Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

Jedini gedžet koji vam je potreban

Moćniji telefon, više snage

Registracija

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Snaga u vašim rukama

Unapredite kvalitet uz najnoviju mobilnu platformu Qualcomm® Snapdragon™ 460 i uživajte u performansama koje su čak i do 70% bolje u poređenju sa prethodnim generacijama.

HD+ ekran dijagonale 6,39 inča

Maratonska gledanja serija koja traju još duže

Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča. Ekran sa otvorom za kameru pruža vam još više prostora za zabavu kojoj možete da se prepustite.

Baterija koja traje 2 dana¹

Više nego dovoljno snage u bateriji

Ostvarite brže performanse i više vremena za posao i igru uz bateriju koja traje 2 dana1. Tehnologija Prilagodljive baterije daje prioritet aplikacijama koje najviše koristite – tako da možete da nastavite da radite stvari koje volite.

Kamera

Supermoćne slike

Snimajte poput profesionalca uz pozadinske efekte i uređivanje slika u portret režimu – čak i za vaše selfije. Napravite sliku u uslovima slabog osvetljenja uz pomoć noćnog režima snimanja i sve uklopite u jedan kadar zahvaljujući ultraširokoj kameri od 5 MP.

Dizajn

Snažni finski koreni

Dobro izgleda. Pruža stabilnost. Sa zadivljujućom nordijskom završnom obradom u živopisnim bojama, zadnji poklopac sa 3D nano-teksturom leži bezbedno u vašoj ruci. Uz to, možete da računate na snagu i izdržljivost konstrukcije i unutrašnje metalne šasije.

Family Link

Family Link

Pomoć da usmerite svoju decu dok uče, igraju se i istražuju. Podesite ograničenja za sadržaje i vreme aktivnosti ekrana i pregledajte aktivnosti aplikacija preko opcije Family Link.

Karakteristike

Nokia 3.4

Pređite na moćniji i snažniji uređaj sa telefonom Nokia 3.4. Maksimalno unapredite reprodukciju, maratonsko gledanje serija i rad na HD+ ekranu dijagonale 6,39 inča koji ima otvor za kameru i pruža vam još više prostora za gledanje. Možete slobodno da se opustite uz bateriju koja traje 2 dana. 1Napravite savršenu fotografiju sa moćnom trostrukom kamerom i obradom slika sa podrškom veštačke inteligencije, u portret režimu, noćnom režimu i sa ultraširokim objektivom. Nokia 3.4 je model kog odlikuju kako stil tako i izdržljivost, kao i jednostavan pristup pomoću otključavanja otiskom prsta. Naravno, tu je i Android One obećanje karakteristično za Nokia telefone - koje omogućava da uvek budete korak ispred drugih, sa bezbednosnim ažuriranjima i nadogradnjama softvera. To znači da će vam vaš telefon pružiti još mnogo toga u još dužem vremenskom periodu.

Napajanje

Napajanje

Iskoristite ono najbolje od svog uređaja uz pomoć najnovije mobilne platforme.

Ekran

Ekran

Uživajte u maratonskim gledanjima serija uz HD+ ekran dijagonale 6,39 inča, koji ima otvor za kameru i čiji će prostor biti maksimalno iskorišćen.

Baterija

Baterija

Uradite više, bez potrebe za čestim punjenjem, uz bateriju koja traje 2 dana 1.

Kamera

Kamera

Napravite savršen snimak sa trostrukom kamerom i podrškom tehnologije veštačke inteligencije, kao i višenamenskim režimima snimanja.

Kompletne specifikacije

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca.

2Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

4 Unapred instaliran sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(