‌‌

Nokia 3.1 Plus

Večja in boljša kot kdajkoli prej

Prijava

Zaslon

Izkusite vse – večje

Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona

Zaslon

Izkusite vse – večje

Izkusite vse – večje

Povzdignite svojo izkušnjo gledanja na naslednjo raven. Z impresivnim 6-palčnim zaslonom HD+ Nokia 3.1 Plus ponuja izjemen kontrast in jasnost z živimi barvami ter več podrobnostmi.

  • 6-palčni zaslon HD+
  • 18 : 9 kinematografsko razmerje

Kamera

Napredno zajemanje slik

Oglejte si tehnologijo
Oglejte si tehnologijo
Oglejte si tehnologijo

Oblika

Elegantno trpežna

Strojna oprema

Energija za več dni

Raziščite baterijo
Raziščite baterijo
Raziščite baterijo

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Energija za več dni

Z dvodnevnim delovanjem baterije1 je Nokia 3.1 Plus resnično telefon, na katerega se lahko zanesete. Osemjedrni procesor MediaTek Helio P22 uporablja štiri zmogljiva jedra za osnovna opravila in lahko preklopi na uporabo vseh osmih jeder, ko je potrebna dodatna moč – to pomeni, da lahko manj skrbite o naslednjem polnjenju in se bolj posvetite pomembnim stvarem.

  • 3500 mAh2 baterija
  • MediaTek Helio P22

Android

Čist, varen in posodobljen

Nokia 3.1 Plus vam omogoča, da izkoristite najnovejše načine plačevanja, kot je Google Pay.3 Vaš telefon bo varen in posodobljen, za kar bo poskrbljeno s posodobitvami za Android za vsaj dve leti in s tremi leti mesečnih varnostnih posodobitev.

Android One

Najboljše iz Androida™

Odkrijte Android
Odkrijte Android
Odkrijte Android
Android One
Najboljše iz Androida
Najboljše iz Androida™

Android One predstavlja nabor telefonov, ki izpolnjujejo visoke zahteve za programsko opremo družbe Google. Nokia 3.1 Plus, naprava s platformo Android One, vam ponuja vse, kar si želite, in ničesar, česar ne želite – prečiščen vmesnik, preprost za uporabo, izbran nabor vnaprej nameščenih aplikacij in brezplačno neomejeno shrambo za visokokakovostne fotografije s storitvijo Google Foto4. Redne varnostne posodobitve in dve leti nadgradenj programske opreme pomenijo, da telefon Nokia 3.1 Plus s platformo Android One ostane zaščiten, in vam omogoča najnovejše Googlove inovacije, kot je optimizacija za Pomočnika Google.

Dodatki

Brezskrbno poslušanje

Povežite svoj telefon z brezžičnimi slušalkami Nokia True za brezžično zabavo brez kompromisa pri kakovosti zvoka. Ultra lahke slušalke se enostavno prilegajo polnilnemu ohišju, ki vključuje baterijo, s katero lahko polnite slušalke do 14 ur². Prav tako ga lahko preprosto pospravite v žep.

Nokia 3.1 Plus

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Ni na voljo na vseh trgih, preverite lokalno razpoložljivost.

4 Za brezplačno shrambo pri visoki kakovosti morate imeti račun Google in internetno povezavo.

5 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.