‌‌

Nokia 8.1

Pričakujte več

Prijava

Kamera

Fantastični selfiji, podnevi ali ponoči

Več informacij

Vrhunski ogled

Prilagodljivi 6,18-palčni zaslon Full-HD+ PureDisplay prikazuje natančne barve in poskrbi, da je vsebina vselej vidna – tudi pri močni sončni svetlobi. S podporo za HDR10, 96-% barvno paleto in razmerjem kontrasta 1 : 1500 lahko uživate v svetlejših videoposnetkih z jasnejšimi podrobnostmi in bogatejšimi barvami. Poleg tega se nova funkcija prilagodljive osvetlitve v Androidu 9 Pie nauči vaših nastavitev osvetlitve zaslona in jih samodejno prilagodi.

  • 6,18-palčni zaslon Full-HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Oblika

Oblikovalska prefinjenost

Strojna oprema

Energija za več dni

Vrhunsko zmogljiv in z umetno inteligenco podprt procesor Qualcomm™ Snapdragon® 710 vam omogoča potrebno hitrost, medtem ko vam nova funkcija prilagodljive baterije v Androidu 9 Pie zagotavlja dvodnevno1 delovanje baterije.

  • Android 9 Pie Prilagodljiva baterija
  • 18 W hitro polnjenje

Android 9 Pie

Prihranite čas in baterijo z Androidom 9 Pie

Android 9 Pie na plan sprosti moč umetne inteligence, da lahko bolje izkoristite pametni telefon Nokia 8.1. Prilagaja se vam in vaši uporabi telefona, nauči se vaših priljubljenih nastavitev in se sčasoma izboljša, da vse deluje bolje in dlje.

  • Prilagodljiva baterija
  • Intuitiven uporabniški vmesnik, ki temelji na kretnjah

Android One

Najboljše iz Androida

Android One predstavlja nabor telefonov, ki izpolnjujejo visoke zahteve za programsko opremo družbe Google. Telefon Nokia 8.1 je naprava Android One in vam tako ponuja vse, kar si želite, in ničesar, česar nočete – prečiščen vmesnik, preprost za uporabo, izbran nabor vnaprej nameščenih aplikacij in brezplačno neomejeno shrambo za visokokakovostne fotografije s storitvijo Google Foto2. Redne varnostne posodobitve in dve leti nadgradenj programske opreme pomenijo, da je telefon Nokia 8.1 s platformo Android One zaščiten, in omogočajo najnovejše Googlove inovacije, kot je optimiziranje za Pomočnika Google.

Nokia 8.1

Prijava
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije
Celotne specifikacije

Google, Android in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies Inc. in/ali njenih podružnic. USB Type-C™ je blagovna znamka združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Za brezplačno shrambo pri visoki kakovosti morate imeti račun Google in internetno povezavo.s

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

5Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 9 Pie. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.