Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Quad camera Speaker Battery Design Arrow right

Nokia G20

Pametni telefoni
Nokia G20

Snemajte videoposnetke na svoj način z zajemanjem prostorskega zvoka in 3-dnevno baterijo¹.

Barva

Nokia G20

Uživajte v polnem življenju in ga delite z osebami, ki so vam najpomembnejše. S telefonom Nokia G20 je to bistveno lažje. S štirikratno kamero 48 MP, močnimi načini za upodabljanje s pomočjo umetne inteligence ter funkcijo OZO Audio, še nikoli prej ni bilo lažje zajeti vsega, kar lahko vidite in slišite. Vse to napaja baterija, ki deluje do 3 dni med polnjenji¹. Prav tako smo povečali varnost z odklepanjem s prepoznavanjem obraza in prstnih odtisov ter 2 letoma programskih posodobitev v najnovejši programski opremi Android. Z vsem tem je to telefon, ki mu lahko zaupate varno hrambo vašega dela in stvaritev.

Celotne specifikacije

Hrbtna kamera 48 MP

Snemajte v formatu širokega zaslona ali v makro načinu, da ujamete svet, kakršnega vidite le vi.

Prostorski zvok

Zajemite prostorski zvok in svojim videoposnetkom dodajte novo dimenzijo.

3-dnevna življenjska doba baterije¹

Do 3 dni delovanja brez polnjenja z baterijo s pomočjo umetne inteligence.

Prefinjen nordijski dizajn

Eleganca in funkcionalnost združena v lahki in tanki obliki.

Ujemite najbolj pomembno

Glejte zdaj

Štirikratna kamera 48 MP

Ustvarjalni studio, ki ga lahko spravite v žep

Nokia G20 zajema podobe z jasno ločljivostjo 48 MP v čudovitem formatu širokega zaslona ali v podrobnem makro načinu. Videoposnetke pa snemajte s prostorskim zvokom in uporabite orodja studijske kakovosti, da bodo vaše zgodbe še bolj osebne.

Varnostne posodobitve

Varnost, ki se ves čas izboljšuje

S 3 leti mesečnih varnostnih posodobitev bodo vaše datoteke, videoposnetki, fotografije in podatki vedno varni.

Android™ 11

Poln najnovejše programske opreme

Želite biti na tekočem, kdo je kaj in kdaj rekel? Z operacijskim sistemom Android 11 si lahko na enem priročnem mestu ogledate, odgovarjate in nadzirate vse pogovore iz različnih aplikacij za pošiljanje sporočil. In z dvema letoma programskih posodobitev boste vedno uživali v najnovejših funkcijah. Kot da bi že danes dobili telefon prihodnosti.

3-dnevna baterija s pomočjo umetne inteligence

Naša baterija z najdaljšo življenjsko dobo. V zgodovini.

Vaše življenje se ne ustavi za nikogar, zato potrebujete telefon, ki vam omogoča nadaljevanje dela. Zato naša baterija z najdaljšo življenjsko dobo deluje do 3 dni med polnjenji¹.

Čisti nordijski dizajn

Čudovit na pogled. Sijajen za uporabo.

Prefinjen nordijski dizajn in enostavna, elegantna funkcionalnost z vrhunsko tehnologijo v lahkem, tankem, trpežnem ohišju. Na voljo je v dveh edinstvenih barvah z nordijskim navdihom noči in ledenika.

Povečan 6,5-palčni zaslon

Oglejte si vse bolj jasno. Vsak dan, cel dan.

Pri preverjanju dokumentov, popravkih v zadnjem trenutku ali urejanju na poti potrebujete velik zaslon. Nokia G20 in njen velik zaslon imata zvišano svetlost, da ne boste ničesar zgrešili niti pri sončni svetlobi. Ravno tako kot radi živite svoje življenje.

Varen dostop

Odklep z dotikom. Ali pogledom.

Z našim stranskim senzorjem za prstne odtise lahko do vašega telefona dostopate samo z vašim obrazom in prstnim odtisom. Res je, prav vse je osredotočeno na vas.

vzljubite jo, zaupajte ji, obdržite jo

Na Finskem imamo enostaven pristop do življenja in sreče – držite se stvari, ki jih imate radi in jim zaupate. Ko to filozofijo uporabimo pri oblikovanju telefona, je rezultat jasen: vsakodnevni sopotnik, na katerega se lahko zanesete in ki bo prestal preizkušnjo časa. Najnovejša ponudba telefonov Nokia v tem ni izjema. Z inovativnimi funkcijami, trpežnim ohišjem ter stalnimi programskimi in varnostnimi posodobitvami vam bodo še dolgo stali ob strani.

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia. K ničemur se vam ni treba obvezati in način plačila ni potreben – storitev zaščite boste začeli uporabljati prej kot v eni minuti.

Več o tem

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Tridnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč v stanju pripravljenosti.