Nokia 2.2

‌‌

Nokia 2.2

Budite u toku sa inovacijama koje donosi veštačka inteligencija

Registracija

Android™

Postaje sve bolji i bolji

Nokia 2.2 je telefon sertifikovan Android One programom i isporučuje se sa najnovijim Android 9 Pie softverom. To podrazumeva 2 godine nadogradnje operativnog sistema i 3 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, što omogućava da vaš telefon uvek bude ispred drugih.

Bez gužve ili softvera nezavisnih proizvođača koji vas usporavaju i sa veštačkom inteligencijom koja uči način na koji koristite telefon, dobijate čisto i personalizovano Android iskustvo.

Saznajte više

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Veoma brz tempo života je pojednostavljen sa dugmetom Google Assistant1. Postavljajte pitanja, pogledajte svoj raspored ili čak prigušite svetla. Vaš pomoćnik čak i uči što ga više koristite. Možete da uradite više sa svojim životom tako što ćete manje raditi sa telefonom.

Saznajte više

Kamera

Vidite bolje u mraku

Zadnja kamera od 13 MP koristi napredno snimanje pri slabom osvetljenju, koje je pogodno za fotografisanje noću. Gde god da se nalazite uveče bićete u mogućnosti da zabeležite kvalitetne fotografije.

Otkrijte još funkcija

„Xpress-on” maske

Izrazite se

Pronađite sopstveni stil sa zamenjivim Nokia „Xpress-on” maskama. Napravljene su sa istom preciznošću i pažnjom prema detaljima kao originalno telo telefona i lako su zamenljive. Jednostavno možete da prilagodite izgled vašeg telefona svom trenutnom raspoloženju.

Dizajn

Odličan kvalitet. Fantastičan dizajn.

Dizajniran u Evropi, vaš telefon je napravljen tako da ispunjava najviše standarde kvaliteta. Sa čvrstim kućištem od polikarbonata i sa veoma sjajnom završnom obradom, ovaj telefon pleni lepotom i snagom i radi u savršenoj harmoniji.

Nokia 2.2

Uz najnovije prednosti koje donosi tehnologija veštačke inteligencije i uz Android 9 Pie sistem, vaš telefon je odmah spreman da pruži neverovatno iskustvo korišćenja. Uz mesečna bezbednosna ažuriranja, vaš telefon će biti sve bolji. HD+ ekran dijagonale 5,71 inča i funkcije snimanja pri slabom osvetljenju, koje pokreće tehnologija veštačke inteligencije, omogućavaju da sve vaše fotografije izgledaju još bolje. Dakle, potrebno je samo da kliknete na dugme „Google Assistant“ i kažete „Napravi selfi!“

Registracija
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Google, Android, Google objektiv, povezani logotipi i druge oznake su robne marke kompanije Google LLC.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

*Xpress-on covers sold separately.