Why Android and Nokia make the perfect match

Iz Finske, sa ljubavlju

Android™ koji vremenom postaje sve bolji

Saznajte više

Naša priča

Iz Finske, sa ljubavlju.

Naša priča

Iz Finske, sa ljubavlju.

Naša priča počinje u Finskoj, gde se Nokia telefoni dizajniraju sa stilom i izdržljivošću koja prkosi vremenu, baš kao i naša verzija Android-a.

Svaki deo uređaja je precizno skiciran, izbacili smo sve što je nepotrebno, upravo onako i kakva je naša verzija Android-a

Bez gužve. Bez blotvera. Samo čisto iskustvo koje ostaje sigurno i vremenom postaje sve bolje. To važi za svaki Nokia telefon koji postoji u našem asortimanu. Jednostavno tako.

Čist Android

Ponekad je manje više. Mnogo, mnogo više.

Čist Android

Ponekad je manje više. Mnogo, mnogo više.

Postoje male stvari u našoj svakodnevici, koje nas usporavaju (saobraćaj, vreme, artikal koji ste u prodavnici zaboravili da kupite). Kada se obratite vašem telefonu za odgovore, poslednja stvar koju želite, jeste da vas telefon usporava.

Mi ne dodajemo blotver koji troši kapacitet vaše baterije. Mi ne pravimo nered, koji traži dodatnu energiju. Nokia pametni telefoni stižu sa čistim Android-om. Čist i potpun Android. Ništa što ne želite na vašem telefonu i ništa što može da vam stane na put.

ažuriranja i nadogradnje

I vremenom postaje bolji

ažuriranja i nadogradnje

I vremenom postaje bolji

Izađite izvan okvira. Vaš Nokia pametni telefon će uvek biti na vrhuncu rada. Nekoliko godina! I pogađajte! Nakon tih nekoliko godina i dalje će biti na vrhuncu svog rada. Zato što vam dostavljamo 3 godine mesečne bezbednosne ispravke vašeg operativnog sistema.

Ako već razmišljate o novoj verziji Android-a, ne brinite, razmišljamo i mi. Vaš Nokia telefon će naredne dve godine dobijati kompletno nove verzije Android OS-a. Time ćete ga zadržati uvek na najnovijoj verziji i dobijati najnovije Google funkcije. Zato se nemojte čuditi, ako prođe godina ili dve, a vi još uvek pričate o svom telefonu kao da je nov.

Android 9 Pie

Moć veštačke inteligencije

Nokia pametni telefon, koji radi na Android 9 Pie, zaista oslobađa snagu veštačke inteligencije (AI). Što ga više koristite, to on postaje bolji. To vam omogućavaju karakteristike kao što su Prilagodljiva baterija i Prilagodljivo osvetljenje, koje vremenom uče vaše želje i prilagođavaju rad vašim potrebama.

Nokia telefoni i Google One

Google One, dostupan tokom 3 meseca¹

Nedostatak prostora postaje stvar prošlosti. Sa Google One članstvom, dobićete 100 GB memorije u cloud servisu za Google Drive, Gmail i Google Photos, kao i automatsku rezervnu kopiju fotografija, kontakata i drugih sadržaja sa vašeg telefona. Pored toga, svoj plan možete da delite sa svojom porodicom i tako pojednostavite skladištenje za sve vas. Sve ovo dostupno je tokom 3 meseca sa izabranim Nokia pametnim telefonima

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.