Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 5.8 inches 5.8 Design Processor Play Arrow right

Nokia 7.1

Skip to main content

Zajema odlične fotografije in pri tem odlično izgleda.

Enlarge Modra Nokia 7.1 from Back
Enlarge Modra Nokia 7.1 from Front and Back
Enlarge Modra Nokia 7.1 from Front
Enlarge Modra Nokia 7.1 from Back
Enlarge Modra Nokia 7.1 from Front and Back
BarvaModra
Možnosti
3 GB RAM, 32 GB Notranja shramba, Dual SIM
Možnosti
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 7.1 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 7.1

Zajemite fotografije, ki jih boste želeli pokazati drugim, s kamerami telefona Nokia 7.1, ki poskrbijo za zaznavanje globine s pomočjo vrhunske umetne inteligence. Način HDR poskrbi za bolj jasne in ostrejše fotografije, ne glede na osvetlitev. Svetel 5,8-palčni Full HD+ zaslon PureDisplay z razmerjem stranic 19 : 9 vam omogoča večjo izkušnjo brez okornega telefona. Mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 636 ponuja celodnevno delovanje z baterijo, pri tem pa vam operacijski sistem Android 9 Pie⁵ zagotavlja neprekinjeno zaščito in posodobitve.

Celotne specifikacije

Kamera

Dvojna hrbtna kamera z optiko ZEISS optics

Zaslon

5,84-palčni zaslon HD+ s tehnologijo PureDisplay

Oblika

Izpopolnjeni detajli za vrhunski videz in občutek

Strojna oprema

Visoka zmogljivost z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 636

Izstopajte in povejte svojo zgodbo

Kamera

Fotografije, ki jih je vredno deliti

Poslanstvo telefona Nokia 7.1 je zajemanje tako dobrih fotografij, da jih boste preprosto morali deliti z drugimi. Dvojni hrbtni kameri z optiko ZEISS omogočata izjemne fotografije, medtem ko vam tehnologija UI omogoča, da dodate umetniški pridih vsaki fotografiji s 3D-liki, maskami in filtri.

Studijske fotografije z neverjetno globinsko ostrino

Najboljša kamera je tista kamera, ki jo imate vedno s seboj. S pomočjo prefinjenih hrbtnih kamer z zaznavanjem globine in optiko ZEISS lahko zajamete fotografije profesionalnega videza s preprosto zameglitvijo bokeh.

Več nadzora z načinom kamere Pro UI

Zajemite želeno fotografijo z izbirnim ročnim nadzorom ravnovesja beline, ISO, zaslonke in hitrosti zaklopa.

Dvakrat več zabave z načinom Dual-Sight

Zajemite fotografije in videoposnetke z igrivo noto z uporabo 3D-likov, mask in filtrov v načinu Dual-Sight. Nato jih predvajajte v živo s ključnikom #bothies na Facebooku ali YouTubu, neposredno iz aplikacije za kamero.

PureDisplay

Doživite vse podrobnosti

Ne glede na to, ali ste zunaj na močni sončni svetlobi ali v slabo osvetljenem prostoru – zaslon telefona Nokia 7.1 se dinamično prilagodi okolju za spektakularno izkušnjo pri ogledu tako na prostem kot v notranjosti prostorov.

  • Pretvorba iz SDR v HDR Sprotna pretvorba iz SDR v HDR prinaša kakovost HDR v vse vaše videoposnetke.

  • Ogled videoposnetkov HDR Funkcija HDR omogoča povečan kontrast za resničnejše barve in jasne podrobnosti v filmih, ki so zvesti namenu ustvarjalca.

  • Pretakanje filmov HDR Uživajte v osupljivi kinematografski kakovosti vsebin HDR vodilnih spletnih ponudnikov.

Oblika

Razkošni videz

Premium

obdelava in oblikovalske podrobnosti

Ergonomic

senzor za prstne odtise na hrbtni strani

Full HD+ 5.84"

PureDisplay z razmerjem stranic 19 : 9

Strojna oprema

Celodnevna uporaba brez polnjenja

S telefonom Nokia 7.1 lahko gledate, predvajate in brskate po spletu dlje brez polnjenja. Na voljo pa vam je tudi dovolj zmogljivosti za vse od igranja videoiger z obogateno resničnostjo do pretakanja videoposnetkov, kar vam omogoča močna mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 636.

Do

  • Podpora za kartico 400 GB MicroSD
  • 3 GB/4 GB pomnilnika

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor
Več informacij o Androidu 10

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Android je blagovna znamka družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies Inc. in/ali njenih podružnic. USB Type-C™ je blagovna znamka združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

2 Slušalke Nokia True Wireless prejmete s prenosnim ohišjem, v katerem je shranjene dovolj energije za 4 dodatna polnjenja za do 15 ur delovanja z baterijo. Baterija ima omejeno število polnjenj, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. Preizkušano v laboratorijskih pogojih. 3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. Preizkušano v laboratorijskih pogojih. 5Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.