Odgovor zajednice Nokia telefona na COVID-19

‌‌

Naš odgovor na COVID-19

Ostanite kod kuće i ostanite povezani

Kao odgovor na pandemiju virusa COVID-19, svi mi u kompaniji HMD Global, domu Nokia telefona, združenim snagama nastojimo da pomognemo brojnim zajednicama širom sveta. Florian Seiche, izvršni direktor kompanije HMD Global objašnjava kako to činimo.

Poruka od našeg izvršnog direktora

Ostanite kod kuće i ostanite povezani

Naš posao je da ljude međusobno povezujemo. Stoga smatramo da je sada, kad smo svi prinuđeni da se držimo podalje jedni od drugih, naša obaveza da osobama koje su najranjivije na COVID-19 omogućimo da ne budu suočene još i sa gubitkom kontakta i usamljenošću.

U kompaniji HMD Global, domu Nokia telefona, odlučili smo da Nokia telefone doniramo onima kojima je najpotrebnije da budu povezani – zdravstvenim radnicima, osobama zaraženim virusom COVID-19, pripadnicima rizičnih grupa koji boluju od hroničnih bolesti i starim licima.

Kao pripadnicima globalne start-ap kompanije, čast nam je što možemo da sarađujemo sa velikodušnim i domišljatim ljudima iz celog sveta. Danas smo od svojih zaposlenih u zemljama koje su najteže pogođene virusom zatražili da u saradnji sa lokalnim zajednicama predlože NVO koje bi imale najveću korist od donacije mobilnih telefona.

Svi smo pogođeni ovom pandemijom i niko ne bi trebalo da strahuje kako će morati da se sa njom izbori sam.

Florian Seiche

Izvršni direktor kompanije HMD Global, doma Nokia telefona

(