Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Pametni telefon Nokia G21

Skip to main content

3-dnevna življenjska doba baterije¹, dvakrat več varnostnih posodobitev kot konkurenca² in 2 leti nadgradnje programske opreme

Enlarge Nordijsko modra Nokia G21 from Back
Enlarge Nordijsko modra Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordijsko modra Nokia G21 from Front
Enlarge Nordijsko modra Nokia G21 from Back
Enlarge Nordijsko modra Nokia G21 from Front and Back
BarvaNordijsko modra
Model
4 GB RAM, 64 GB Notranja shramba, Dual SIM
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia G21 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Podpora za več let in baterija za več dni

3-dnevna življenjska doba baterije¹

Hitra, učinkovita zmogljivost delovanja in dolgo trajajoča baterija, s katero boste preživeli cel vikend.

Varnostne posodobitve

Z 2× več varnostnimi posodobitvami od konkurence2, da so vsi vaši podatki varni.

Nadgradnje OS

Vse najnovejše funkcije z 2 leti nadgradenj operacijskega sistema. Pripravite se na Android 12.⁴

Nokia G21

Uživajte v tem, kar obožujete dlje in na večjem, bolj svetlem zaslonu. Nokia G21 združuje osupljivo baterijo s 3-dnevno življenjsko dobo in brezhibno zmogljivostjo–poleg pa še dih jemajoča kamera 50 MP s tehnologijo UI za upodabljanje. Je tudi izjemno trdna, znotraj in zunaj, z elegantno polikarbonatnim ovitkom, z 2× več varnostnimi posodobitvami kot pri konkurenci², 2 leti posodobitev operacijskega sistema in 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN.

Celotne specifikacije

3-dnevna baterija

Do 3 dni trajajoča baterija, s katero boste preživeli cel vikend.

Nadgranje operacijskega sistema in varnostne posodobitve

2 leti nadgraditev operacijskega sistema³. 2× več varnostnih posodobitev kot konkurenca².

Trojna kamera z upodabljanjem UI

Neverjetna trojna kamera 50 MP z naprednim upodabljanjem UI (UI - tehnologija umetne inteligence).

Frekvenca osveževanja: 90 Hz

Bolj gladko premikanje po zaslonu. Nemotena izkušnja.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

Baterija

3 dni je dolga doba Zlasti za baterijo

Življenje je polno avantur in kdo ve, kam vas bo popeljalo v treh dneh. Na srečo ima Nokia G21 izjemno 3-dnevno življenjsko dobo baterije – torej, če se znajdete daleč od polnilnika za telefon, ker živite polno življenje – imate srečo. Ima priložen tudi 18W zmogljiv hitri polnilec, da hitreje napolnite svojo baterijo, ko je to potrebno⁵.

Nokia G21 installing an update

Posodobitve

Ostanite na tekočem in varni

Ostanite na tekočem z 2 letoma nadgradenj operacijskega sistema³ in ostanite varni z 2× več varnostnimi posodobitvami od konkurence²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

Trojna kamera 50 MP z upodabljanjem UI

Zajeti dobro fotografijo je težko. No, vsaj včasih je bilo. S pametnim telefonom Nokia G21 in njeno trojno kamero 50 MP ter z glavnimi, globinskimi in makro lečami je izdelava kakovostnih fotografij enostavna. Opremljena je z naprednim slikanjem ob slabi svetlobi, tako da boste lahko uresničili vse svoje čudovite ideje.

The 6.5” screen on Nokia G21

Zaslon

Hitrejša frekvenca osveževanja na velikem zaslonu

Telefonu Nokia G21 smo dali velik 6.5” zaslon. Tako lahko z njim pokažete svoj najnovejši kratki film ali se zavijete pod odejo in si ogledate film nekoga drugega. Ima tudi 90 Hz frekvenčno osveževanje, tako da je brskanje po družbenih omrežjih in fotografijah neverjetno enostavno.

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia.

Več o tem

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem

Vzpostavite povezave, odkrijte priložnosti

Pametni telefoni Nokia imajo zdaj že predhodno nameščen LinkedIn – največjo profesionalno mrežo na svetu. S samo nekaj kliki se lahko povežete s člani iz vseh okolij in izkušenj, odkrivate nove priložnosti in pripomorete k nadaljevanju svoje kariere.

Več informacij

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost.

1 Tridnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč v stanju pripravljenosti. 2 Nokia G21 od globalne predstavitve naprave prejme skupno 36 varnostnih posodobitev. Drugi pametni telefoni v enakem cenovnem razredu povprečno prejmejo do 16 varnostnih posodobitev v svoji življenjski dobi. 3 Od datuma lansiranja Nokia G21 na globalni ravni. 4 Android je blagovna znamka Google LLC. 5 18w USB Power Delivery 3.0 kompatibilen za podprto hitro polnjenje. Polnilec za hitro polnjenje je treba kupiti posebej. Prodajni komplet vključuje polnilec 10w.