Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Processor Camera Speaker Design Play Arrow right

Nokia 6.1

Skip to main content

Odporen proti udarcem, privlačen na pogled.

Enlarge Črna Nokia 6.1 from Back
Enlarge Črna Nokia 6.1 from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 6.1 from Front
Enlarge Črna Nokia 6.1 from Back
Enlarge Črna Nokia 6.1 from Front and Back
BarvaČrna
SIM
Model
Ena SIM-kartica
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 6.1 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 6.1

Oblikovana s čutom za podrobnosti – nova Nokia 5 je definicija premijske izdelave. Prinaša ostrejšo in večjo izkušnjo pri gledanju, ki jo omogoča 5,5-palčni zaslon IPS Full HD+ z razmerjem stranic 18 : 9. Hrbtna kamera s 16 milijoni slikovnih pik in samodejnim ostrenjem z zaznavanjem faze zajema natančne fotografije, sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih točk in vidnim kotom 84,6 stopinj pa je popolna za skupinske selfije.

Strojna oprema

Impressive performance from the Qualcomm® Snapdragon™ 630 processor

16 MP rear camera

With ZEISS Optics and 4K video recording

Two microphones

High-fidelity spatial audio recording

Solid design

Sleek yet durable aluminium unibody

Telefon, na katerega se lahko zanesete

Kamere

Pripravljeno za objavo

Z optiko ZEISS in dvobarvno bliskavico na novem telefonu Nokia 6 vsako sliko objavite brez oklevanja. Ali snemajte video 4K in zajemajte visokokakovostne posnetke v trenutku, nato jih lahko povečujete ali obrezujete brez kompromisov glede kakovosti.

Kamere

Stopite v zakulisje

Sočasno ujemite dogajanje pred in za kamero z načinom Dual-Sight. Nato vsak trenutek z razdeljenim zaslonom objavite na Facebook Live™ ali YouTube Live.

Oblika

Izdelana kot tank

Začne se z zahtevnim postopkom oblikovanja, ki trden blok aluminija pretvori v ohišje iz enega kosa, s čimer ustvarimo trpežen pametni telefon, ki ga lahko vzamete kamorkoli. Na moč novega telefona Nokia 6 se lahko vedno zanesete.

Z diamanti obrezani robovi z izrazitim barvnim poudarkom

Trpežno ohišje iz enega kosa iz aluminija serije 6000

Ergonomsko nameščen senzor za prstne odtise

Dvobarvna z anodno oksidacijo

Svetel, visokokontrastni 5,5-palčni zaslon v polni HD ločljivosti.

Steklo Corning® Gorilla® Glass za zaščito zaslona

As awarded 
by the Chicago Athenaeum: 
Museum of Architecture and Design

Nokia 6.1: prejemnik nagrade Good Design® 2017–2018

Good Design logo

Strojna oprema

All the power you need

Nova Nokia 6 je opremljena s procesorjem Qualcomm® Snapdragon™ 630 in 4 GB pomnilnika. To pomeni manj čakanja na nalaganje aplikacij in več časa za uživanje v aplikacijah s prijatelji.

  • Več kot 60 % višja učinkovitost kot pri originalni Nokiji 6

Strojna oprema

Hitrejša uporaba

Charge up to 50% in 30 minutes with USB type-C charging.

Android Enterprise Recommended

Vaše jamstvo za zanesljivost

Oznaka Android Enterprise Recommended vam zagotavlja, da moč, varnost in prilagodljivost telefona Android ustrezajo vašemu podjetju. Naprave s to oznako so bile natančno preskušene v Googlu za zagotavljanje skladnosti z zelo specifičnim naborom zahtev.

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Avdio

Več zvoka, manj šuma

Ko lahko vsi natančno slišijo, kaj se je zgodilo, ni možnosti za izgovore. Nova Nokia 6 ponuja prostorski zvok Nokia, ki zvok snema z dvema mikrofonoma za visokokakovosten zvok pri vseh videoposnetkih.

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Google, Android, Android One in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 2Nova Nokia 6 Dual SIM ima hibridno režo za kartice za drugo kartico SIM ali kartico MicroSD. 3Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 5Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.
* Po raziskavi 2020, ki jo je izvedla družba Counterpoint Research.