Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Display 5.8 inches 5.8 Design Processor Camera Arrow right

Nokia 5.1 Plus

Smart Phones
Nokia 5.1 Plus

Photos? Videos? Games? It's all covered.

Colour

Nokia 5.1 Plus

Velik 5,8-palčni zaslon HD+ z razmerjem stranic 19 : 9 obogati vašo izkušnjo pri gledanju. Prefinjeno oblikovanje s pozornostjo do podrobnosti. Napredne fotografije s hrbtno kamero s 13 MP in sprednjo kamero z 8 MP. Pomoč umetne inteligence ponese fotografije na višjo raven s funkcijami, kot sta zamegljevanje bokeh in portretna osvetlitev.

Celotne specifikacije

Zaslon

5.8" HD+ screen with 19:9 aspect ratio and edge-to-edge design

Oblika

Premium look and feel with 2.5D curved glass and high-gloss finish

Strojna oprema

More power to your apps and games with the octa-core processor

Kamera

13 MP rear camera with depth sensor plus Bokeh and Beautify effects

Designed to amaze, engineered to perform

Glejte zdaj

Zaslon

Bližje dogajanju

Pri ogledu filmov ali video klepetu s prijatelji se s 5,8-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19 : 9 počutite, kot da ste v istem prostoru z njimi. Oblikovanje zaslona od roba do roba izkoristi vsak milimeter za večjo sliko.

  • 5,8 palca Zaslon HD+
  • 19:9 razmerje stranic

Oblika

Prefinjena popolnost

Visokosijajna zunanjost

za prefinjen videz

2,5 D ukrivljeno steklo

na obeh straneh

Osupljiv zaslon od roba do roba

Strojna oprema

Več moči. Več zabave.

Ta telefon je prava izbira za zahtevnejše igralce mobilnih iger in tiste, ki uživajo v video vsebinah na poti. Osemjedrni procesor v jedru telefona Nokia 5.1 Plus je najnaprednejši čip podjetja MediaTek. Z optimizirano porabo energije bo vaš pobeg v svet nadaljevank ali videoiger trajal malce dlje kot običajno.

  • 32 GB1 ROM
  • 3 GB RAM

Več kot samo kamera

Zajemite fotografije, ki so tako popolne kot vaši dragoceni trenutki, s pomočjo glavne kamere s 13 MP in sprednjo kamero z 8 MP. Preklapljajte med razmerji stranic in fotografskimi funkcijami ter prilagajajte parametre z različnimi načini kamere, na primer moč učinkov zamegljevanja Bokeh in olepševanja Beautify. Ker sta aplikaciji Google Lens™ in Motion Photos popolnoma integrirani z aplikacijo kamere je raziskovanje in fotografiranje sveta okoli vas lažje kot kdajkoli prej ter omogoča nove ustvarjalne načine.

  • 13 MP kamera z globinskim senzorjem
  • Google Lens in Motion Photos

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor
Več informacij o Androidu 10

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px

Preberite raziskavo

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

1 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

2 Za brezplačno shrambo pri visoki kakovosti morate imeti račun Google in internetno povezavo.s

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

4 Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.