Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip

Klasični preklopni telefon se vrača s povezavo 4G

Prijava

Klasični preklopni telefon

Preprosta in zanesljiva

To je preklopni telefon, kot se ga spomnite, z nekaj novimi nadgradnjami. S preprostimi funkcijami za uporabo, kot so veliki gumbi in besedilo, že dobro poznan in hkrati zanesljiv pri lažjem povezovanju s prijatelji in družino.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Trpežnost

Izdelan tako, da traja

Nokia 2720 Flip se ponaša z izredno trpežnostjo in brezčasnim oblikovanjem, pri tem pa je tudi dovolj kompaktna, da jo brez težav spravite v žep ali torbico. Izdelana je iz trdnega polikarbonata, ki je dovolj močan, da vzdrži udarce vsakdanje uporabe.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Baterija

Do 28 dni v stanju pripravljenosti

Nokia 2720 Flip bo z enim samim polnjenjem vse do 28 dni v stanju pripravljenosti, tako boste imeli več priložnosti za stik s prijatelji in družino.

Google Assistant¹

Hitrejša pot do rezultatov

Opravljajte klice in pošiljajte sporočila brez tipkanja. S pritiskom ene tipke vam lahko funkcija Google Assistant pomaga upravljati telefonske funkcije, ki jih najbolj pogosto uporabljate, le z vašim glasom.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Pomočnik Google

Malce pomoči, kjerkoli že ste

Poiščite odgovore in prejmite informacije s pritiskom ene tipke. Iščite po internetu, preverite vremensko napoved ali prejmite novice še hitreje s pomočjo funkcije Google Assistant.

Tipka za klic v sili

Brezskrbnost

Če se zgodi nepričakovano, ste z gumbom za klic v sili na telefonu Nokia 2720 Flip4 lahko bolj pomirjeni. Ko ga pritisnete, telefon pošlje besedilno sporočilo s trenutno lokacijo in pokliče pet stikov za klic v sili iz vašega imenika.

Več o tem
Več o tem
Več o tem
Preberite uporabniški vodnikPreberite uporabniški vodnikPreberite uporabniški vodnik

Aplikacije in 4G

WhatsApp, Facebook in še več

Bistvene aplikacije, kot sta Facebook in WhatsApp, so že prednaložene, da boste lažje ostali povezani s prijatelji in družino. Omogoča tudi povezavo 4G in deljenje internetne povezave.

Več o tem
Več o tem
Več o tem

Funkcije

Nokia 2720 Flip

Klasični preklopni telefon se je vrnil. Ostanite povezani s 4G ter aplikacijama WhatsApp in Facebook. Ponuja dva zaslona – zunanji zaslon prikaže klicatelja. Velike tipke olajšajo pošiljanje sporočil in klicanje. Tu pa je tudi namenski gumb za nujne primere, ki poskrbi za dodatno brezskrbnost.

Preklopni telefon

Preklopni telefon

Na zunanjem zaslonu vidite ID klicatelja. Klice lahko končate tako, da telefon preprosto zaprete.

Tipke

Tipke

Tipkovnica z velikimi tipkami in gumb za nujne primere.

Baterija

Baterija

Do 28 dni v stanju pripravljenosti z enim polnjenjem.

4G

4G

Prednameščeni aplikaciji Facebook in WhatsApp. Funkcija dostopne točke Wi-Fi.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm je blagovna znamka družbe Qualcomm Incorporated, registrirana v Združenih državah in drugih državah. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih.

2 Dejanska razpoložljivost klicev VoLTE HD je odvisna od storitev lokalnih operaterjev in ponudnikov.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Možnost gumba izberete pri zagonu. Če je med prvim zagonom telefona Nokia 2720 Flip izbran način za Dostopnost, bo aktiviran gumb za klic v sili. Če način za Dostopnost ni izbran, bo gumb nastavljen za funkcijo Google Assistant.

5Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global External link small Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location