Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.55 inches 6.55 Processor Battery Play Arrow right

Nokia 5.3

Skip to main content

Več kamer, več zaslona, manj dolgčasa.

Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Front
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Front
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Back
Enlarge Cijan Nokia 5.3 from Front and Back
BarvaCijan
Možnosti
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 5.3 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 5.3

Stopite korak dlje s telefonom Nokia 5.3. Z neverjetno štirikratno kamero lahko premikate meje fotografiranja. S čudovitim 6,55-palčnim zaslonom se lahko prestavite v drug svet. Z dvodnevnim delovanjem baterije1 se lahko poslovite od tesnobe zaradi prazne baterije. Vsa opravila bodo potekala hitro s procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665 in najnovejšim operacijskim sistemom Android 10, ki se ves čas izboljšuje s programskimi nadgradnjami za dve leti.
Celotne specifikacije

Kamera

Neverjetna štirikratna kamera z naprednim upodabljanjem UI.

Zaslon

Glejte vse videoposnetke na epskem 6,55-palčnem zaslonu.

Procesor

Izdelan za igranje z zmogljivim procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665.

Baterija

Eno polnjenje za dlje časa z dvodnevnim delovanjem baterije1.

Naredite več. Pojdite korak dlje.

Štirikratna kamera

Prava kamera za pravi trenutek

Fotografirajte pod popolnoma novimi koti z neverjetno štirikratno kamero. Z zmogljivim upodabljanjem UI boste poživili svoje nočne posnetke in portrete – ne glede na čas dneva.

Oblika

Trpežnost še nikoli ni bila videti tako dobro

Telefon Nokia 5.3 ima elegantno sprednjo stekleno stranico 2.5D in na praske odporno kompozitno hrbtno stranico za boljšo trpežnost. Izbirate lahko med tremi osupljivimi barvami z nordijskim pridihom – sinje modra, peščena in ogleno črna.

CERTIFIKAT TÜV RHEINLAND

Vaše oči vam bodo hvaležne

S posebej velikim zaslonom smo poskrbeli tudi za dobro počutje vaših oči. Zato je telefon Nokia 5.3 prejel certifikat za Nizko raven modre svetlobe pri združenju TÜV Rheinland, kar pomeni manj naprezanja pri gledanju priljubljenih aplikacij, iger in videoposnetkov.

Več informacij

Napredno upodabljanje z UI

Pametna orodja za popestritev fotografij

Zmogljivo upodabljanje z UI vam nudi ustvarjalna orodja za zajem osupljivih fotografij. Izklopite bliskavico in vseeno zajemite zmagovito fotografijo z uporabo nočnega načina. Zajemite osupljive fotografije, ki resnično izstopajo v portretnem načinu, z izboljšanimi učinki zabrisanosti (bokeh).

Zaslon

Vživite se preko velikega zaslona

Impresivni 6,55-palčni zaslon vas popelje v drug svet – pri igranju iger ali pretakanju videoposnetkov. To je ogromen zaslon, ki ga lahko kljub vsemu spravite v žep. Čista zmagovita kombinacija.

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Moč, ki ji lahko zaupate

Ostanite povezani dva dni1 z baterijo s 4000 mAh2 in funkcijo prilagodljive baterije z uporabo UI, ki prihrani energijo za vaše najpogosteje uporabljane aplikacije. Z vso to energijo se lahko dokončno poslovite od strahu pred prazno baterijo.
Videoigre in zabava

Izdelana za hitrost. Ustvarjena za igro.

Pomerite se z najboljšimi in ostanite v igri dlje z dinamičnim procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 665 in epskim 6,55-palčnim zaslonom.

Obljuba Android One

Pripravljen na Android™ 11 in novejše različice

Android One prinaša čisto programsko izkušnjo s poenostavljenim vmesnikom brez številnih neželenih aplikacij. Poleg tega se bo vaša Nokia 5.3 z rednimi varnostnimi posodobitvami in nadgradnjami programske opreme ves čas izboljševala.

Gumb Google Assistant³

Malce pomoči, kjerkoli že ste

Dostop do vašega priljubljenega pomočnika je zdaj še lažji z namenskim gumbom za funkcijo Google Assistant3. Poleg tega se vaš pomočnik uči in prilagaja z vsako uporabo – tako lahko več postorite v svojem življenju in se manj ukvarjate s telefonom.

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

¹ Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

² Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

³ Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

⁴ Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

* Po raziskavi 2020, ki jo je izvedla družba Counterpoint Research.