Nokia 110

‌‌

Nokia 110

Pogovarjajte se dlje. Igrajte še več.

Prijava

Glasba

Glasbena podlaga za vsak trenutek

Hranite na tisoče pesmi v svojem žepu z vdelanim predvajalnikom MP3 in režo za kartice MicroSD z do 32 GB razširljive shrambe1. Dolgotrajno delovanje baterije pomeni, da lahko poslušate glasbo od vzhoda do zahoda.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Igre

Izboljšajte svoj najboljši rezultat

Vzemite si trenutek zase in se zabavajte z igro Kača. Če se vam uspe odtrgati od te klasične igre, so vam na voljo še štiri prav tako zabavne igre, ki jih lahko preizkusite, vključno z Doodle Jump in Football Cup.

Kamera

Ujemite svet okoli sebe

Vidite nekaj, kar vam je všeč? Začnite snemati. Spremenite trenutke v trajne spomine s fotografijami ali videoposnetki, ki jih zajamete s hrbtno kamero.

Oblika

Zanesljiv telefon. Zanesljiv slog.

Nokia 110 je zasnovana tako, da vzdrži vsakodnevno uporabo, izdelana je iz trdnega polikarbonata, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Izbirate lahko med tremi barvami – tako boste poskrbeli, da ustreza vašemu slogu.

Baterija

Pogovarjajte se, kolikor hočete

Klepetajte dlje. Do 14 ur pogovorov z enim polnjenjem – po zaključku pogovorov telefon preprosto napolnite s standardnim polnilnikom Micro USB.

Funkcije

Nokia 110

Zabavajte se ves dan s predvajalnikom MP3, radiem FM2, igro Kača in drugimi vznemirljivimi igrami. Dolgo delovanje baterije vam omogoča neprekinjeno zabavo in pogovore. S hrbtno kamero pa lahko zajamete dogajanje okoli sebe. Telefon, ki se resnično prilega vašemu življenjskemu slogu.

Glasba

Glasba

Poslušajte svojo glasbo ali lokalne radijske postaje.2

Igre

Igre

Prednameščena je celotna igra Kača in dodatne igre, ki jih lahko preizkusite.

Trpežnost

Trpežnost

Izdelan je iz trpežnega polikarbonata, oblikovanega tako, da se udobno prilega vaši dlani.

Baterija

Baterija

Do 14 ur pogovorov z enim samim polnjenjem.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Pomnilniško kartico je potrebno kupiti ločeno.

2 Pri uporabi radia FM so potrebne združljive slušalke, ki so lahko naprodaj ločeno.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

(