Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 plus

Vsakič boljši

Prijava

Zaslon

Oglejte si več

Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona

Oblika

Lepota v moči

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Raziščite baterijo
Raziščite baterijo
Raziščite baterijo

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Nokia 7 Plus je opremljena z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 660, ki ji zagotavlja vso potrebno moč. Velika baterija s 3800 mAh2 in nova funkcija prilagodljive baterije v Androidu 9 Pie pa skupaj zagotavljata do dva dni delovanja baterije z enim samim polnjenjem1.

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Nokia 7 plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Avdio

Od šepeta do zidu iz zvočnikov

Kjerkoli ste in kakršnakoli je že raven glasnosti, trije visokokakovostni mikrofoni s prostorskim zvokom Nokia zajamejo vse zvočne podrobnosti.

Nokia 7 plus

Podrobnosti

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android, Android One in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preskušanje baterije je bilo izvedeno s preskusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preskus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preskus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Nova Nokia 7 plus Dual SIM ima hibridno režo za kartice za drugo kartico SIM ali kartico MicroSD

5 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

6Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.

(