Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Restore Bothie Quad camera Front camera Arrow right

Nokia X20

Pametni telefoni
Nokia X20

Izdelan za dolgotrajno uporabo. Končno telefon, ob katerem se boste dobro počutili.

Barva

Nokia X20

Redko se zgodi, da vam telefon vzbudi tisti topel mehak občutek, kot ga dobite pri tem telefonu. To je zato, ker ni samo odličen za vas, ampak tudi za okolje. Prejmete ga s 3-letno garancijo in 100 % razgradljivim ovitkom za telefon, zasnovan je za dolgotrajno uporabo in na koncu za popolno reciklažo. Ker ga boste imeli kar nekaj časa, smo vedeli, da mora biti dober. Zato smo vključili inovativni način Dual Sight za hkratno uporabo več kamer za snemanje različnih zornih kotov, s povezavo 5G¹ pa boste svoje videoposnetke delili v trenutku. 3 leta programskih in varnostnih posodobitev zagotavljajo, da bo vaš telefon jutri še boljši kot danes.

Celotne specifikacije

3 + 3 + 3 trpežnost

Napravo uporabljajte dlje s 3 leti garancije, 3 leti varnostnih posodobitev in 3 leti nadgradenj operacijskega sistema.

Način Dual Sight za hkratno uporabo več kamer

Zajemite celotno zgodbo z inovativno hkratno uporabo več kamer.

Štirikratna kamera 64 MP

Povečajte kakovost svojih videoposnetkov doma ali v službi z optiko ZEISS.

Sprednja kamera 32 MP

Uživajte v kameri, ki je vedno pripravljena.

Spremenite pogled

Glejte zdaj

Način Dual Sight za hkratno uporabo več kamer

Ujemite različne poglede na življenje

S telefonom Nokia X20 lahko v svoje delo prinesete svežo perspektivo. Z načinom Dual Sight za hkratno uporabo več kamer lahko snemate videoposnetke iz različnih zornih kotov. S hitrostjo povezave 5G¹ pa jih lahko naložite in delite v trenutku.

Varnost

Varnost, ki se ves čas izboljšuje

Pri varovanju vseh službenih datotek, podatkov v družbenih omrežjih, videoposnetkov in fotografij nikoli ni preveč zaščite. Zato ponujamo vsakomesečne varnostne posodobitve do 3 leta. Ena skrb manj.

Trajnost

Počutite se še bolje s svojim telefonom

Podaljšana 3-letna garancija pomeni, da lahko priljubljene funkcije obdržite dlje. V kompletu ni plastičnega polnilca, temveč 100 % razgradljiv ovitek za telefon. S tem smo zmanjšali ekološki vpliv modela Nokia X20. Ker vemo, da nihče ne zmore vsega, ampak vsi zmorejo nekaj.

Štirikratna kamera 64 MP z optiko ZEISS

Z optiko ZEISS vsak videoposnetek postane mojstrovina

Štirikratna kamera 64 MP z optiko ZEISS vam s pomočjo umetne inteligence omogoča fotografiranje veličastnih pokrajin kinematografske kakovosti, fenomenalne bližnje posnetke in živobarvne portrete. Na voljo so tudi orodja za barvno gradacijo in nastavitve načinov za izboljšanje vaše zgodbe. Čestitamo – pravkar ste postali filmski režiser.

Vodni žig

Pokažite se

Želite deliti zamisel o konceptu ali fotografirate samo za zabavo? Označite svojo idejo z edinstvenim podpisom.

Sprednja kamera 32 MP

Tema je zdaj vaša prijateljica

Včasih si želimo video klice opravljati tudi po sončnem zahodu. S telefonom Nokia X20 lahko zaupate visokokakovostni sprednji kameri, ki je pripravljena na akcijo, podnevi in ponoči.

6,67-palčni zaslon Full HD+

Oglejte si celotno sliko

Na zaslonu Full HD+ brez naprezanja preverite e-pošto, si ogledate predstavitve in klepetate s sodelavci. Ko pa zaključite s službo, je isti 6,67-palčni zaslon popoln za gledanje filmov ali igranje iger. Predstavljajte si, samo za trenutek.

Čudovite, trpežne barve

Moč in slog združena

Že na hiter pogled je telefon Nokia X20 eleganten telefon skandinavskega videza. Poglejte malce bližje in zagotovo boste znali ceniti trpežnost nordijske kakovosti, ki je narejena za dolgotrajno uporabo. Vam pa prepustimo izbiro, ali želite telefon v barvi polnočnega sonca ali v nordijsko modri barvi.

2-dnevna življenjska doba baterije

Od današnje zore do jutrišnjega mraka

Ko ste zunaj, res nočete telefona, ki vas bo pustil na cedilu. Nokia X20 ponuja do dvodnevno življenjsko dobo baterije², tako boste ponovno polnjenje vi potrebovali prej kot telefon.

Procesor

Poslovite se od zamrznjenih obrazov in frustracij

Nič več čakanja. Uporabljajte svoje aplikacije, spremljajte najnovejše novice in uživajte v svojih najljubših oddajah, kot je bilo predvideno. Brez frustracij.

Čisti Android™ 11

Ostanite na tekočem

Android 11 prinaša kopico inovativnih funkcij v vaš telefon, tako lahko na enem priročnem mestu hranite vse pogovore iz različnih aplikacij za pošiljanje sporočil. Tako ne boste nikoli zgrešili ničesar. S 3 leti programskih posodobitev operacijskega sistema boste vedno na tekočem.

E-waste

Spreminjamo vsebino prodajnega kompleta za zmanjšanje elektronskih odpadkov

Polnilniki za telefone v EU vsako leto ustvarijo na tisoče ton elektronskih odpadkov. Ker ga mnogi že imamo, smo polnilnik nadomestili z razgradljivim ovitkom za telefon. S tem pomagamo znižati elektronske odpadke in omogočamo daljšo uporabo vašega telefona. Potrebujete polnilnik? Še vedno ga lahko kupite in izkupiček bomo namenili okoljevarstveni organizaciji.

Več informacij

vzljubite jo, zaupajte ji, obdržite jo

Na Finskem imamo enostaven pristop do življenja in sreče – držite se stvari, ki jih imate radi in jim zaupate. Ko to filozofijo uporabimo pri oblikovanju telefona, je rezultat jasen: vsakodnevni sopotnik, na katerega se lahko zanesete in ki bo prestal preizkušnjo časa. Najnovejša ponudba telefonov Nokia v tem ni izjema. Z inovativnimi funkcijami, trpežnim ohišjem ter stalnimi programskimi in varnostnimi posodobitvami vam bodo še dolgo stali ob strani.

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia. K ničemur se vam ni treba obvezati in način plačila ni potreben – storitev zaščite boste začeli uporabljati prej kot v eni minuti.

Več o tem

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Pokritost 5G je omejena in morda jo vaš operater ne podpira. Dejanska hitrost je odvisna od omrežja in drugih dejavnikov.

2 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetkov, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč v stanju pripravljenosti.