Nokia 210

Nokia 210

Internet v žepu

Prijava

Povezljivost

Lažje življenje je oddaljeno le en dotik

Telefon Nokia 210 s spletnim brskalnikom Opera Mini prinaša najpreprostejši način za dostop do spleta. Je hiter, lahek in porablja manj podatkov – ujemite trenutke z vgrajeno kamero in podatke porabite za deljenje na Facebooku.

Zabava

Odpočijte si v slogu

V telefonu Nokia 210 se skriva polno razlogov za počitek. Prenesite aplikacije, zvonjenja in drugo, igrajte igro Kača in prednameščene preizkusne igre ali uporabite MP3-predvajalnik in FM-radio za popolno sprostitev.

Več informacij

Oblika in baterija

Oblikovan za ohranjanje koraka z vami

Z do 20 dnevi časa pripravljenosti boste vedno povezani s svetom. Barvno, toda kljub vsemu trpežno polikarbonatno ohišje zagotavlja, da je telefon Nokia 210 izdelan tako, da traja, in sicer na več kot en način.

Raziščite oblikovanje
Raziščite oblikovanje
Raziščite oblikovanje

Nokia 210

Telefon Nokia 210 vam prinaša najlažji način za dostop do spleta in stalno povezanost. Pogovarjajte se od sončnega vzhoda do zahoda, saj bo z enim polnjenjem telefon do 20 dni v pripravljenosti. Uporabljajte spletni brskalnik Opera Mini za hitrejše brskanje z manjšo porabo podatkov ali uporabite Facebook za deljenje ujetih trenutkov s svetom. In ko ste pripravljeni na uporabo brez povezave, imate na voljo 4 prednameščene igre in klasično igro Kača. Vse to je ovito v polikarbonatno ohišje in sestavlja telefon, oblikovan za trajnost na vse načine.

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je baterijo treba zamenjati.

2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.