Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 8 Sirocco

Skip to main content

A pristine design that feels as good as it looks.

Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Front
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Front
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Crna Nokia 8 Sirocco from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 8 Sirocco postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Nokia 8 Sirocco

Dizajn

3D Corning® Gorilla® Glass 5 for a sleek and sophisticated look

Kamera

Wide-angle 12 MP rear camera with ZEISS optics plus Pro Camera mode

Napajanje

Qi Wireless Charging enabled

Hardver

6 GB RAM and Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobile platform

Običan život zaslužuje izvanredan telefon

Dizajn

Osmišljen da odgovara nesvakidašnjim potrebama

Nokia 8 Sirocco je izrađen od jednog komada nerđajućeg čelika koji je satima mašinski obrađivan u čvrst, ali jedinstveno tanak i kompaktan oblik. Elegantno oblikovan da odgovara čak i onim ne baš elegantnim pantalonama.

Full 3D Corning® Gorilla® Glass 5 zakrivljeno zaštitno staklo sa svih strana osim lepog izgleda pruža i čvrstinu kada je to potrebno.

Osmišljen za stvaran život

Na hladnom severu smo naučili da pravimo stvari na koje možemo da se oslonimo – u stvarnom životu. A u stvarnom životu, gde stvari nisu kao u filmovima, najvažnija stvar kada je pametan telefon u pitanju je da možete da se oslonite na njega.

Android 10

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

„Android Enterprise Recommended“

Pečat koji predstavlja garanciju

„Android Enterprise Recommended“ služi kao vaša garancija da su snaga, bezbednost i fleksibilnost Android telefona pogodni za vaše preduzeće. Google je rigorozno testirao svaki uređaj koji nosi njegovu oznaku da bi se osiguralo da ispunjava određen skup zahteva.

Saznajte više

Optika

Sjajne fotografije u svim situacijama

Širokougaona zadnja kamera od 12 MP sa ZEISS optikom i 2x optičkim zumom osigurava kristalno jasne fotografije i onih trenutaka kojih se sećate kroz maglu.

Audio

Snažan i kvalitetan zvuk

Tri ugrađena mikrofona obezbeđuju visoki dinamički opseg sa zvukom od 24 bita i omogućavaju vam da snimate čak do 132 decibela. To znači da će zvuk biti kristalno jasan i bez distorzije čak i kad snimate zaglušujuće koncerte.

Dodatna oprema

Nokia aktivne bežične slušalice

Vrhunski dizajn sa aluminijumskim kućištem premijum klase obrađenim dijamantskim sečivom. Fino podešen, izuzetno kvalitetan zvuk sa jakim basovima za izuzetan doživljaj tokom vežbanja.

Uobičajen trening zaslužuje izvanrednu muziku.

Saznajte više

Softver

Najbolje što nudi Android

Android One pruža softverski doživljaj Google dizajna na telefonu Nokia 8 Sirocco. Pribavite sve što želite i uklonite sve što ne želite pomoću jednostavnog interfejsa koji se lako koristi i skupa unapred instaliranih aplikacija koje se redovno održavaju, kao i besplatno, neograničeno, visokokvalitetno skladište za fotografije uz aplikaciju Google slike3. Redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje operativnog sistema tokom dve godine znači da će Nokia 8 Sirocco sa sistemom Android One uvek biti bezbedna i da će sadržati poslednje Google inovacije kao što je optimizovanje za Google pomoćnika.
Learn more about Android One

Napajanje

Spreman za ono što sledi

Nokia 8 Sirocco ima snagu potrebnu za besprekoran rad sa 6 GB RAM memorije i 128 GB1 internog memorijskog prostora, bez neizvesnosti. Omogućava i bežično punjenje i brzo punjenje do 50% kapaciteta za 30 minuta kako se ne biste dosađivali na uobičajenom jutarnjem putovanju. U stvarnom životu ne sija uvek sunce, tako da smo napravili i vodootporni Nokia 8 Sirocco IP67.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Ponude mogu da se razlikuju, proverite lokalnu dostupnost pojedinih stavki. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike su korišćene samo u ilustrativne svrhe.

Google, Android i Android One su žigovi kompanije Google LLC; Oreo je žig kompanije Mondelez International, Inc. group. Qualcomm Snapdragon i Kryo su žigovi kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u SAD i drugim zemljama. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih podružnica.

1Unapred instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 2Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Na kraju će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Aplikacija Google fotografije obezbeđuje besplatno, neograničeno, visokokvalitetno smeštanje fotografija; obavezni su Google nalog i internet veza. 4Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo, moguća je nadogradnja na Android 9 Pie. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže