Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Postaje sve bolji i bolji

Kupite sada

Ekran

Pogledajte više

Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom
Iskustvo sa ekranom

Kamera

Svi potencijali kamere

Menjajte različite formate i funkcije snimanja, i podesite parametre unutar različitih režima kamere, npr. intenzitet efekata kao što su Bokeh i Ulepšavanje. Uz Google Objektiv™ i Motion Photos koji su besprekorno integrisani u aplikaciju za kameru, moći ćete lakše nego ikada da istražujete i snimate svet oko sebe na nove, kreativne načine.

Istražite kameru
Istražite kameru
Istražite kameru

Dizajn

Lepota u snazi

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Istražite bateriju
Istražite bateriju
Istražite bateriju

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Nokia 7 Plus dolazi sa mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 660 i pruža svu snagu koja vam je potrebna. Uz veliku bateriju od 3.800 mAh2 zajedno sa novom funkcijom Prilagodljive baterije na sistemu Android 9 Pie, dobićete do dva dana trajanja baterije sa samo jednim punjenjem1.

Android™ 9 Pie

Uštedite vreme i bateriju uz sistem Android 9 Pie

Android 9 Pie pruža mogućnost da upotrebite snagu veštačke inteligencije kako biste što bolje iskoristili potencijal vašeg pametnog telefona Nokia 7 Plus. Prilagođava se vama i načinu na koji koristite telefon, učeći vaše preferencije u hodu i poboljšava rad tokom vremena, tako da će sve teći glatko još duže.

Android One

Najbolje što nudi Android™

Telefoni koji su deo Android One programa ispunjavaju visoke softverske zahteve koje je postavila kompanija Google. Kao Android One uređaj, Nokia 7 Plus ne sadrži nepotrebne aplikacije, nema skrivenih procesa koji troše bateriju, kao ni promena skinova ili korisničkog interfejsa. Korisnicima će biti dostupna samo čista verzija sistema Android 9 Pie koja ostaje bezbedna sa najnovijim ažuriranjima i podržana najnovijim uslugama kompanije Google. Tu je, naravno, i vaš lični Google Assistant.

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Audio

Od tihog šapata do prostorije ispunjene zvukom

Gde god da se nalazite i koliki god je nivo zvuka, tri visokokvalitetna mikrofona su spremna da uhvate svaku akustičnu nijansu.

Nokia 7 Plus

Detalji

42999 RSD

Navedena cena je aktuelna samo, kada kupujete direktno sa Nokia internet prodavnice. Cena može biti drugačija u koliko kupujete kod ostalih maloprodavaca i može variratu u zavisnosti od memorije, boje i drugih varijabilnosti.

Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Kompanija HMD Global sprovela je dvodnevno testiranje baterije pomoću testa korišćenja u stvarnom životu. Test je obuhvatao aktivno korišćenje uređaja sa novom baterijom 5 sati dnevno. Korišćenje je obuhvatalo, npr. igranje igara, strimovanje videa, pozivanje, slanje SMS poruka, pregledanje i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim podešavanjima uređaja u osvetljenom zatvorenom prostoru. Tokom noći, uređaj je bio u stanju pripravnosti.

2Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Na kraju će možda biti potrebno da zamenite bateriju

3 Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

4 Telefon Nokia 7 Plus Dual SIM sa dve SIM kartice ima hibridni konektor za drugu SIM karticu ili za MicroSD karticu.

5Aplikacija Google fotografije obezbeđuje besplatno, neograničeno, visokokvalitetno smeštanje fotografija; obavezni su Google nalog i internet veza.

6Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže