Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Podajte se na pot in ustvarjajte

Prijava

Barvni zaslon

Video HDR. Vedno.

Uživajte v doživetju izjemno jasne slike z zaslonom PureDisplay, ki je na voljo samo pri pametnih telefonih Nokia. Vsi videoposnetki se med predvajanjem sproti spremenijo v visok dinamični razpon (HDR) za večjo jasnost. Udobno se namestite, sprostite in uživajte s svetlim 6,3-palčnim zaslonom Full HD+.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Baterija

Več moči. Manj polnjenja.

Zmogljivi procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 je združen z najnovejšim operacijskim sistemom Android™ 9 Pie, ki skupaj omogočata delovanje brez polnjenja do dva dni.1 Nokia 7.2 vključuje tudi funkcijo prilagodljive baterije z UI, ki porabo baterije dodeljuje aplikacijam, ki jih najpogosteje uporabljate.

Oblika

Vse je v estetiki

Po navdihu finskega oblikovanja Nokia 7.2 združuje postopke izdelave in kakovostne materiale v popolno harmonijo. Resnično brezčasen dizajn, ki ne zagotavlja le dobrega videza, temveč tudi trpežnost.

Več informacij

Nokia 7.2

Častni prejemnik: nagrade CES 2020 za inovacije

Podeljeno v kategoriji mobilnih naprav in dodatne opreme za inovativne funkcije, estetsko oblikovanje in inženirske lastnosti.

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Pomočnik Google

Malce pomoči, kjerkoli že ste

Bodite kos svojemu hitremu življenjskemu slogu s tipko Google Assistant2. Postavljajte vprašanja, oglejte si urnik ali celo zatemnite luči. Vaš pomočnik se uči in prilagaja ob vsaki uporabi – tako se lahko bolj posvetite svojemu življenju in manj svojemu telefonu.

Več informacij

Ambientalni način storitve Google Assistant

Naredite več na prostoročni način

Z ambientalnim načinom funkcije Google Assistant lahko preverite vreme, si ogledate svoj seznam opravil, nadzorujete predvajanje glasbe in pametne domače naprave celo brez dotikanja telefona. Svoj telefon lahko tudi spremenite v digitalni foto okvir, medtem ko se ta polni.

Google One

Izkoristite Google še bolje s storitvijo Google One

Ob nakupu telefona Nokia 7.2 prejmete vključeno 3-mesečno preizkusno članarino za 100 GB storitve Google One (v vrednosti 1,99 €/mesec)3. Kot član storitve Google One prejmete naslednje: 100 GB oblačne shrambe za Google Drive, Gmail in Google Photos, samodejno varnostno kopiranje telefona in dostop do Googlovih strokovnjakov – vse to v enem družinskem paketu za skupno uporabo.

Funkcije

Nokia 7.2

Izrazite svojo ustvarjalnost s telefonom Nokia 7.2. Zajemite neverjetne fotografije, glejte svoje videoposnetke v ločljivosti HDR in pozabite na polnjenje do kar 2 dni.¹ Poleg tega, vse skupaj nemoteno deluje s programsko opremo Android 9 Pie – tako vas bo telefon nenehno presenečal z vedno boljšim delovanjem.

Kamere

Kamere

Sistem treh kamer vključuje glavno kamero z 48 MP in optiko ZEISS Optics.

Zaslon

Zaslon

6,3-palčni zaslon Full HD+ s tehnologijo PureDisplay. Sprotna pretvorba v HDR.

Baterija

Baterija

Energijsko učinkovit procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 in prilagodljiva baterija, ki uporablja umetno inteligenco.

Oblika

Oblika

Večplastni premaz za gladko kovinsko površino. Hrbtna stranica iz difuznega satenastega stekla.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Google, Android in druge sorodne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. aptX je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies International, Ltd., registrirana v Združenih državah in drugih državah. Qualcomm je blagovna znamka družbe Qualcomm Incorporated, registrirana v Združenih državah in drugih državah. USB Type-C™ in USB-C™ sta blagovni znamki združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti. Življenjska doba baterije se bistveno razlikuje glede na nastavitve, uporabo in druge dejavnike.

2 Google Assistant je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Google Assistant ni na voljo, jo nadomešča funkcija Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

3Veljajo pogoji.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

5Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

(