Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Flip phone Keypad Battery 4G 4G Arrow right

Nokia 2720 Flip

Klasični telefoni
Nokia 2720 Flip

Klasični telefon na preklop je ponovo tu, sa mogućnošću za 4G povezivanje.

Boja

Nokia 2720 Flip

Klasični telefon na preklop se vratio. Ostanite povezani preko 4G i aplikacija WhatsApp i Facebook. Telefon ima dva ekrana – spoljašnji ekran pokazuje ko vas zove. Veliki tasteri olakšavaju slanje poruka i biranje brojeva. Pored toga, tu je i namensko dugme za hitne slučajeve koje pruža dodatni spokoj.

Kompletne specifikacije

Telefon na preklop

Pogledajte ID pozivaoca na spoljašnjem ekranu. Sklopite telefon da biste prekinuli pozive.

Tasteri

Tastatura sa velikim tasterima i dugme za kontakt u hitnim slučajevima.

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana nakon samo jednog punjenja.

4G

Unapred instalirane aplikacije Facebook i WhatsApp. Funkcija Wi-Fi pristupne tačke.

Klasični telefon na preklop je ponovo tu sa 4G

Pogledajte sada

Klasično preklapanje

Jednostavan i pouzdan

Ovo je telefon na preklapanje koji pamtite, sa nekoliko novih poboljšanja. Zahvaljujući jednostavnim funkcijama, kao što su veliki tasteri i krupan tekst, uređaj vam je poznat, ali i pouzdan, što će vam pomoći da ostanete povezani sa prijateljima i porodicom.

Pozivanje

Jednostavan za korišćenje

Nokia 2720 Flip ima dva zasebna ekrana. Spoljašnji ekran vam omogućava da vidite poruke ili proverite ko vas zove, pre nego što otvorite telefon da biste videli veliki glavni ekran. Kada završite, jednostavno ga preklopite kako biste prekinuli vezu.

Slanje poruka i telefoniranje

Veliki tasteri. Veliki tekst.

Nokia 2720 Flip ima velike tastere radi lakog biranja brojeva i slanja poruka. Takođe, možete izabrati veliki font teksta, što će vam olakšati čitanje poruka.

Baterija

Vreme trajanja baterije i do 28 dana

Uređaj Nokia 2720 Flip može čak do 28 dana izdržati sa samo jednim punjenjem, što vam daje više mogućnosti da stupite u kontakt sa prijateljima i porodicom.

Nokia 2720 Flip

Pobednik: iF DESIGN AWARD 2020

Nokia 2720 Flip telefon nedavno je osvojio prestižnu nagradu za dizajn pod nazivom iF DESIGN AWARD. Nagradu dodeljuje organizacija iF International Forum Design GmbH iz Hanovera.

Pogledajte iF DESIGN profil

Izdržljivost

Napravljen da traje

Uređaj Nokia 2720 Flip odlikuje se izvanrednom izdržljivošću i vanvremenskim dizajnom, a dovoljno je kompaktan da stane u džep ili torbicu. Napravljen je od čvrstog polikarbonata koji je dovoljno jak da izdrži sve izazove svakodnevne upotrebe.

Dugme za hitne slučajeve

Bez brige

Ukoliko se dogodi nešto neočekivano, dugme za hitne slučajeve4 na telefonu Nokia 2720 Flip vas može učiniti spokojnim. Pritiskom na ovo dugme šalje se tekstualna poruka za hitan slučaj, kao i vaša trenutna lokacija, a poziva se i pet kontakata iz adresara koje ste odredili za hitne slučajeve.

Pročitajte vodič za korisnike

Poziv za pomoć

Kada se pritisne dugme za hitne slučajeve, osim slanja poruke, telefon će uputiti i pozive na pet odabranih kontakata iz adresara, jedan po jedan, preko zvučnika, sve dok se ne uspostavi veza sa kontaktom za hitne slučajeve.

Pomoć onima koji pomažu

Za dodatnu sigurnost, funkcija za hitne slučajeve službama za pružanje prve pomoći omogućava brži pristup važnim kontaktima i medicinskim podacima.

Aplikacije i 4G

WhatsApp, Facebook i još više

Osnovne aplikacije, kao što su Facebook i WhatsApp su već instalirane, kako biste lakše ostali u kontaktu sa prijateljima i porodicom. Uz to, telefon ima 4G i mogućnost deljenja internet veze.

Aplikacije

Društvene aplikacije i još mnogo toga

Ostanite u kontaktu sa prijateljima i porodicom uz pomoć društvenih aplikacija kao što su Facebook i WhatsApp. Pored toga, možete da preuzmete i druge korisne aplikacije i igrice iz prodavnice aplikacija.

4G Internet

Podelite svoj internet

Ubrzajte se sa 4G. Pored toga, podelite svoju internet vezu za prijateljima, porodicom ili čak na sopstveni tablet, tako da možete da pretražujete internet na većem ekranu kad god poželite.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence marke Nokia za telefone i tablete. Nokia je registrovani zaštitni znak kompanije Nokia Corporation. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm je zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated, registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima.

2Stvarna dostupnost VoLTE HD poziva zavisi od usluga lokalnih operatera.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4Tokom pokretanja telefona, izabrana je opcija za dugme. Ako je tokom prvog podizanja sistema Nokia 2720 Flip izabran režim Accessibility, aktivirano je dugme za hitne slučajeve. Ako režim „Accessibility" nije izabran, onda će dugme biti podešeno za Google Assistant.

5 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.