Nokia 2720 Flip

Nokia 2720 Flip

Klasični telefon na preklop je ponovo tu sa 4G

Registracija

Klasično preklapanje

Jednostavan i pouzdan

Ovo je telefon na preklapanje koji pamtite, sa nekoliko novih poboljšanja. Zahvaljujući jednostavnim funkcijama, kao što su veliki tasteri i krupan tekst, uređaj vam je poznat, ali i pouzdan, što će vam pomoći da ostanete povezani sa prijateljima i porodicom.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Izdržljivost

Napravljen da traje

Uređaj Nokia 2720 Flip odlikuje se izvanrednom izdržljivošću i vanvremenskim dizajnom, a dovoljno je kompaktan da stane u džep ili torbicu. Napravljen je od čvrstog polikarbonata koji je dovoljno jak da izdrži sve izazove svakodnevne upotrebe.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana

Uređaj Nokia 2720 Flip može čak do 28 dana izdržati sa samo jednim punjenjem, što vam daje više mogućnosti da stupite u kontakt sa prijateljima i porodicom.

Google Assistant¹

Brži način da sve završite

Telefonirajte i šaljite poruke bez kucanja. Pritiskom na dugme, vaš Google Assistant vam pomaže sa većinom funkcija telefona za koje vam je potreban samo glas.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Google Assistant

Mala pomoć gde god da krenete

Pronađite potrebne odgovore i informacije pritiskom na dugme. Pretražujte internet, proveravajte vremensku prognozu i primajte najnovije vesti još brže uz pomoć aplikacije Google Assistant.

Dugme za hitne slučajeve

Bez brige

Ukoliko se dogodi nešto neočekivano, dugme za hitne slučajeve4 na telefonu Nokia 2720 Flip vas može učiniti spokojnim. Pritiskom na ovo dugme šalje se tekstualna poruka za hitan slučaj, kao i vaša trenutna lokacija, a poziva se i pet kontakata iz adresara koje ste odredili za hitne slučajeve.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više
Pročitajte vodič za korisnikePročitajte vodič za korisnikePročitajte vodič za korisnike

Aplikacije i 4G

WhatsApp, Facebook i još više

Osnovne aplikacije, kao što su Facebook i WhatsApp su već instalirane, kako biste lakše ostali u kontaktu sa prijateljima i porodicom. Uz to, telefon ima 4G i mogućnost deljenja internet veze.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Karakteristike

Nokia 2720 Flip

Klasični telefon na preklop se vratio. Ostanite povezani preko 4G i aplikacija WhatsApp i Facebook. Telefon ima dva ekrana – spoljašnji ekran pokazuje ko vas zove. Veliki tasteri olakšavaju slanje poruka i biranje brojeva. Pored toga, tu je i namensko dugme za hitne slučajeve koje pruža dodatni spokoj.

Telefon na preklop

Telefon na preklop

Pogledajte ID pozivaoca na spoljašnjem ekranu. Sklopite telefon da biste prekinuli pozive.

Dugmad

Dugmad

Tastatura sa velikim tasterima i dugme za kontakt u hitnim slučajevima.

Baterija

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana nakon samo jednog punjenja.

4G

4G

Unapred instalirane aplikacije Facebook i WhatsApp. Funkcija Wi-Fi pristupne tačke.

Kompletne specifikacije

Nokia 2720 Flip

Sada dostupno za kupovinu

11999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Još uvek tražite?

Pronađite savršen telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence marke Nokia za telefone i tablete. Nokia je registrovani zaštitni znak kompanije Nokia Corporation. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm je zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated, registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima.

2Stvarna dostupnost VoLTE HD poziva zavisi od usluga lokalnih operatera.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4Tokom pokretanja telefona, izabrana je opcija za dugme. Ako je tokom prvog podizanja sistema Nokia 2720 Flip izabran režim Accessibility, aktivirano je dugme za hitne slučajeve. Ako režim „Accessibility" nije izabran, onda će dugme biti podešeno za Google Assistant.

5 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.