Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus

Postaje sve bolji i bolji

Kupite sada

Ekran

Pogledajte više

Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom

Dizajn

Lepota u snazi

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Istražite bateriju
Istražite bateriju
Istražite bateriju

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Nokia 7 Plus dolazi sa mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 660 i pruža svu snagu koja vam je potrebna. Uz veliku bateriju od 3.800 mAh2 zajedno sa novom funkcijom Prilagodljive baterije na sistemu Android 9 Pie, dobićete do dva dana trajanja baterije sa samo jednim punjenjem1.

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Audio

Od tihog šapata do prostorije ispunjene zvukom

Gde god da se nalazite i koliki god je nivo zvuka, tri visokokvalitetna mikrofona su spremna da uhvate svaku akustičnu nijansu.

Nokia 7 Plus

Detalji

42999 RSD

Izaberite maloprodavca

Navedena cena je aktuelna samo, kada kupujete direktno sa Nokia internet prodavnice. Cena može biti drugačija u koliko kupujete kod ostalih maloprodavaca i može variratu u zavisnosti od memorije, boje i drugih varijabilnosti.
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Kompanija HMD Global sprovela je dvodnevno testiranje baterije pomoću testa korišćenja u stvarnom životu. Test je obuhvatao aktivno korišćenje uređaja sa novom baterijom 5 sati dnevno. Korišćenje je obuhvatalo, npr. igranje igara, strimovanje videa, pozivanje, slanje SMS poruka, pregledanje i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim podešavanjima uređaja u osvetljenom zatvorenom prostoru. Tokom noći, uređaj je bio u stanju pripravnosti.

2Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Na kraju će možda biti potrebno da zamenite bateriju

3 Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4 Telefon Nokia 7 Plus Dual SIM sa dve SIM kartice ima hibridni konektor za drugu SIM karticu ili za MicroSD karticu.

5Aplikacija Google fotografije obezbeđuje besplatno, neograničeno, visokokvalitetno smeštanje fotografija; obavezni su Google nalog i internet veza.

6Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location