoli v storitvah Google Drive, Gmail in Google Photos. Poleg tega lahko povabite do 5 družinskih članov k brezplačni skupni rabi vaše naročnine in tako poenostavite shranjevanje za celotno družino.

Vaše varnostne kopije

Vaš telefon, vedno varnostno kopiran

Če je v vašem telefonu, vam je pomembno. S storitvijo Google One se vaše fotografije, stiki, sporočila in druge datoteke samodejno varnostno kopirajo v oblak. Če izgubite telefon, to ne pomeni, da izgubite tudi svoje datoteke – vse pomembne podatke preprosto obnovite v svoji novi napravi.

Vaše ugodnosti

Strokovnjaki Google, takoj na dosegu prstov

Pomoč vam je na voljo, ko jo potrebujete s premium podporo Google. Strokovnjaki storitve Google One so resnične osebe, ki so vam na voljo preko klepeta, klica ali e-pošte za pomoč pri vprašanjih o Googlovih izdelkih in storitvah. Za več informacij obiščite spletno stran storitve Google One.

Več o storitvi Google One

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC.

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Veljajo [pogoji](https://one.google.com/offer/nokia).