Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Flip phone Keypad Battery 4G 4G Arrow right

Nokia 2720 Flip

Skip to main content

Klasični preklopni telefon se vrača s povezavo 4G.

Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Front
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Back
Enlarge Črna Nokia 2720 Flip from Front and Back
BarvaČrna

Model

Dual SIM

Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 2720 Flip na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Klasični preklopni telefon se vrača s povezavo 4G

Nokia 2720 Flip

Klasični preklopni telefon se je vrnil. Ostanite povezani s 4G ter aplikacijama WhatsApp in Facebook. Ponuja dva zaslona – zunanji zaslon prikaže klicatelja. Velike tipke olajšajo pošiljanje sporočil in klicanje. Tu pa je tudi namenski gumb za nujne primere, ki poskrbi za dodatno brezskrbnost.

Celotne specifikacije

Preklopni telefon

Na zunanjem zaslonu vidite ID klicatelja. Klice lahko končate tako, da telefon preprosto zaprete.

Tipke

Tipkovnica z velikimi tipkami in gumb za nujne primere.

Baterija

Do 28 dni v stanju pripravljenosti z enim polnjenjem.

4G

Prednameščeni aplikaciji Facebook in WhatsApp. Funkcija dostopne točke Wi-Fi.

Klasični preklopni telefon

Preprosta in zanesljiva

To je preklopni telefon, kot se ga spomnite, z nekaj novimi nadgradnjami. S preprostimi funkcijami za uporabo, kot so veliki gumbi in besedilo, že dobro poznan in hkrati zanesljiv pri lažjem povezovanju s prijatelji in družino.

Klicanje

Preprosta uporaba

Nokia 2720 Flip ima dva ločena zaslona. Zunanji zaslon vam omogoča ogled sporočil ali identitete klicatelja, še preden odprete telefon za ogled glavnega zaslona. Ko končate pogovor, telefon preprosto zaprite.

Besedilna sporočila in klici

Velike tipke. Veliko besedilo.

Nokia 2720 Flip ima velike tipke, ki omogočajo preprosto klicanje in pošiljanje sporočil. Izberete lahko tudi večjo velikost besedila za lažje branje sporočil.

Baterija

Do 28 dni v stanju pripravljenosti

Nokia 2720 Flip bo z enim samim polnjenjem vse do 28 dni v stanju pripravljenosti, tako boste imeli več priložnosti za stik s prijatelji in družino.

Nokia 2720 Flip

Zmagovalec: iF DESIGN AWARD 2020

Telefon Nokia 2720 Flip je prejel nagrado združenja iF International Forum Design GmbH s sedežem v mestu Hannover. Izbran pa je bil tudi za zmagovalca svetovno priznane nagrade za oblikovanje iF DESIGN AWARD.

Oglejte si profil iF DESIGN

Trpežnost

Izdelan tako, da traja

Nokia 2720 Flip se ponaša z izredno trpežnostjo in brezčasnim oblikovanjem, pri tem pa je tudi dovolj kompaktna, da jo brez težav spravite v žep ali torbico. Izdelana je iz trdnega polikarbonata, ki je dovolj močan, da vzdrži udarce vsakdanje uporabe.

Tipka za klic v sili

Brezskrbnost

Če se zgodi nepričakovano, ste z gumbom za klic v sili na telefonu Nokia 2720 Flip¹ lahko bolj pomirjeni. Ko ga pritisnete, telefon pošlje besedilno sporočilo s trenutno lokacijo in pokliče pet stikov za klic v sili iz vašega imenika.

Preberite uporabniški vodnik

Klic na pomoč

Ko pritisnete gumb za klic v sili, telefon pošlje besedilno sporočilo in zaporedoma pokliče pet izbranih stikov iz imenika z vklopljenim zvočnikom, dokler ne vzpostavi klica s stikom za klic v sili.

Pomoč reševalcem

Za dodatno brezskrbnost si nastavite stike ICE (In Case of Emergency – V nujnih primerih), da lahko reševalci hitreje najdejo pomembne stike in zdravstvene informacije.

Aplikacije in 4G

WhatsApp, Facebook in še več

Bistvene aplikacije, kot sta Facebook in WhatsApp, so že prednaložene, da boste lažje ostali povezani s prijatelji in družino. Omogoča tudi povezavo 4G in deljenje internetne povezave.

Aplikacije

Družbene aplikacije in še več

Ostanite povezani s prijatelji in družino z uporabo družbenih aplikacij, kot sta Facebook in WhatsApp. Iz trgovine z aplikacijami pa lahko prenesete tudi številne druge uporabne aplikacije in igre.

Internet 4G

Delite svojo internetno povezavo

Skočite v hitri internet z uporabo 4G. Svojo internetno povezavo lahko delite s prijatelji, družino ali celo svojim tabličnim računalnikom, in lahko kadarkoli brskate po večjem zaslonu.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

¹Možnost gumba izberete pri zagonu. Če je med prvim zagonom telefona Nokia 2720 Flip izbran način za Dostopnost, bo aktiviran gumb za klic v sili.