Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Pričakujte več

Prijava

Vrhunski ogled

Prilagodljivi 6,18-palčni zaslon Full-HD+ PureDisplay prikazuje natančne barve in poskrbi, da je vsebina vselej vidna – tudi pri močni sončni svetlobi. S podporo za HDR10, 96-% barvno paleto in razmerjem kontrasta 1 : 1500 lahko uživate v svetlejših videoposnetkih z jasnejšimi podrobnostmi in bogatejšimi barvami. Poleg tega se nova funkcija prilagodljive osvetlitve v Androidu 9 Pie nauči vaših nastavitev osvetlitve zaslona in jih samodejno prilagodi.

  • 6,18-palčni zaslon Full-HD+
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Oblika

Oblikovalska prefinjenost

Strojna oprema

Energija za več dni

Vrhunsko zmogljiv in z umetno inteligenco podprt procesor Qualcomm™ Snapdragon® 710 vam omogoča potrebno hitrost, medtem ko vam nova funkcija prilagodljive baterije v Androidu 9 Pie zagotavlja dvodnevno1 delovanje baterije.

  • Android 9 Pie Prilagodljiva baterija
  • 18 W hitro polnjenje

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Android One

Najboljše iz Androida

Android One predstavlja nabor telefonov, ki izpolnjujejo visoke zahteve za programsko opremo družbe Google. Telefon Nokia 8.1 je naprava Android One in vam tako ponuja vse, kar si želite, in ničesar, česar nočete – prečiščen vmesnik, preprost za uporabo, izbran nabor vnaprej nameščenih aplikacij in brezplačno neomejeno shrambo za visokokakovostne fotografije s storitvijo Google Foto2. Redne varnostne posodobitve in dve leti nadgradenj programske opreme pomenijo, da je telefon Nokia 8.1 s platformo Android One zaščiten, in omogočajo najnovejše Googlove inovacije, kot je optimiziranje za Pomočnika Google.

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Funkcije

Nokia 8.1

Pričakujte več od svojega telefona. Zajemajte osupljive fotografije s sistemom z dvema kamerama z 12 MP in 13 MP ali selfi kamero z 20 MP. Vse kamere uporabljajo optiko ZEISS Optics. Z dvodnevnim delovanjem baterije1 pa bo nagrajena Nokia 8.1 z vami vse do konca.

Kamere

Kamere

Dvojni hrbtni kameri z optiko ZEISS Optics in selfi kamera z 20 MP.

Zaslon

Zaslon

6,18-palčni zaslon Full-HD+ s podporo za PureDisplay in HDR10.

Baterija

Baterija

Energijsko učinkovit procesor Qualcomm® Snapdragon™ 710. Do dva dni delovanja baterije.¹

Ustvarjalni nadzor

Ustvarjalni nadzor

Portreti s studijsko osvetlitvijo. Dodajte učinke zamegljevanja s funkcijo Bokeh v živo.

Celotne specifikacije

Nokia 8.1

Zajemite osupljive fotografije v zahtevnih svetlobnih pogojih s kamerami, ki uporabljajo umetno inteligenco in so optimizirane za natančen zajem svetlobe. 6,18-palčni zaslon Full-HD+ PureDisplay vam omogoča uživanje v izkušnji gledanja pri temnejših svetlobnih pogojih, pa tudi pri močni sončni svetlobi. Podpora za HDR10 pa vašim videoposnetkom prinaša ostrejše podrobnosti in bogatejše barve. Čist, varen in posodobljen operacijski sistem Android 9 Pie.

Prijava

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Google, Android in druge blagovne znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies Inc. in/ali njenih podružnic. USB Type-C™ je blagovna znamka združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Za brezplačno shrambo pri visoki kakovosti morate imeti račun Google in internetno povezavo.s

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

4 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

5Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.

(