‌‌

Nokia 3.1 Plus

Veći i bolji nego ikada

Kupite sada

Ekran

Sada je sve još preglednije

Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom

Ekran

Sada je sve još preglednije

Sada je sve još preglednije

Podignite iskustvo gledanja na sledeći nivo. Sa impresivnim HD+ ekranom od 6 inča, Nokia 3.1 Plus pruža sjajan kontrast i jasnost sa živopisnim bojama i još više detalja.

  • HD+ ekran od 6 inča
  • 18:9 bioskopski odnos slike

Kamera

Napredne funkcije fotografisanja

Pogledajte tehnologiju
Pogledajte tehnologiju
Pogledajte tehnologiju

Dizajn

Elegantan i izdržljiv

Hardver

Baterija koja traje

Istražite bateriju
Istražite bateriju
Istražite bateriju

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Baterija koja traje

Zahvaljujući trajanju baterije od 2 dana1, Nokia 3.1 Plus je zaista telefon na koji možete da se oslonite. Procesor od osam jezgara „MediaTek Helio P22“ koristi četiri efikasna jezgra za osnovne zadatke, ali može uključiti svih osam jezgara kada mu je potrebna veća snaga – to znači da ćete od sada manje brinuti o narednom punjenju i imaćete više vremena za fokusiranje na ono što je zaista bitno.

  • baterija od 3500 mAh2
  • MediaTek Helio P22

Android

Čist, bezbedan i ažuriran

Iskoristite prednosti najnovijih metoda plaćanja, kao što je Google Pay, sa uređajem Nokia 3.1 Plus3. Vaš telefon će ostati bezbedan i ažuriran, uz dve godine ažuriranja Android sistema i tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja.

Android One

Najbolje što nudi Android™

Otkrijte Android
Otkrijte Android
Otkrijte Android
Android One
Najbolje što nudi Android
Najbolje što nudi Android™

Telefoni uključeni u Android One program zadovoljavaju visoke softverske zahteve koje je postavila kompanija Google. Kao uređaj koji koristi Android One, Nokia 3.1 Plus isporučuje sve što želite bez nepotrebnih dodataka. Ovaj model dolazi sa interfejsom koji je moderan i jednostavan za korišćenje, organizovanim skupom unapred instaliranih aplikacija, kao i besplatnim, neograničenim skladištem za fotografije visokog kvaliteta uz aplikaciju Google slike4. Redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sistema tokom dve godine znače da će model Nokia 3.1 Plus sa sistemom Android One uvek biti bezbedan i da će sadržati poslednje inovacije iz kompanije Google, kao što je optimizacija za aplikaciju Google pomoćnik.

Dodatna oprema

Jednostavno slušanje

Uparite svoj telefon sa bežičnim slušalicama „Nokia True“ kako biste uživali u bežičnoj zabavi uz najbolji kvalitet zvuka. Izuzetno lagane slušalice staju u torbicu za punjenje koju možete nositi u džepu, sa baterijom koja može da puni slušalice za i do 14 sati² audio-zabave.

Nokia 3.1 Plus

18999 RSD

Izaberite maloprodavca

Cena može biti drugačija u koliko kupujete kod ostalih maloprodavaca i može variratu u zavisnosti od memorije, boje i drugih varijabilnosti.

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3 Nije dostupan na svim tržištima, proverite svoje lokalno tržište.

4 Besplatno skladištenje u visokom kvalitetu, zahteva Google nalog i internet vezu.

5Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.