Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Music Game Durability Battery Play

Nokia 110

Skip to main content

Pogovori, igre, fotografiranje – kaj še potrebujete?

Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Front
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Front
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Črna Nokia 110 (2019) from Front and Back
BarvaČrna

Model

Dual SIM

Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 110 (2019) na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 110

Zabavajte se ves dan s predvajalnikom MP3, radiem FM2, igro Kača in drugimi vznemirljivimi igrami. Dolgo delovanje baterije vam omogoča neprekinjeno zabavo in pogovore. S hrbtno kamero pa lahko zajamete dogajanje okoli sebe. Telefon, ki se resnično prilega vašemu življenjskemu slogu.
Celotne specifikacije

Glasba

Poslušajte svojo glasbo ali lokalne radijske postaje.2

Igre

Prednameščena je celotna igra Kača in dodatne igre, ki jih lahko preizkusite.

Trpežnost

Izdelan je iz trpežnega polikarbonata, oblikovanega tako, da se udobno prilega vaši dlani.

Baterija

Do 14 ur pogovorov z enim samim polnjenjem.

Pogovarjajte se dlje. Igrajte še več.

Glasba

Glasbena podlaga za vsak trenutek

Hranite na tisoče pesmi v svojem žepu z vdelanim predvajalnikom MP3 in režo za kartice MicroSD z do 32 GB razširljive shrambe1. Dolgotrajno delovanje baterije pomeni, da lahko poslušate glasbo od vzhoda do zahoda.
Radio FM

Uglašena z vami

Priključite slušalke, preklopite na radio FM2 ter ostanite na tekočem z najnovejšimi novicami in glasbo na vaših najljubših postajah.

Igre

Izboljšajte svoj najboljši rezultat

Vzemite si trenutek zase in se zabavajte z igro Kača. Če se vam uspe odtrgati od te klasične igre, so vam na voljo še štiri prav tako zabavne igre, ki jih lahko preizkusite, vključno z Doodle Jump in Football Cup.

Baterija

Pogovarjajte se, kolikor hočete

Klepetajte dlje. Do 14 ur pogovorov z enim polnjenjem – po zaključku pogovorov telefon preprosto napolnite s standardnim polnilnikom Micro USB.

Ujemite svet okoli sebe

Vidite nekaj, kar vam je všeč? Začnite snemati. Spremenite trenutke v trajne spomine s fotografijami ali videoposnetki, ki jih zajamete s hrbtno kamero.

Oblika

Zanesljiv telefon. Zanesljiv slog.

Nokia 110 je zasnovana tako, da vzdrži vsakodnevno uporabo, izdelana je iz trdnega polikarbonata, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Izbirate lahko med tremi barvami – tako boste poskrbeli, da ustreza vašemu slogu.

Nokia 110

Zmagovalec: iF DESIGN AWARD 2020

Telefon Nokia 110 je prejel nagrado združenja iF International Forum Design GmbH s sedežem v mestu Hannover. Izbran pa je bil tudi za zmagovalca svetovno priznane nagrade za oblikovanje iF DESIGN AWARD.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Pomnilniško kartico je potrebno kupiti ločeno. 2 Pri uporabi radia FM so potrebne združljive slušalke, ki so lahko naprodaj ločeno. 3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.