‌‌

Nokia 7 plus

Vsakič boljši

Prijava

Zaslon

Oglejte si več

Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona
Izkušnja zaslona

Kamera

S kamero na plan

Preklapljajte med razmerji stranic in fotografskimi funkcijami ter prilagajajte parametre z različnimi načini kamere, na primer moč učinkov zamegljevanja Bokeh in olepševanja Beautify. Ker sta aplikaciji Google Lens™ in Motion Photos popolnoma integrirani z aplikacijo kamere je raziskovanje in fotografiranje sveta okoli vas lažje kot kdajkoli prej ter omogoča nove ustvarjalne načine.

Raziščite kamero
Raziščite kamero
Raziščite kamero

Oblika

Lepota v moči

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Raziščite baterijo
Raziščite baterijo
Raziščite baterijo

Strojna oprema

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Dvodnevna življenjska doba baterije¹

Nokia 7 Plus je opremljena z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 660, ki ji zagotavlja vso potrebno moč. Velika baterija s 3800 mAh2 in nova funkcija prilagodljive baterije v Androidu 9 Pie pa skupaj zagotavljata do dva dni delovanja baterije z enim samim polnjenjem1.

Android™ 9 Pie

Prihranite čas in baterijo z Androidom 9 Pie

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia 7 Plus. Prilagaja se vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse skupaj deluje bolje in dlje.

Android One

Najboljše iz Androida™

Android One predstavlja nabor telefonov, ki izpolnjujejo visoke zahteve za programsko opremo družbe Google. Telefon Nokia 7 Plus je naprava Android One in tako ne vključuje nobenih nepotrebnih aplikacij, nobenih skritih procesov, ki porabljajo vašo baterijo, nobenih preoblek ali sprememb uporabniškega vmesnika. Preprosto čista in pregledna različica Androida 9 Pie, ki ostaja varna z najnovejšimi posodobitvami in najnovejšimi storitvami Google. In pa seveda z vašim osebnim Pomočnikom Google.

Nokia 7 plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Avdio

Od šepeta do zidu iz zvočnikov

Kjerkoli ste in kakršnakoli je že raven glasnosti, trije visokokakovostni mikrofoni s prostorskim zvokom Nokia zajamejo vse zvočne podrobnosti.

Nokia 7 plus

Podrobnosti

Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android, Android One in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Oreo je blagovna znamka skupine Mondelez International, Inc. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirane v Združenih državah in drugih državah. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preskušanje baterije je bilo izvedeno s preskusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preskus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preskus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Nova Nokia 7 plus Dual SIM ima hibridno režo za kartice za drugo kartico SIM ali kartico MicroSD

5 Google Foto ponuja brezplačno in neomejeno shranjevanje fotografij v visoki kakovosti; zahtevana sta račun Google in internetna povezava.

6Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 9 Pie. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.