Facebook Instagram YouTube Twitter 4G

Nokia 110 4G

Skip to main content

Bolja povezanost, lepši izgled

Nokia 110 4G

U skladu sa našom reputacijom isporuke kvalitetnih, pouzdanih telefona, Nokia 110 4G je napravljen da traje i dizajniran da zadivi. To je telefon spreman za budućnost, opremljen funkcijama koje uključuju 4G VoLTE¹ mogućnost povezivanja, uvećane menije sa jednostavnom navigacijom i audio pomoć za čitanje, bežični i žičani FM radio, proširivu memoriju sa podrškom za kartice od 32 GB, igre i ugrađenu baterijsku lampu i kameru. Ovo nije telefon koji samo izgleda dobro – to je telefon koji je tu za vas.

Kompletne specifikacije

Kvalitet poziva

HD glasovni pozivi sa 4G VoLTE¹

Jednostavan za korišćenje

Uvećani meniji i funkcija audio čitanja.

Elegantan novi dizajn

Dostupan u 3 boje: Yellow, Aqua i Black.

Zabava

Ugrađena kamera, pristup internetu, igrice i još mnogo toga.

HD glasovni pozivi

Čujte razliku

Iznad svega, telefon mora izuzetno dobro da radi jednu stvar – upućivanje i primanje poziva. Sa telefonom Nokia 110 4G i njegovim 4G VoLTE¹ glasovnim mogućnostima dobijate HD kvalitet glasa koji je jednostavno izvanredan.

Upotrebljivost

Još jednostavniji za korišćenje

Nokia 110 4G ima uvećane menije kako bi sve bilo veće i jednostavnije za navigaciju, dok funkcija čitanja² pretvara tekst u govor kako bi vam pružila dodatnu pomoć. Kada bi samo sve u životu bilo tako jednostavno.

Dizajn

Telefon koji pruža kvalitet

Elegantan, moderan i dostupan u tri neverovatne boje: Yellow, Aqua i Black. A njegova lepota nije samo na površini, zahvaljujući pouzdanoj bateriji i kvalitetu izrade ovaj telefon je napravljen da traje.

Karakteristike

Maksimalno iskoristite svoje slobodno vreme

Sa ugrađenom kamerom, baterijskom lampom, klasičnim igricama, potpunim pristupom internetu, bežičnim i žičanim FM radiom, video plejerom – pauza da udahnete - proširivom memorijom i MP3 plejerom, uz Nokia 110 4G telefon vam nikada više neće biti dosadno.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Dostupnost VoLTE HD poziva zavisi od usluga lokalnih operatera. 2 Funkcija čitanja dostupna je za sledeće jezike: engleski, kineski (mandarinski), francuski, nemački, ruski, španski, italijanski, portugalski, hindu, indonežanski, bengalski, vijetnamski i arapski.