Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

repair-or-replacement

Skip to main content
Domača stran za podporo

Teme podpore

NapravaStoritve in popravila
Preverite veljavnost garancije

Popravilo ali zamenjava

Zavedamo se, da lahko pošiljanje izdelkov na popravilo ali zamenjavo predstavlja precejšnjo nevšečnost. Da vas pomirimo, smo odgovorili na nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj.

V našemsredišču za pomoč lahko najdete večino rešitev, če pa vseeno potrebujete popravilo vašega izdelka, se vedno potrudimo po najboljših močeh, da vam ga bomo vrnili v nekaj dneh.

Kje je na voljo spletna storitev popravila?

Naše spletne storitve popravil so na voljo v Evropski uniji, ZDA, Indiji, Združenih arabskih emiratih, Savdski Arabiji in Indoneziji.

Kateri izdelki so podprti?

V tej storitvi izvajamo popravila vseh pametnih telefonov in nekaterih (pametnih) funkcijskih telefonov.

Ali se za pošiljanje mojega izdelka v popravilo zaračunajo kakšni stroški?

Če je vaš izdelek v garanciji, vam pri pošiljanju izdelka k nam ne bo treba plačati dostave. Če pa je izdelek garancija že potekla, pa boste morda odgovorni za stroške dostave.

Kako dolgo traja popravilo mojega izdelka?

Čas trajanja popravil se med državami razlikuje, vseeno pa si prizadevamo popravljene izdelke vrniti v 10 dneh po prejemu.

Garancija za moj telefon je že potekla. Ali ga lahko vseeno pošljem v popravilo?

Da, če naša omejena garancija proizvajalca za vaš telefon ni več veljavna, vam bomo med postopkom rezervacije navedli ceno popravila (za Indijo, Združene arabske emirate, Savdsko Arabijo in Indonezijo so cene popravila na voljo šele po prejemu in pregledu izdelka).

Kako plačam za popravilo, ki ga garancija ne krije?

Plačila se trenutno izvajajo s kreditnimi karticami med rezervacijo popravila, s čimer je zagotovljena preglednost stroškov popravila.

V Indiji, Združenih arabskih emiratih, Savdski Arabiji in Indoneziji boste prejeli ceno popravila, ko bomo izdelek prejeli in ga preverili. Takrat vas bomo zaprosili, da ta znesek plačate prek plačilnih sistemov naših pooblaščenih partnerjev za oskrbo.

Kaj se zgodi, če mojega izdelka ne morete popraviti?

Če je vaš izdelek še vedno v garanciji, ga bomo zamenjali z enakim ali podobnim izdelkom. Če garancija ni več veljavna, vam bomo izdelek vrnili in vam povrnili vse morebitne že nastale stroške popravila, z odštetimi stroški za logistiko in diagnostiko.

Kako lahko spremljam stanje mojega popravila?

Stanje lahko spremljate prek spletnega orodja za popravila ali portala za sledenje pri našem pooblaščenem partnerju za oskrbo (dostopno je prek osebnega računalnika ali mobilnega telefona) in vnosom številke vašega naročila ter e-poštnega naslova.

Kje bo izvedeno popravilo mojega izdelka?

Popravila se izvajajo v naših pooblaščenih centrih za popravila v različnih regijah, da lahko zagotovimo čim višjo kakovost popravil.

Je okvaro mojega telefona možno odpraviti brez odstranitve zaslona?

Razen v primeru programske napake je v večini primerov za izvedbo popravila telefona treba odstraniti zaslon. To pomeni, da je treba morebitne počene ali poškodovane zaslone zamenjati pri ponovnem sestavljanju vašega izdelka. V tem primeru boste ceno za zamenjavo zaslona prejeli pred popravilom.

Kako naj moj izdelek pripravim za pošiljanje v vaš center za popravila?

Po rezervaciji vašega izdelka boste prejeli e-poštno potrdilo in navodila za pripravo vašega izdelka za varno pošiljanje. Ta navodila morate natančno upoštevati in na embalažo morate pritrditi priloženi tovorni list (AWB – air waybill) za zračni transport.

V Indoneziji se morate za prejem navodil za pošiljanje vašega izdelka v center za popravila obrniti na pooblaščenega partnerja za oskrbo.

Na koga se lahko obrnem za pomoč pri pridobivanju informacij o mojem izdelku, ki je v popravilu?

Stanje vašega popravila lahko spremljate v spletni storitvi za popravila. Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na podporo.

Vam je to bilo v pomoč?