Facebook Instagram YouTube Twitter 6.39

Nokia 3.4

Skip to main content

Snaga da podignete na najviši nivo reprodukciju u realnom vremenu, bindžovanje i rad.

Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 3.4 from Front and Back
BojaCharcoal
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 3.4 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

  • Telenor
  • Tehnomedia
  • MTS
  • Gigatron
  • ComTrade Shop
  • Tehnomanija

Nokia 3.4

Pređite na moćniji i snažniji uređaj sa telefonom Nokia 3.4. Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča koji ima otvor za kameru i pruža vam još više prostora za gledanje. Možete slobodno da se opustite uz bateriju koja traje 2 dana. 1Napravite savršenu fotografiju sa moćnom trostrukom kamerom i obradom slika sa podrškom veštačke inteligencije, u portret režimu, noćnom režimu i sa ultraširokim objektivom. Nokia 3.4 je model kog odlikuju kako stil tako i izdržljivost, kao i jednostavan pristup pomoću otključavanja otiskom prsta. Naravno, tu je i Android One obećanje karakteristično za Nokia telefone - koje omogućava da uvek budete korak ispred drugih, sa bezbednosnim ažuriranjima i nadogradnjama softvera. To znači da će vam vaš telefon pružiti još mnogo toga u još dužem vremenskom periodu.
Kompletne specifikacije

Napajanje

Iskoristite ono najbolje od svog uređaja uz pomoć najnovije mobilne platforme.

Ekran

Uživajte u maratonskim gledanjima serija uz HD+ ekran dijagonale 6,39 inča, koji ima otvor za kameru i čiji će prostor biti maksimalno iskorišćen.

Baterija

Uradite više, bez potrebe za čestim punjenjem, uz bateriju koja traje 2 dana 1.

Kamera

Napravite savršen snimak sa trostrukom kamerom i podrškom tehnologije veštačke inteligencije, kao i višenamenskim režimima snimanja.

Moćniji telefon, više snage

HD+ ekran dijagonale 6,39 inča

Maratonska gledanja serija koja traju još duže

Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča. Ekran sa otvorom za kameru pruža vam još više prostora za zabavu kojoj možete da se prepustite.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Snaga u vašim rukama

Unapredite kvalitet uz najnoviju mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 460 i uživajte u performansama koje su čak i do 70% bolje u poređenju sa prethodnim generacijama.

Baterija koja traje 2 dana¹

Više nego dovoljno snage u bateriji

Ostvarite brže performanse i više vremena za posao i igru uz bateriju koja traje 2 dana1. Tehnologija Prilagodljive baterije daje prioritet aplikacijama koje najviše koristite – tako da možete da nastavite da radite stvari koje volite.

Dizajn

Snažni finski koreni

Dobro izgleda. Pruža stabilnost. Sa zadivljujućom nordijskom završnom obradom u živopisnim bojama, zadnji poklopac sa 3D nano-teksturom leži bezbedno u vašoj ruci. Uz to, možete da računate na snagu i izdržljivost konstrukcije i unutrašnje metalne šasije.

Camera

Supermoćne slike

Snimajte poput profesionalca uz pozadinske efekte i uređivanje slika u portret režimu – čak i za vaše selfije. Napravite sliku u uslovima slabog osvetljenja uz pomoć noćnog režima snimanja i sve uklopite u jedan kadar zahvaljujući ultraširokoj kameri od 5 MP.

Family Link

Family Link

Pomoć da usmerite svoju decu dok uče, igraju se i istražuju. Podesite ograničenja za sadržaje i vreme aktivnosti ekrana i pregledajte aktivnosti aplikacija preko opcije Family Link.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

¹ Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca.

² Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

³ Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

⁴ Unapred instaliran sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.