Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Da ne propustite nijedan takt

Registracija

FM radio i MP3 plejer

Muzika u ušima

Slušajte omiljene melodije, bilo kad i bilo gde, zahvaljujući MP3 plejeru1 i bežičnom FM radiju, uz posebne tastere za muziku i moćne dvostruke prednje zvučnike.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Dizajn

Povratak klasika

Sa svojim jednostavnim tasterima i glatkim zaobljenjima ovaj model savršeno leži u ruci. Nokia 5310 je stari favorit kojem je udahnut novi život – legendarni dizajn u novom obliku.

Muzika

Muzika je deo njegovog DNK

Kako biste saznali naziv pesme koja se trenutno čuje, dovoljno je samo da bacite pogled na jasan, zakrivljeni ekran. Promenite ritam kad god poželite, uz pomoć posebnih tastera za muziku. Odaberite željenu melodiju i prepustite se jer je ovaj telefon kao stvoren da prati vaš svakodnevni ritam.

Izdržljivost

Neka se čuje

Budite uvek spremni na akciju sa Nokia 5310 telefonom. Sa baterijom koja traje dugo, izdržljivim dizajnom i pouzdanom tehnologijom, ovo je telefon koji vas nikad neće izneveriti.

Mogućnost povezivanja

Budite na vezi non-stop

Ostanite povezani zahvaljujući bateriji koja može bez punjenja da traje nedeljama u režimu pripravnosti ili nekoliko sati tokom neprekidnog telefoniranja. Uz to, zahvaljujući moćnim prednjim zvučnicima jasno i glasno ćete moći da čujete svakog sagovornika.

Karakteristike

Nokia 5310

Ne propustite nijedan takt uz Nokia 5310 telefon. Slušajte vašu omiljenu muziku sa MP3 plejera1 i FM radija i jasno čujte svaki poziv uz pomoć snažnih dvostrukih prednjih zvučnika. Budite uvek na vezi, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji koja vam iz dana u dan stoji na raspolaganju. Budite u toku sa svim dešavanjima, zahvaljujući ovom podmlađenom veteranu.

FM radio i MP3 plejer

FM radio i MP3 plejer

Bežični FM radio sa posebnim tasterima za muziku.

Dvostruki prednji zvučnici

Dvostruki prednji zvučnici

Da svaki poziv čujete jasno i glasno.

 Baterija koja traje još duže

Baterija koja traje još duže

Baterija koja u režimu pripravnosti može da traje nedeljama.

Dizajn

Dizajn

Retro klasik koji je spreman za 2020. godinu.

Kompletne specifikacije

Nokia 5310

Sada dostupno za kupovinu

6499 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence marke Nokia za telefone i tablete. Nokia je registrovani zaštitni znak kompanije Nokia Corporation.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Neophodna je MicroSD kartica, koja se prodaje zasebno.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

(