Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Izoštrite svoj pogled

Kupite sada

„PureDisplay“

Jarke boje i jasnoća

Potpuno uronite u svoje video-snimke sa PureDisplay tehnologijom – ekskluzivnom za Nokia pametne telefone. Svi snimci se, u realnom vremenu, pretvaraju u HDR snimke, što podrazumeva živopisnije boje i jasniju sliku. Uz to, možete da uživate u svakoj sekundi zahvaljujući impresivnom Full HD+ ekranu dijagonale 6,3".

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor

Baterija

Baterija koja traje danima

Dosadilo vam je da vam se baterija telefona svakodnevno isprazni? Sa uređajem Nokia 6.2 nema nervoze. Ne razmišljajte o punjenju čitava dva dana1 zahvaljujući moćnom Qualcomm® Snapdragon™ 636 procesoru sa baterijom od 3500 mAh 2. Uz to, prilagodljiva baterija koju potpomaže AI daje prednost onim aplikacijama koje najviše koristite.

Dizajn

Pažljivo izrađen

Inspirisan finskim dizajnom, uređaj Nokia 6.2 savršeno objedinjuje zanatsko umeće i kvalitetne materijale. Svaki detalj pažljivo je osmišljen i izrađen, za istinski izvanvremenski dizajn koji je podjednako elegantan i izdržljiv.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Google Assistant

Mala pomoć gde god da krenete

Održite korak sa vašim brzim životnim tempom pomoću dugmeta za Google Assistant 3. Postavljajte pitanja, proverite svoj raspored, pa čak i prigušite svetla. Vaš Google Assistant uči i prilagođava se pri svakom korišćenju – kako biste mogli da uradite više, dok telefon koristite manje.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Ambijentalni Google Assistant

Uradite više pomoću hands-free opcije

Uz pomoć ambijentalnog režima aplikacije Google Assistant, možete pogledati vremensku prognozu, pregledati spisak svojih obaveza, upravljati muzikom i uređajima pametne kuće. Pored toga, pretvorite svoj telefon u digitalni ram za fotografije, i to dok se puni.

Google One

Bolje iskoristite Google uz Google One

Ostvarite tromesečno probno članstvo za 100 GB Google One (mesečna vrednost 210 din) kada kupite telefon Nokia 6.24. Kao Google One član imaćete: 100 GB memorije u cloud servisu za Google Drive, Gmail i Google Photos, automatski rezervna kopija telefona, i pristup Google stručnjacima – sve to u jednom porodičnom planu koji možete da delite.

Karakteristike

Nokia 6.2

Izoštrite svoj pogled uz Nokia 6.2. Gledajte video-zapise u HDR formatu sa PureDisplay konfiguracijom. Budite kreativni na vašim fotografijama zahvaljujući trostrukoj kameri i naprednom AI snimanju. Takođe, sve ovo potpuno nesmetano radi na Android 9 Pie softveru – tako da samo postaje sve bolji.

Ekran

Ekran

Full HD+ ekran dijagonale 6,3" sa PureDisplay konfiguracijom. HDR konverzija u realnom vremenu.

Kamere

Kamere

Podešavanje trostruke kamere uz AI slikanje. Uredite vaše fotografije uz Bokeh efekte.

Baterija

Baterija

Energetski efikasan Qualcomm® Snapdragon™ 636 procesor. Trajanje baterije do 2 dana¹.

Dizajn

Dizajn

Kombinuje čvrsti metal i Corning® Gorilla® staklo za laganu i snažnu konstrukciju.

Kompletne specifikacije

Nokia 6.2

Sada dostupno za kupovinu

27999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije „HMD Global“. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2Baterija ima ograničene cikluse punjenja i kapacitet baterije se smanjuje tokom vremena. Nakon nekog vremena će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

4Primenjuju se uslovi.

5Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

6 Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže.

(