Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Play

Ostanite u kontaktu sa 4G i društvenim mrežama.

Boja
Opcije
512 MB RAM, 4 GB Interna memorija, Dual SIM
  • Gigatron
  • CT Shop

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – pokretač vaših konverzacija. Ostanite u kontaktu sa svima koje volite preko aplikacija WhatsApp i Facebook. Pratite omiljene serije na YouTube-u i pronađite put do željenog odredišta koristeći Google Maps – vaše iskustvo će biti besprekorno zahvaljujući brzoj 4G mreži. Osim toga, za sva vaša pitanja, pronalaženje informacija i kontakt sa prijateljima, tu je Google Assistant. Sve ovo je opremljeno za vrhunske performanse i spakovano u izdržljivo kućište kako biste vi mogli što duže da uživate u bezbrižnim ćaskanjima.

Kompletne specifikacije

Društvene mreže

Nek vaši razgovori besprekorno teku preko aplikacija kao što su WhatsApp i Facebook.

YouTube

Kad god i šta god poželite strimujte preko YouTube-a.

4G i Wi-Fi pristupna tačka

Uživajte u jednostavnosti 4G mreže i podelite mogućnost povezivanja preko Wi-Fi pristupne tačke.

Google Assistant

Pozovite prijatelje i napravite plan – sve je tako jednostavno zahvaljujući Google Assistant-u.

Družite se

Pogledajte sada

Mogućnost povezivanja

Uspostavite snažne veze

Bilo da se radi o savršenom danu na plaži – ili o fotografiji koja vas vraća na te lepe trenutke – važno je da ostanete povezani sa stvarima koje vam zaista znače.

Qualcomm® 210 i izdržljivost

Stvarajte uspomene koje traju

Telefon Nokia 6300 4G je osmišljen tako da prati vaš dnevni raspored, zahvaljujući procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 210 i svojoj izdržljivoj spoljašnjosti.

Društvene mreže

Podelite ljubav

Telefon Nokia 6300 4G je maksimalno posvećen povezivanju. Da uvek budete u kontaktu sa prijateljima na mrežama WhatsApp i Facebook – i uz još mnogo toga što možete pronaći u prodavnici aplikacija.

YouTube

Zabava na jedan dodir

Da nikad ne bude zastoja na mreži. Puštajte omiljene pesme i gledajte najnovije serije na YouTube-u – striming je upravo postao još kvalitetniji zahvaljujući brzoj 4G mreži.

4G i Wi-Fi pristupna tačka

Budite karika

Telefonski pozivi i omiljeni programi – samo su neke od stvari koje 4G čini znatno jednostavnijim. A zahvaljujući Wi-Fi pristupnoj tački i vaši prijatelji će moći da se povežu.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Qualcomm i Snapdragon su robne marke kompanije Qualcomm Incorporated, registrovane u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Google, YouTube i Google Maps su robne marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.