Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.0 inches 6.0 Dual camera Design Battery Play Arrow right

Nokia 7 Plus

Skip to main content

Trpežnost in oblikovanje se srečata v tem nagrajenem pametnem telefonu.

Enlarge Črna Nokia 7 plus from Back
Enlarge Črna Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 7 plus from Front
Enlarge Črna Nokia 7 plus from Back
Enlarge Črna Nokia 7 plus from Front and Back
BarvaČrna
SIM
Model
Ena SIM-kartica
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 7 plus na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 7 Plus

Proud winner of the EISA Best Consumer Smartphone in 2018-2019, Nokia 7 Plus is purely a phone you can rely on. Watch your photos come to life with the 3 ultra-sensitive cameras featuring ZEISS Optics, ensuring you capture every detail, whether relaxing at the park or enjoying the ambiance of a low-lit cafe. And worry less about running low because the 2-day Adaptive Battery means you can enjoy your moments for longer on the 6" Full-HD+ display.

6" Full HD+ display

With an 18:9 aspect ration for a bigger and better view

Dual rear camera

Get creative with Bokeh and Beautify effects

Oblika

Sleek and robust with diamond-cur edges

Dolgotrajna baterija

Go up to 2 days between charges¹

Vsakič boljši

Zaslon

Izkušnja zaslona

Uživajte v večji izkušnji gledanja na 6-palčnem zaslonu Full-HD+ z razmerjem stranic 18 : 9, lahko pa tudi istočasno gledate in klepetate z razdelitvijo zaslona v dve okni z razmerjem 1 : 1.

Kamera

S kamero na plan

Preklapljajte med razmerji stranic in fotografskimi funkcijami ter prilagajajte parametre z različnimi načini kamere, na primer moč učinkov zamegljevanja Bokeh in olepševanja Beautify. Ker sta aplikaciji Google Lens™ in Motion Photos popolnoma integrirani z aplikacijo kamere je raziskovanje in fotografiranje sveta okoli vas lažje kot kdajkoli prej ter omogoča nove ustvarjalne načine.

Vaše fotografije kot še nikoli doslej

Senzorja z 12 MP in 13 MP z optiko ZEISS in 2-kratno optično povečavo ponujata žive barve, s katerimi vaše fotografije oživijo. Na drugi strani pa sprednja kamera s 16 MP z optiko ZEISS in odličnimi lastnostmi v šibki svetlobi omogoča osupljive selfije, podnevi ali ponoči.

Oblika

Lepota v moči

2,75 mm robovi

Prevleka, ki je na dotik občutiti kot keramika

Ohišje iz enega kosa aluminija serije 6000

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Nokia 7 Plus je opremljena z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 660, ki ji zagotavlja vso potrebno moč. Velika baterija s 3800 mAh2 in nova funkcija prilagodljive baterije v Androidu 9 Pie pa skupaj zagotavljata do dva dni delovanja baterije z enim samim polnjenjem1.

Avdio

Od šepeta do zidu iz zvočnikov

Kjerkoli ste in kakršnakoli je že raven glasnosti, trije visokokakovostni mikrofoni s prostorskim zvokom Nokia zajamejo vse zvočne podrobnosti.

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor
Več informacij o Androidu 10

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Nokia 7 plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Google, Android, Android One in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preskušanje baterije je bilo izvedeno s preskusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preskus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preskus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti. 2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 4 Nova Nokia 7 plus Dual SIM ima hibridno režo za kartice za drugo kartico SIM ali kartico MicroSD 6Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.
* Po raziskavi 2020, ki jo je izvedla družba Counterpoint Research.