Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Relax YouTube 4G 4G Processor Play
Skip to main content

Ostanite u kontaktu sa 4G i društvenim mrežama.

Enlarge Boja uglja Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Boja uglja Nokia 6300 4G from Front and Back
Enlarge Boja uglja Nokia 6300 4G from Front
Enlarge Boja uglja Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Boja uglja Nokia 6300 4G from Front and Back
BojaBoja uglja
Model
512 MB RAM, 4 GB Interna memorija, Dual SIM
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 6300 4G postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

  • Gigatron
  • CT Shop

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – pokretač vaših konverzacija. Ostanite u kontaktu sa svima koje volite preko aplikacija WhatsApp i Facebook. Pratite omiljene serije na YouTube-u i pronađite put do željenog odredišta koristeći Google Maps – vaše iskustvo će biti besprekorno zahvaljujući brzoj 4G mreži. Osim toga, za sva vaša pitanja, pronalaženje informacija i kontakt sa prijateljima, tu je Google Assistant. Sve ovo je opremljeno za vrhunske performanse i spakovano u izdržljivo kućište kako biste vi mogli što duže da uživate u bezbrižnim ćaskanjima.

Kompletne specifikacije

Društvene mreže

Nek vaši razgovori besprekorno teku preko aplikacija kao što su WhatsApp i Facebook.

YouTube

Kad god i šta god poželite strimujte preko YouTube-a.

4G i Wi-Fi pristupna tačka

Uživajte u jednostavnosti 4G mreže i podelite mogućnost povezivanja preko Wi-Fi pristupne tačke.

Qualcomm® Snapdragon™ 210

For smooth and optimized performance.

Družite se

Mogućnost povezivanja

Uspostavite snažne veze

Bilo da se radi o savršenom danu na plaži – ili o fotografiji koja vas vraća na te lepe trenutke – važno je da ostanete povezani sa stvarima koje vam zaista znače.

Qualcomm® 210 i izdržljivost

Stvarajte uspomene koje traju

Telefon Nokia 6300 4G je osmišljen tako da prati vaš dnevni raspored, zahvaljujući procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 210 i svojoj izdržljivoj spoljašnjosti.

Društvene mreže

Podelite ljubav

Telefon Nokia 6300 4G je maksimalno posvećen povezivanju. Da uvek budete u kontaktu sa prijateljima na mrežama WhatsApp i Facebook – i uz još mnogo toga što možete pronaći u prodavnici aplikacija.

YouTube

Zabava na jedan dodir

Da nikad ne bude zastoja na mreži. Puštajte omiljene pesme i gledajte najnovije serije na YouTube-u – striming je upravo postao još kvalitetniji zahvaljujući brzoj 4G mreži.

4G i Wi-Fi pristupna tačka

Budite karika

Telefonski pozivi i omiljeni programi – samo su neke od stvari koje 4G čini znatno jednostavnijim. A zahvaljujući Wi-Fi pristupnoj tački i vaši prijatelji će moći da se povežu.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Qualcomm i Snapdragon su robne marke kompanije Qualcomm Incorporated, registrovane u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Google, YouTube i Google Maps su robne marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.