Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima sve. Kao i sve ostalo, uz Google pomoćnika.

Registracija

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Google Assistant dugme1 čini vaš život jednostavnijim - postavljajte pitanja, proverite svoj raspored, pa čak i prigušite svetla kad god to želite. Vaš pomoćnik uči više što ga češće koristite. Na ovakav način vaš telefon vam pruža mogućnost da imate više vremena za obavljanje omiljenih aktivnosti.

Dizajn

Pouzdan i prefinjen

Prelepa izrada je još jedna karakteristika koja izdvaja ovaj model. Nokia 4.2 telefon je tanak samo 8,4 mm, pa je uz vrhunsko zakrivljeno 2,5D staklo sa prednje i zadnje strane pogodan za upotrebu jednom rukom. Pregledanje sadržaja je pravo uživanje uz HD+ ekran dijagonale 5,71 inča i odnosom slike 19:9. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji koja se prilagođava vašim potrebama, ovaj telefon ne samo da izgleda dobro već i brzo uči vaše željene postavke.

Istražite dizajn

obrada slika

Vaše uspomene nikada nisu izgledale ovako dobro

Dupla glavna kamera i širokougaona selfi kamera omogućavaju da sve vaše uspomene stanu u jedan kadar. Oslobodite svoju kreativnost koristeći vrhunske opcije kao što su Bokeh režim i napredne izmene snimaka.

Android™

Postaje sve bolji i bolji

Nokia 4.2 pruža čisto Android iskustvo uz Android One, koji radi na Android 9 Pie sistemu. Ovaj model dolazi bez nepotrebnih dodataka, bez softvera trećih strana i sa besplatnim mesečnim bezbednosnim ažuriranjima koja ne usporavaju vaš telefon.

Uz veštačku inteligenciju - koja uči na koji način koristite telefon, predvidive prečice za aplikacije i alatke za digitalnu dobrobit, dobijate neverovatno Android iskustvo kojem je teško odoleti.

Pogledajte kako
Pogledajte kako
Pogledajte kako

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Nokia 4.2

Jednostavnim pritiskom na Google Assistant dugme možete postavljati pitanja, tražiti uputstva i preporuke. Sve vam je dostupno na HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča, sa prelepim dizajnom 2.5D zakrivljenog stakla. Ovaj telefon je savršen za maratonska gledanja serija i pogodan je za upotrebu jednom rukom. Ovaj model poseduje dugotrajnu bateriju2 od 3000 mAh koju pokreće tehnologija veštačke inteligencije. Vaši zapisi se pretvaraju u fotografije uz pomoć duple kamere od 13 MP i 2 MP sa profesionalnim alatima za uređivanje. Biometrijsko otključavanje licem jednostavno otključava vaš telefon za nekoliko sekundi. Sve funkcioniše na sistemu Android 9 Pie, sa besplatnim mesečnim ažuriranjima koja ne usporavaju vaš telefon, već ga unapređuju.

Registracija
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3 Aplikacija Google slike nudi besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije; zahteva Google nalog i internet vezu.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.