Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima vse. In tudi vse drugo – s funkcijo Pomočnik Google.

Prijava

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google1. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Oglejte si, kaj omogoča

Oblika

Zvišali smo kriterij za oblikovanje in ga nato še zloščili

Čudovita izdelava, tudi za vsakodnevno uporabo. Z debelino samo 8,4 mm in premijskim ukrivljenim steklom z obdelavo robov 2,5D na sprednji in hrbtni strani je telefon užitek držati v eni dlani. S 5,71-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19:9 ga je prav tako užitek gledati. Z dolgotrajno baterijo, ki se prilagaja vam, je videti odlično in hkrati prinaša tudi pametno razmišljanje.

Raziščite oblikovanje

Fotografiranje

Vaši pomnilniki še nikoli niso bili videti bolje

Ujemite celotno zgodbo. Z dvema kamerama zadaj in širokokotno kamero za selfije spredaj bodo vsi na sliki. Nato izrazite svojo ustvarjalnost z vrhunskimi zmožnostmi, kot sta način Bokeh in napredno urejanje fotografij.

Poglobite se v izkušnjo upodabljanja
Poglobite se v izkušnjo upodabljanja
Poglobite se v izkušnjo upodabljanja

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Nokia 4.2

Zmagovalec: nagrada Good Design® 2019

Muzej arhitekture in oblikovanja Chicago Athenaeum je nagrado Good Design Award 2019 podelil telefonu Nokia 4.2. Nagrado je prejel v kategoriji elektronskih naprav za oblikovanje, ugodno ceno in ponujanje najnovejših inovacij za pametne telefone.

Oglejte si profil nagrade Good Design

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Funkcije

Nokia 4.2

Pomoč je vedno pri roki z gumbom Google Assistant. Uživajte v videoposnetkih in igrah na 5,71-palčnem zaslonu HD+ v osupljivem ohišju z ukrivljenim steklom 2.5D. Z dvema hrbtnima kamerama s 13  MP in 2  MP ter profesionalnimi orodji za urejanje bodo hitri posnetki videti kot izjemne fotografije. Biometrično odklepanje z obrazom priročno odpre vaš telefon v nekaj sekundah.

The Google Assistant

The Google Assistant

Hitri dostop do funkcije Google Assistant z namenskim gumbom Google Assistant.

Zaslon

Zaslon

Ukrivljeno steklo 2.5D spredaj in zadaj s 5,71-palčnim zaslonom HD+.

Kamere

Kamere

Dvojni hrbtni kameri in sprednja kamera z 8 MP. Urejajte fotografije s funkcijo Bokeh.

Prepoznavanje obraza

Prepoznavanje obraza

Telefon odklenite hitro in varno z biometričnim odklepanjem z obrazom.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

4 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

(