Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Durability Touch controls Display 2.8 inches 2.8 Game Play

Nokia 6310

Klasični telefoni
Nokia 6310

Legendarna silueta originala sa sjajnim novim i nekim starim omiljenim funkcijama.

Boja

Nokia 6310

Novi Nokia 6310 telefon oživljava kultni oblik originalnog modela i donosi nove fenomenalne dodatke kao što su veliki zakrivljeni ekran, unapređena čitljivost i pristupačnost, a uz sve to dolazi sa mnoštvom klasičnih funkcija koje su vam već poznate i koje volite: bežični FM radio, impresivna baterija koja može da traje nedeljama između dva punjenja, a tu je i klasična igrica Snake. To je izdržljiv telefon napravljen da se nosi sa izazovima svakodnevnog korišćenja. Nokia 6310 je poznat telefon dizajniran za savremeno doba.

Kompletne specifikacije

Klasičan dizajn

Poznati izgled i osećaj sa izdržljivim kućištem od polikarbonata

Pristupačnost

Jednostavno se koristi sa uvećanim menijima i opcijom većih fontova

Jasno sagledajte stvari

Sa jasnim, zakrivljenim ekranom dijagonale 2,8 inča

Zabava

Nadmašite svoj najbolji rezultat u igrici Snake i uživajte u bežičnom FM radiju

Legendaran

Savremeni klasik, redizajniran

Novi Nokia 6310 poprimio je kultni oblik originalnog telefona Nokia 6310 i on je sada redizajniran za 2021. godinu, sa mnoštvom novih funkcija, uključujući veće tastere, uvećane menije, radio i još mnogo toga.

Pristupačnost

Poznat i jednostavan za korišćenje

Dani žmirkanja u telefon su prošlost – Nokia 6310 dolazi sa novim uvećanim menijima i opcijama za veće fontove, kako bi se obezbedila još bolja čitljivost.

U režimu pristupačnosti može se automatski konfigurisati za prikaz sa jednom ikonicom, dodatno povećati veličina fonta i pojačati jačina zvuka na maksimum – sve na podešavanjima telefona koje korisnici verovatno već znaju i vole.

Dizajn

Dizajniran za svakodnevni život

Prilagodite boju svojoj ličnosti. Nokia 6310 dolazi u raznim jednoobraznim nijansama, uključujući tamno zelenu, crnu i žutu. Telefon je izgrađen sa izdržljivim kućištem od polikarbonata, pa je dovoljno jak da se nosi sa izazovima svakodnevnog korišćenja.

Ekran

Vidite sadržaj još jasnije

Nokia 6310 ima zakrivljeni ekran dijagonale 2,8 inča koji vam pomaže da pregledate i vidite sav sadržaj još jasnije.

Zabava

Sve je zabava i igra

Nokia 6310 je više od telefona koji vam pomaže da ostanete povezani, Nokia 6310 je i telefon koji vam pomaže da se opustite. Dolazi sa klasičnom igrom Snake, kao i bežičnim FM radiom, tako da možete da uživate u muzici, pratite novosti ili slušate sportske emisije – i za sve to vam nisu potrebne slušalice sa mikrofonom.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy is the exclusive licensee of the Nokia brand for phones and tablets. Nokia is a registered trademark of Nokia Corporation. Variations on offering may apply. Check local availability. All specifications, features and other product information provided are subject to change without notice. Images are for illustrative purposes only.