Nokia 3.4

Nokia 3.4

Moćniji telefon, više snage

Kupite sada

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Snaga u vašim rukama

Unapredite kvalitet uz najnoviju mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 460 i uživajte u performansama koje su čak i do 70% bolje u poređenju sa prethodnim generacijama.

HD+ ekran dijagonale 6,39 inča

Maratonska gledanja serija koja traju još duže

Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča. Ekran sa otvorom za kameru pruža vam još više prostora za zabavu kojoj možete da se prepustite.

Baterija koja traje 2 dana¹

Više nego dovoljno snage u bateriji

Ostvarite brže performanse i više vremena za posao i igru uz bateriju koja traje 2 dana1. Tehnologija Prilagodljive baterije daje prioritet aplikacijama koje najviše koristite – tako da možete da nastavite da radite stvari koje volite.

Kamera

Supermoćne slike

Snimajte poput profesionalca uz pozadinske efekte i uređivanje slika u portret režimu – čak i za vaše selfije. Napravite sliku u uslovima slabog osvetljenja uz pomoć noćnog režima snimanja i sve uklopite u jedan kadar zahvaljujući ultraširokoj kameri od 5 MP.

Dizajn

Snažni finski koreni

Dobro izgleda. Pruža stabilnost. Sa zadivljujućom nordijskom završnom obradom u živopisnim bojama, zadnji poklopac sa 3D nano-teksturom leži bezbedno u vašoj ruci. Uz to, možete da računate na snagu i izdržljivost konstrukcije i unutrašnje metalne šasije.

Family Link

Family Link

Pomoć da usmerite svoju decu dok uče, igraju se i istražuju. Podesite ograničenja za sadržaje i vreme aktivnosti ekrana i pregledajte aktivnosti aplikacija preko opcije Family Link.

Zašto baš Nokia telefon?

Jednostavno rečeno, on je pouzdan, bezbedan i napravljen da traje.

Nokia telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade5. Standardno nudimo dvogodišnju garanciju jer smo uvereni da su naši pametni telefoni napravljeni da traju. Uz to, sa bezbednosnim mesečnim ažuriranjima tokom 3 godine, do dva skupa ažuriranja softvera operativnog sistema i moćnom baterijom koja traje duže, možete biti sigurni da će vaš telefon ispratiti vaš ritam.

Karakteristike

Nokia 3.4

Pređite na moćniji i snažniji uređaj sa telefonom Nokia 3.4. Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča koji ima otvor za kameru i pruža vam još više prostora za gledanje. Možete slobodno da se opustite uz bateriju koja traje 2 dana. 1Napravite savršenu fotografiju sa moćnom trostrukom kamerom i obradom slika sa podrškom veštačke inteligencije, u portret režimu, noćnom režimu i sa ultraširokim objektivom. Nokia 3.4 je model kog odlikuju kako stil tako i izdržljivost, kao i jednostavan pristup pomoću otključavanja otiskom prsta. Naravno, tu je i Android One obećanje karakteristično za Nokia telefone - koje omogućava da uvek budete korak ispred drugih, sa bezbednosnim ažuriranjima i nadogradnjama softvera. To znači da će vam vaš telefon pružiti još mnogo toga u još dužem vremenskom periodu.

Napajanje

Napajanje

Iskoristite ono najbolje od svog uređaja uz pomoć najnovije mobilne platforme.

Ekran

Ekran

Uživajte u maratonskim gledanjima serija uz HD+ ekran dijagonale 6,39 inča, koji ima otvor za kameru i čiji će prostor biti maksimalno iskorišćen.

Baterija

Baterija

Uradite više, bez potrebe za čestim punjenjem, uz bateriju koja traje 2 dana 1.

Kamera

Kamera

Napravite savršen snimak sa trostrukom kamerom i podrškom tehnologije veštačke inteligencije, kao i višenamenskim režimima snimanja.

Kompletne specifikacije

Nokia 3.4

Sada dostupno za kupovinu

19999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Još uvek tražite?

Pronađite savršen telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca.

2Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

4 Unapred instaliran sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora

Images are for illustrative purposes only