Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 2660 Flip

Skip to main content
Nokia 2660 Flip in Pop Pink

Nokia 2660 FlipDobro došli na drugu stranu

Nokia 2660 Flip

Započnite digitalni detoks i stavite stvarni život ispred života na mreži. Nuspojave mogu uključivati unapređeno blagostanje i više uživanja u trenutku.

Saznajte više
Talking on the Nokia 2660 Flip

Režim preklapanja: aktiviran

Pomoću njega možete da upućujete pozive, šaljete tekstualne poruke i fotografišete. Ima čak i lampu i FM radio, i... to je otprilike to.

Bez punjenja u žurbi, bez obaveštenja koja vas ometaju – samo dovoljno dugo trajanje baterije, nezavisnost od društvenih mreža i originalna retro fotografija. Dobro došli na drugu stranu.

Zaboravite na strah od propuštanja (FOMO). Prigrlite radost propuštanja (JOMO).

Ping. Neko je objavio nešto. Ping. Neko je prokomentarisao nešto. Ping. Stigla vam je i e-poruka. Pogledajte, evo još tri nove poruke. Ping, ping, ping. Ali to ne može da se desi na telefonu Nokia 2660 Flip. Dobra stvar koja se tiče radosti zbog propuštanja je to što se posle nekog vremena više ne osećate kao da nešto propuštate.

Opening the Nokia 2660 Flip in Lush Green
Opening the Nokia 2660 Flip in Lush Green

Oh, snap.

Verovatno niste mnogo razmišljali o tome kako završavate telefonske pozive. Pritisnete dugme i tu je kraj razgovora. Ali šta ako postoji bolji način? Predstavljamo: klik. Zatvorite telefon u trenu i neka svi u prostoriji znaju da ste svoje stvari upravo doveli u red u velikom stilu.

The inner screen of Nokia 2660 Flip
The inner screen of Nokia 2660 Flip

Život na mreži 🔁 Stvarni život

Čini se da na društvenim mrežama ima svega – svega, ali ne i kraja. Napustite beskrajno listanje sadržaja koji dele ljudi koje ne poznajete ili sa kojima retko razgovarate. Izađite, živite u sadašnjosti i stavite stvarni život ispred života na mreži. Video-snimci kučića neće nestati sa interneta pre nego što dođete kući.

The outer screen of Nokia 2660 Flip
The outer screen of Nokia 2660 Flip

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.