Mobilni telefon Nokia 150 sa baterijom koja traje dugo

‌‌

Nokia 150

Pouzdan. Prefinjen.

Registracija

Dizajn

Krajnje jednostavno rukovanje

Život je komplikovana stvar. Zato bar korišćenje telefona treba da bude jednostavno. Nokia 150 pojednostavljuje telefoniranje i slanje poruka zahvaljujući povećanoj dužini, ekranu dijagonale 2,4 inča i ergonomskim tasterima koji su veći nego ikada pre.

FM radio i MP3 plejer

Za sve koji vole muziku

Kad se uželite dobre muzike, priključite se na bežični FM radio, sa ili bez slušalica sa mikrofonom. Ili uživajte u svojoj listi numera koristeći MP3 plejer1.

Long battery life

Muzika bez prestanka

Budite stalno na vezi zahvaljujući bateriji koja može da traje danima nakon samo jednog punjenja. A kad se baterija isprazni, jednostavno je priključite na univerzalni mikro USB punjač.

VGA kamera

Vidi. Uslikaj. Podeli.

Sve trenutke za pamćenje zabeležite uz pomoć VGA kamere i blica.2 Zatim ih podelite sa ljudima koje volite koristeći Bluetooth.

Izdržljivost

Dizajniran po meri aktivnih ljudi

Dobre stvari dolaze u izdržljivom pakovanju. Zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog, izdržljivog polikarbonata, ovaj model je u stanju da podnese sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Igre

Obilje igrica

Čisto igre radi, poigrajte se klasicima poput Snake Xenzia i ostalim sjajnim igricama koje možete isprobati i kupiti. Tokom predstojećih nebrojenih časova zabave svakako ćete oboriti mnoge rekorde.

Karakteristike

Nokia 150

Nokia 150 podiže osnovne funkcije na viši nivo. Korišćenje je još jednostavnije zahvaljujući većoj dužini uređaja, ekranu dijagonale 2,4 inča i ergonomskim tasterima koji su veći nego ikada do sad. Pronađite svoju sledeću omiljenu melodiju uz pomoć FM radija i MP3 plejera1. Budite bez brige zahvaljujući bateriji koja nakon svakog punjenja može da traje nedeljama. Zabeležite najznačajnije trenutke uz pomoć VGA kamere2 i blica, a zatim ih podelite koristeći Bluetooth3</>. Zabavite se sjajnim igricama u pokretu, poput klasične Snake Xenzia – a zahvaljujući izdržljivosti na koju se možete osloniti, zabava će potrajati.

Dugmad

Dugmad

Navigacija je jednostavna zahvaljujući ekranu dijagonale 2,4 inča i ergonomskim tasterima.

Kamera

Kamera

Zabeležite svaki trenutak uz pomoć VGA kamere2 i blica.

Baterija

Baterija

Samo jedno punjenje biće dovoljno da Nokia 150 radi nekoliko nedelja.

FM radio i MP3 plejer¹

FM radio i MP3 plejer¹

Puštajte omiljene hitove uz pomoć FM radija i MP3 plejera.

Kompletne specifikacije

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Memorijska kartica je neophodna. Prodaje se zasebno. 2 Memorijska kartica je neophodna za snimanje fotografija. Prodaje se zasebno. 3 Bluetooth veza omogućava samo deljenje datoteka. Ona ne omogućava bežičnu audio vezu. 4 Battery has limited recharge cycles and battery capacity reduces over time. Eventually the battery may need to be replaced. 5 Pre-installed system software and apps use a significant part of memory space.

(