Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.0 inches 6.0 Camera Design Battery Play Arrow right

Nokia 3.1 Plus

Skip to main content

Opremljen tehnologijom, od senzora za otisak prsta do kamere sa senzorom za dubinu.

Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Front and Back
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Front
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Back
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Back
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Front and Back
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Front
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Back
Enlarge Grey Nokia 3.1 Plus from Front and Back
BojaGrey
Interna memorija

Model

2 GB RAM, 16 GB Interna memorija, Dual SIM

Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 3.1 Plus postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Kupi od , TehnomanijaTehnomanija

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Nokia 3.1 Plus

Uživajte u pogodnostima ogromnog HD+ ekrana od 6 inča sa formatom 18:9 bez brige o trajanju baterije– baterija koja traje 2 dana¹ kod modela Nokia 3.1 Plus znači da možete da uživate više sa samo jednim punjenjem. Napravite zadivljujuće portretske fotografije koristeći dvostruku glavnu kameru sa opcijom podesivog bokeh efekta – tokom ili nakon što snimite fotografiju. Čist, bezbedan i ažuriran Android Oreo.

Kompletne specifikacije

Ekran

Uživajte u kontrastu i jasnoći na HD+ ekranu dijagonale 6 inča

Dvostruka kamera

Senzori od 13 MP i 5 MP rade zajedno za predivne fotografije

Dizajn

Elegantan i trajan sa tankim, mašinski obrađenim kućištem

Baterija

Dugotrajna baterija i energetski efikasan procesor znače da ne morate da brinete o punjenju

Veći i bolji nego ikada

Ekran

Sada je sve još preglednije

Podignite iskustvo gledanja na sledeći nivo. Sa impresivnim HD+ ekranom od 6 inča, Nokia 3.1 Plus pruža sjajan kontrast i jasnost sa živopisnim bojama i još više detalja.

  • HD+ ekran od 6 inča
  • 18:9 bioskopski odnos slike

Snimajte fotografije koje će svima privući pažnju

The 13 MP Phase Detection Auto Focus main camera paired with a 5 MP sensor uses depth-sensing imaging to deliver beautiful Bokeh as well as fast and accurate focus even in low light.

Zadivljujuće selfi fotografije

Obuhvatite više sa svojim selfi fotografijama uz pomoć prednje kamere od 8 MP sa širokim vidnim poljem.

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Zahvaljujući trajanju baterije od 2 dana1, Nokia 3.1 Plus je zaista telefon na koji možete da se oslonite. Procesor od osam jezgara „MediaTek Helio P22“ koristi četiri efikasna jezgra za osnovne zadatke, ali može uključiti svih osam jezgara kada mu je potrebna veća snaga – to znači da ćete od sada manje brinuti o narednom punjenju i imaćete više vremena za fokusiranje na ono što je zaista bitno.

  • baterija od 3500 mAh2
  • MediaTek Helio P22

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

Dodatna oprema

Jednostavno slušanje

Uparite svoj telefon sa bežičnim slušalicama „Nokia True“ kako biste uživali u bežičnoj zabavi uz najbolji kvalitet zvuka. Izuzetno lagane slušalice staju u torbicu za punjenje koju možete nositi u džepu, sa baterijom koja može da puni slušalice za i do 14 sati² audio-zabave.

Bežične slušalice „Nokia True“

Otvori, upari, reprodukuj. Bežične slušalice „Nokia True“ kombinuju laganu udobnost i elegantni dizajn. Jednostavno ih uparite sa svojim telefonom za slušanje muzike bez problema sa kablovima. A kad završite, stavite ih u moderno prenosivo kućište gde će se napuniti za sledeći put.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Google, Android i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. 2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3 Nije dostupan na svim tržištima, proverite svoje lokalno tržište. 4 Besplatno skladištenje u visokom kvalitetu, zahteva Google nalog i internet vezu. 5Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.