Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima sve. Kao i sve ostalo, uz Google pomoćnika.

Kupite sada

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Google Assistant dugme1 čini vaš život jednostavnijim - postavljajte pitanja, proverite svoj raspored, pa čak i prigušite svetla kad god to želite. Vaš pomoćnik uči više što ga češće koristite. Na ovakav način vaš telefon vam pruža mogućnost da imate više vremena za obavljanje omiljenih aktivnosti.

Pogledajte šta sve može

Dizajn

Pouzdan i prefinjen

Prelepa izrada je još jedna karakteristika koja izdvaja ovaj model. Nokia 4.2 telefon je tanak samo 8,4 mm, pa je uz vrhunsko zakrivljeno 2,5D staklo sa prednje i zadnje strane pogodan za upotrebu jednom rukom. Pregledanje sadržaja je pravo uživanje uz HD+ ekran dijagonale 5,71 inča i odnosom slike 19:9. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji koja se prilagođava vašim potrebama, ovaj telefon ne samo da izgleda dobro već i brzo uči vaše željene postavke.

Istražite dizajn

obrada slika

Vaše uspomene nikada nisu izgledale ovako dobro

Dupla glavna kamera i širokougaona selfi kamera omogućavaju da sve vaše uspomene stanu u jedan kadar. Oslobodite svoju kreativnost koristeći vrhunske opcije kao što su Bokeh režim i napredne izmene snimaka.

Zaronite u iskustvo fotografisanja
Zaronite u iskustvo fotografisanja
Zaronite u iskustvo fotografisanja

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor

Nokia 4.2

Pobednik: Good Design® Award 2019

Muzej arhitekture i dizajna Chicago Athenaeum dodelio je telefonu Nokia 4.2 nagradu Good Design Award za 2019. godinu u kategoriji elektronike za njegov dizajn i pristupačnost, a ovaj model korisnicima istovremeno pruža i najaktuelnije inovacije u oblasti pametnih telefona.

Pogledajte Good Design profil

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Karakteristike

Nokia 4.2

Pomoć vam je na dohvat ruke sa dugmetom za Google Assistant. Uživajte u video sadržajima i igrama na HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča, sa prelepim dizajnom 2.5D zakrivljenog stakla. Snimci načinjeni na brzinu postaju odlične fotografije zahvaljujući duploj glavnoj kameri od 13 MP i 2 MP, i profesionalnim alatima za uređivanje slika. Uz biometrijsko prepoznavanje lica sada jednostavno možete otključati vaš telefon za nekoliko sekundi.

The Google Assistant

The Google Assistant

Brzi pristup Google Assistant funkcijama sa namenskim dugmetom za Google Assistant.

Ekran

Ekran

2.5D zakrivljeno staklo sa prednje i zadnje strane sa HD+ ekranom dijagonale 5,71 inča.

Kamere

Kamere

Dupla glavna kamera i prednja kamera od 8 MP. Svoje fotografije sada možete da uređujete uz pomoć funkcije bokeh.

Prepoznavanje lica

Prepoznavanje lica

Otključajte vaš telefon brzo i sigurno uz pomoć funkcije za biometrijsko prepoznavanje lica.

Kompletne specifikacije

Nokia 4.2

Jednostavnim pritiskom na Google Assistant dugme možete postavljati pitanja, tražiti uputstva i preporuke. Sve vam je dostupno na HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča, sa prelepim dizajnom 2.5D zakrivljenog stakla. Ovaj telefon je savršen za maratonska gledanja serija i pogodan je za upotrebu jednom rukom. Ovaj model poseduje dugotrajnu bateriju2 od 3000 mAh koju pokreće tehnologija veštačke inteligencije. Vaši zapisi se pretvaraju u fotografije uz pomoć duple kamere od 13 MP i 2 MP sa profesionalnim alatima za uređivanje. Biometrijsko otključavanje licem jednostavno otključava vaš telefon za nekoliko sekundi. Sve funkcioniše na sistemu Android 9 Pie, sa besplatnim mesečnim ažuriranjima koja ne usporavaju vaš telefon, već ga unapređuju.

18999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3 Aplikacija Google slike nudi besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije; zahteva Google nalog i internet vezu.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

(