Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Krenite i stvarajte

Ekran u boji

HDR video. Uvek.

Uživajte u superoštrom doživljaju gledanja uz PureDisplay koji je dostupan samo na Nokia pametnim telefonima. Svi video-snimci koje gledate, zbog oštrine se – u realnom vremenu – pretvaraju u HDR snimke. Uz to, možete da se zavalite, opustite i uživate u njima sa svetlog Full HD+ ekrana dijagonale 6,3".

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Baterija

Više snage. Manje punjenja.

Snažni procesor Qualcomm® Snapdragon™ 660 u kombinaciji sa najnovijim operativnim sistemom Android™ 9 Pie znači da ne morate da punite bateriju dva dana.1 Nokia 7.2 takođe ima prilagodljivu bateriju koju podržava AI koji daje prednost aplikacijama koje najviše koristite.

Dizajn

Sve o estetici

Inspirisan finskim dizajnom, uređaj Nokia 7.2 savršeno objedinjuje zanatsko umeće i kvalitetne materijale. Istinski bezvremen dizajn koji je napravljen ne samo da izgleda dobro, već i da traje.

Saznajte više

Nokia 7.2

Nagrađeni: Nagrade za inovacije na sajmu CES 2020

Nagrađen u kategoriji Mobilnih uređaja i dodatne opreme za svoje inovativne karakteristike, estetski dizajn i inženjerske kvalitete.

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Google Assistant

Mala pomoć gde god da krenete

Održite korak sa vašim brzim životnim tempom pomoću dugmeta za Google Assistant2. Postavljajte pitanja, pogledajte svoj raspored ili čak prigušite svetla. Vaš Google Assistant uči i prilagođava se pri svakom korišćenju – kako biste mogli da uradite više, dok telefon koristite manje.

Saznajte više

Ambijentalni Google Assistant

Uradite više pomoću hands-free opcije

Uz pomoć ambijentalnog režima aplikacije Google Assistant, možete pogledati vremensku prognozu, pregledati spisak svojih obaveza ili upravljati muzikom i uređajima pametne kuće, a da pritom uopšte ne dodirnete telefon. Pored toga, pretvorite svoj telefon u digitalni ram za fotografije, i to dok se puni.

Google One

Bolje iskoristite Google uz Google One

Ostvarite tromesečno probno članstvo za 100 GB Google One™ (mesečna vrednost $1,99) kada kupite telefon Nokia 7.23. Kao Google One član imaćete: 100 GB memorije u cloud servisu za Google Drive, Gmail i Google Photos, automatski rezervna kopija telefona, i pristup Google stručnjacima – sve to u jednom porodičnom planu koji možete da delite.

Karakteristike

Nokia 7.2

Pokrenite svoju kreativnost uz pomoć telefona Nokia 7.2. Snimite neverovatne fotografije, gledajte sve vaše video-zapise u HDR formatu i budite u pokretu, bez punjenja baterije, čak do 2 dana¹. Takođe, sve ovo potpuno nesmetano radi na Android 9 Pie softveru – tako da kada pomislite da je dostigao svoj maksimum, on jednostavno postaje još bolji.

Kamere

Kamere

Sistem trostruke kamere sa glavnom kamerom od 48 MP i ZEISS optikom.

Ekran

Ekran

Full HD+ ekran dijagonale 6,3" sa PureDisplay konfiguracijom. HDR konverzija u realnom vremenu.

Baterija

Baterija

Energetski efikasan Qualcomm® Snapdragon™ 660 procesor, sa prilagodljivom baterijom koju pokreće tehnologija veštačke inteligencije.

Dizajn

Dizajn

Višeslojna obloga za glatku metalik završnu obradu. Satensko zadnje staklo koje raspršuje svetlost.

Kompletne specifikacije

Nokia 7.2

Sada dostupno za kupovinu

39999 RSD

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, kao što je količina memorije. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Prijavi me

Budite među prvima koji će saznati naše najnovije vesti.

Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Qualcomm je zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated, registrovan u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci organizacije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca.

2Google Assistant je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb-stranici https://support.google.com/assistant.

3Primenjuju se uslovi.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

5 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

(