Nokia 5.3

Nokia 5.3

Jedini gedžet koji vam je potreban

Razmišljajte široko. Razmišljajte izvan granica.

Registracija

Četvorostruka kamera

Prava kamera za pravi trenutak

Posmatrajte svet iz potpuno nove perspektive – ili njih četiri – uz svestranu četvorostruku kameru. Približite se i koristite makro objektiv ili snimite čitav prizor uz ultraširoki objektiv od 118°.

Napredno AI snimanje

Pametni alati uz pomoć kojih će vaše fotografije zablistati

Moćne funkcije fotografisanja podržane veštačkom inteligencijom pružaju vam kreativne alate za pravljenje fantastičnih fotografija. Napravite fenomenalnu fotografiju čak i sa isključenim blicem, zahvaljujući Noćnom režimu rada. Zabeležite fantastične fotografije koje će se zaista izdvajati od drugih koristeći režim Portret sa poboljšanim bokeh efektima.

Ekran

Uživajte u mogućnostima koje pruža veliki ekran

Impresivni ekran dijagonale 6,55 inča vodi vas u jedan potpuno novi svet – bilo da se igrate ili strimujete. A uz sve to, čak i tako ogroman ekran ipak može da stane u vaš džep. To je zaista dobitna kombinacija.

SERTIFIKOVANO OD STRANE TÜV RHEINLAND

Odmor za vaše oči

Uz veliki ekran, potrudili smo se da vam pomognemo da sačuvate svoj vid. Upravo zbog toga je Nokia 5.3 telefon dobio sertifikat Plavog osvetljenja niskog intenziteta od strane TÜV Rheinland, što praktično znači manje naprezanja za vaše oči dok koristite sve one omiljene aplikacije, igrate igrice i gledate video-zapise.

Baterija koja traje 2 dana¹

Snaga kojoj možete da verujete

Vaš uređaj će ostati napunjen 2 dana1 zahvaljujući bateriji kapaciteta 4000 mAh2 i adaptivnoj bateriji koja je potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije i koja štedi energiju za one aplikacije koje najviše koristite. Ovo znači da možete zauvek reći zbogom strahu od ispražnjene baterije.

Igrice i zabava

Stvoren da bude brz. Unapređen za igru.

Pređite na viši nivo i ostanite duže u igri zahvaljujući dinamičnom Qualcomm® Snapdragon™ 665 procesoru i fantastičnom ekranu dijagonale 6,55 inča.

Android One obećanje

Spreman za Android™ 11 i novije verzije

Android One pruža čisto iskustvo korišćenja softvera sa modernizovanim interfejsom i bez neželjenog softvera. Osim toga, uz redovne bezbednosne i softverske nadogradnje, vaš Nokia 5.3 telefon će biti sve bolji i bolji.

Dizajn

Izdržljivost nikad nije izgledala tako dobro

Nokia 5.3 ima elegantno 2.5D prednje staklo, dok je zadnja strana izrađena od kompozitnog materijala visoke izdržljivosti, otpornog na ogrebotine. Odaberite jednu od 3 boje inspirisane nordijskim nasleđem – cijan, boja peska i boja uglja.

Dugme Google Assistant³

Mala pomoć gde god da krenete

Pristup vašem omiljenom pomoćniku sada je još jednostavniji, zahvaljujući specijalnom Google Assistant dugmetu3. Ovaj model se sa svakom upotrebom sve više prilagođava i uči. To znači da sada možete da obavljate više poslova, a da pri tom manje koristite svoj telefon.

Karakteristike

Nokia 5.3

Razmišljajte izvan granica uz Nokia 5.3 telefon. Pomerite granice fotografisanja uz pomoć neverovatne četvorostruke kamere. Zahvaljujući mega-ekranu dijagonale 6,55 inča zakoračićete u jedan potpuno novi svet. A možete i jednom za svagda zaboraviti na strah od ispražnjene baterije, zahvaljujući bateriji koja traje 2 dana1. Uz to, obavljajte svoje poslove još brže zahvaljujući procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 665 i najnovijem Android 10 operativnom sistemu – koji postaje sve bolji sa svakom novom nadogradnjom softvera tokom 2 godine.

Kamera

Kamera

Neverovatna četvorostruka kamera sa naprednom tehnologijom fotografisanja zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji.

Ekran

Ekran

Gledajte sve vaše omiljene video sadržaje na fantastičnom ekranu dijagonale 6,55 inča.

Procesor

Procesor

Kao stvoren za igranje, zahvaljujući moćnom Qualcomm® Snapdragon™ 665 procesoru.

Baterija

Baterija

Vaš uređaj će duže ostati napunjen, zahvaljujući bateriji koja traje 2 dana1.

Kompletne specifikacije

Nokia 5.3

Sada dostupno za kupovinu

23999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Još uvek tražite?

Pronađite savršen telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.